Do akej výšky umiestniť rúru?

Aké máte skúsenosti s umiestnením kuch. rúry vo výške pracovnej dosky? Nie je to nepraktické, keď z nej vyberáte niečo ťažké? Ďakujem
Odpovedať
ved si to vyskusaj, daj si plech do vysky cca 1m a skus v tom plechu lycickou naberat vodu podlievat nieco, obracat,posypat syrom. pre mna neprakticke.
Odpovedať
Tak si ju daj nizsie ako 1m.
Odpovedať
Profilova fotka
@zana_tn skúsenosť nemám,ale keď sme riešili rúru tak som videl také kde sa celý plech dal vytiahnuť von na ,,kolajničkách " a aj s dverami otvárateľnými do boku.čiže podľa mňa bez problémov.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ju mam teraz vo výške cca 50 cm od zeme. Viac by mi vyhovovala vo výške prac.dosky. Bohužiaľ sa mi to tak nedalo dať. Zdá sa mi to praktickejšie.
Odpovedať
@zana_tn ideálna výška rúry je cca 70 cm od podlahy, pri takejto vyske je v pohode aj mw nad ňou. Hlavne aby mala aspoň čiastočne vysuvne kolajnicky. Ak mw nie je a lepšie vyzerá v tej vyske pd, dá sa.
Odpovedať
Profilova fotka
@zana_tn mame vo vyske pracovnej dosky - cca 850mm od zeme - pozri album: http://www.modrastrecha.sk/blog/robin... , pokial je rura samostatna tak je to uplne vynikajuce (manzelka si pochvaluje :-)), ale pokial by isla nad nu este mikrovlnka, tak minimalne 400mm nizsie
Odpovedať
Ale ak chses aj mikrorurku nad trubu tak ja by som viac akotych 60az70cm a vyssie uz nie.Lebo sa ti bude zle vyberat polievka z mikrorurky.To je moj nazor a ked budem riesit kuchynu tak by som si to dala tak ako pisem tebe.
Odpovedať
@robinho krasna kuchyna. Ja to chcem tiez ako to mate vy, bez mikrovlnky, snad budem spokojna
Odpovedať
Dakujem vsetkym za rady
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?