Internet od WIRCOM v okolí Topoľčian - skúsenosti

Profilova fotka
Kto má skúsenosti s poskytovatelom internetu Wircom a ako ste spokojný...??? Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám od nich net 12 rokov. Myslím že v okolí sú top. Skúste ešte kuk na KIWI net.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton ďakujem za reakciu...na dedinách v okolii TO vlastne ani nieje velmi na vyber,pripojenie vzducom,máte Global max.12Mbit ? zaujima ma ak náhodou vápadky pri zlom počasí,stabilná rychlost pocas celeho dna atd.dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Kedysi to sem tam zblblo . Posledných cca 7 rokov je to stabilné výpadok zaregistrujem možno raz za mesiac na pár minút. Najme cez letné búrky ,ale po búrke je to do pol hodiny funkčné. Starajú sa o to . Servis robia v noci vtedy to býva nefunkčné dlhšie ,ale to mňa netrápi v noci mám iné aktivity.Mám to dosť daleko vysielač - anténa a pri hmle je cítiť že to ide o čosi pomalšie ale načítavanie aj kvalitných videí ide vžda rýchlejšie ako prehrávanie.
Odpovedať
Profilova fotka
@mesarosanton nuž optika to nieje a nikdy nebude na dedine.Ale na bežnú kancelársku prácu to hádam bude postačovať,nehrám online hry ani nestahujem filmy,videa.Cena je ale aj tak dost vysoká za 18Mbit 31 EUR.Vravím,nič rychlejšie neexistuje,skúsim,uvidím,vdaka za recenziu.
Odpovedať
@smrlak mam a žiadny výpadok za dva roky pouzivania. Platim 15€/mes, tusim to je Global a plne postacuje na vsetko. ;-)
Odpovedať
@smrlak Zdravim, ja mam v okoli TO, DSL od orangu a vobec si nestazujem, pri praci potrebujem internet na 100% a to aj cez den aj v noci a zatial som nemal problem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?