O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ahojte stavia niekto rod.dom aktuál020 hľadám nejaké inšpirácie 😃ďakujem
Hľadám nejaké inšpirácie na zariadenie domu aktuálne 020 ďakujem
koumakds
Pred 9 rokmi
2
Vchodove dvere od hi-sec
Plánujem vymenu vchodovych dveri pacia sa mi od hi-sec a su cenovo dostupne.Byvame v panelaku.Mate …
bracho90
Pred 7 rokmi
4
Vedenie elektrickeho vedenia do domu.
Chcel by som sa opytat na vase skusenosti s tym, ako ste tahali elektricky kabel z rozvodnej skrine…
ivantausk
Pred 9 rokmi
17
Cena zhotovenia NN prípojky
Ahojte, prosím Vás koľko Vás stálo zhotovenie NN prípojky? - osadenie voľne stojaceho elektromer…
ammy01
Pred 6 rokmi
1
2
38
Dom v Kamennom mlyne v Trnave
Ahojte, kupili ste niekto alebo uvazujete niekto nad kupou domu v Kamenaci v Trnave? Konkretne dom…
zuzka3
Pred 9 rokmi
1
Akej farby dať vnútorné žalúzie, keď okná budú z oboch strán antracitovej farby?
Ahojte,poraďte akej farby dať vnútorné žalúzie na okná antracitovej farby,keď parapety budú tiež an…
zita19
Pred 9 rokmi
9
Televízor pod altánok
Dobrý deň, chceli by sme si dať televízor pod altánok no nevieme či by prezimoval. Altánok máme ved…
vojtti
Pred 4 rokmi
24
Metalicky zapach pri vareni na indukcnej doske
Mam novu indukcnu dosku, ktoru pouzivam par mesiacov. Dnes pri peceni som citila divny metalicky sm…
jano2007
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
65
sponzor fóra
Poradíte slušného architekta v Bratislave ?
Neviete mi prosím poradiť v BA architekta, ktorému by som predložil svoju víziu RD - a on mi poradí…
eckbau
Pred 9 rokmi
8
Izolacia medzi krokvy - bungalov
Ahojte, myslite, ze ma nejaky vyznam davat izolaciu navrhnutu stavitelom medzi krokvy v bungalove…
scorp
Pred 9 rokmi
15
Elektrika alebo plyn?
Chceli by sme si dat namiesto vykurovania plynom vykurovanie elektrikou , viete mi poradiť či je to…
blacksr
Pred 9 rokmi
13
Osadenie betónovej žumpy, alebo výstavba.
Potrebujem novú väčšiu žumpu (cca 11-15cm3) a tak som oslovil firmy ZAPPA a Sebő, nakolko maju dobr…
m1stano
Pred 8 rokmi
11
Vapennocementove omietky viete mi poradiť okolie Dolný Kubín
viete mi poradiť okolie Dolný Kubín
eva248
Pred 9 rokmi
1
Projekt na rekonstrukciu chaty
Ahojte, hladam niekoho sikovneho z Kosic alebo blizkeho okolia, kto by mi vedel pomoct s mensou …
adulqa
Pred 9 rokmi
1
Výmena porcelánových poistiek za ističe v starom dome
Ahojte. Chcel by som Vás poprosiť o radu v súvislosti s rekonštrukciou chalupy. Mám pôvodné rozovo…
lukino55555
Pred 8 rokmi
1
2
48
Farba na tehlovy obklad...
Zdravím, poraďte nejakú bielu farbu na tehlový obklad v interiéry, farba by mala byť s mierne lesk…
marosh19
Pred 9 rokmi
1
Keramicke preklady
Zdravim, potreboval by som poradit ohladom prekladov, potrebujem zburat mury, 2x 3 metre, mury su …
jan45
Pred 9 rokmi
2
Rectolihgt
Mame stary dom a hore chceme spravit izby na povale. Chcela by som sa poradit, aky by ste zvolili s…
17juraj17
Pred 9 rokmi
2
Potrubie k digestoru
Ahojte, bude veľký problém, keď od digestora pôjde 15 cm okrúhle potrubie pol metra smerom hore a p…
technik007
Pred 9 rokmi
4
Ako sa meraju strmienka?
Dobry vecer, mam takuto otazku. Ked je udany rozmer strmienka napriklad 200x175 priemeru 8 mm. Z kt…
stowasser
Pred 9 rokmi
5
Tapetovanie v Ba
Niekto na vytapetovanie dvoch izieb v Ba?
jankazb
Pred 9 rokmi
2
Do akej výšky umiestniť rúru?
Aké máte skúsenosti s umiestnením kuch. rúry vo výške pracovnej dosky? Nie je to nepraktické, keď z…
zana_tn
Pred 9 rokmi
10
Brana s mliecnym sklom
Caute vsetci..Chcel by som sa spytat ci nemete nahodou niekto skusenosti s branou vyplnenou sklom,c…
pripad001
Pred 9 rokmi
2
Ktorá banka sa Vám zdá najlepšia na hypotéku?
Ahojte, mám otázku, celkom stručnú a jasnú. S ktorou bankou máte najlepšie skúsenosti pri hypot…
fredy1
Pred 8 rokmi
21
Štátny príspevok pre mladých - poraďte mi, prosím :-)
Ahojte, ideme brať hypo 135.000€ a podmienky na získanie ŠPM spĺňame. ALE! problém je ten, že m…
cvoky8
Pred 9 rokmi
10
Súhlas od susedov
Dobre deň, chcem sa spýtať či potrebujem nejaké povolenie od susedov, ktorí majú záhrady vedľa poze…
majkoj
Pred 9 rokmi
14
Firma Moderné domy (Rýmařov)
Ahojte. Chcem sa spýtať, či nemáte niekto skúsenosť, dobrú či zlú s touto firmou. Všade, kde sme sa…
micpic
Pred 6 rokmi
1
2
34
Jedalensky stol
ahojte, nevideli ste v predajni BA resp. okolie? nechcem objednavat z webu dakujem
jozul
Pred 9 rokmi
7
Podiel bývania v rozmedzí do 70% celkových podlažných plôch__
Zdravím Vás. Chceli by sme si zrekonštruovať malý RD v bývalej záhradkárskej osade. Všade naokolo…
mnambodka
Pred 9 rokmi
19
Podiel bývania v rozmedzí do 70% celkových podlažných plôch_
Zdravím Vás. Chceli by sme si zrekonštruovať malý RD v bývalej záhradkárskej osade. Všade naokolo…
peterm99
Pred 9 rokmi
1
1
2
…
2023
2024
2025
2026
2027
…