O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Krbove kachle spartherm skúsenosti
Ahojte veľmi sa mi páčia krbove kachle značky Spartherm mate s nimi niekto skúsenosti, keďže je cen…
vlasta506
Pred 9 rokmi
5
Kompletny projekt (tepelne cerpadlo - podlahove kurenie/chladenie - rekuperacia)
Zdravím, vie mi niekto poradiť firmu na vypracovanie kompletného projektu a aj realizácie : - tepe…
rebecca363
Pred 9 rokmi
5
Ako podat navrh do katastra pri novom geometrickom plane
Ahojte, prosim o radu ak niekto riesil nasledovne. Kupili sme pozemok obdlznikoveho tvaru.Susedny j…
zana12
Pred 9 rokmi
9
Plynový kotol - koľko litrový zásobník treba???
Ahojte, koľko litrový zásobník vody reálne potrebujeme ku kotlu v bungalove 110 m2, všade podla…
henry_sk
Pred 9 rokmi
8
Podlahové kúrenie - dávali ste aj pod nábytok ??
Ahojte, chcem sa spýtať, či ste ťahali podlahové kúrenie po celej miestnosti alebo ste miesta, k…
rkorba
Pred 9 rokmi
16
Kotol na tuhé palivo-Defro.
Ahojte priatelia.Keďže náš kotol na tuhé palivo práve doslúžil,potrebujeme poradiť,čím ho nahradiť.…
rodiromi
Pred 9 rokmi
1
Odtrhnutý sopúch
na komíne Prespor 200 mm uhol 45 stupňov mám odtrhnutý sopúch, ako sa to dá riešiť??? môžem napoj…
schiedel_maros_plsko
Pred 9 rokmi
7
Lepenie polystyrenu
Dobry den. Ma niekto skusenosti alebo videl ako sa ma spravne lepit polystyren? Je dobre lepit na t…
stefan352
Pred 9 rokmi
7
sponzor fóra
Rekuperácia a fix okna. Máte s tým skúsenosti?
Poradte nam, planujeme rekuperaciu pre 2poschodovy dom (200m2/celkovo) a zvazujeme fix okna v celom…
danculd
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
79
Nosnost zakladovej dosky bez zakladoveho pasu ??
vie niekto povedat kolko cca ma nosnost (bez poskodenia) 1m2 zakladovej dosky (bezna o parametroch …
slavoslav
Pred 9 rokmi
2
Cena práce za tieto činnisti
Zdravím dostal som cenovú ponuku na murovanie lepenie hydtobitu pod obv. a nosné priečky. Zhotoveni…
milansilvia
Pred 9 rokmi
10
Biely digestor
Velmi sa mi paci tento digestor,len ta cena je prekazkou.Mate ho niekto? http://www.faber.sk/produ…
stolverka
Pred 9 rokmi
4
Je problém ak sa postaví komín dodatočne až po uložení strešnej krytiny ?
Novostavba RD - bungalov Komín bude pre krbovú vložku - priemer 200 mm
vader100
Pred 9 rokmi
7
Okná na drevodom
Poradťe mi aké plastové okná mam dať na montovaný drevodom dostali sme ponuku od Slovaktual Pasiv 8…
9nikuska8
Pred 9 rokmi
1
Nas navrh Kuchyne
Ahojte, snazime sa co najrozumnejsie navrhnut kuchynu do priestoru uvedeneho na podoryse. Nejake va…
dorota100
Pred 9 rokmi
22
Problem s magnoliou
Skusenejsi zahradkari, mozno budete vediet poradit. Uz po treti rok nam po odkvitnuti magnolia vyze…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
4
Schock kuchynske umyvadlo
Ake mate skusenosti so znackou Schock? Je lepsia ako Blanco ci Franke?
nikolabulkova
Pred 9 rokmi
1
Rebrikovy radiator - PMH vs Korado
musim este jednu temu lebo sa neviem rozhodnut medzi PMH a KORADO rebrikom - obe zaruka 5r obe su k…
tommy84
Pred 9 rokmi
8
Recenzie na firmu Energodomy.sk?
Prosím Vás, máte niekto skúsenosti s touto firmou? Skúšala som tu hľadať, ale nenašlo mi nič.Rozhod…
lucinka0503
Pred 9 rokmi
1
Kedy sa treba prosiť susedom?
Takže konečne som dostal projekt do rúk, resp. 5x projekt a chcem sa spýtať, že za akých okolnosti …
niki266
Pred 9 rokmi
25
Čím lepiť sivý eps?
Vraj Duocontact nie je vhodný na mastný sivý eps.Starcontact je vraj vhodný.Je to pravda? Alebo iné…
nororo
Pred 9 rokmi
17
Plastové okná DK
Dobrý deň, idem sa opýtať akú firmu by ste mi odporučili na plastové okná a nie je moc drahá ďakuje…
eva248
Pred 9 rokmi
1
Rebrikovy radiator - stredovy system napojenia ????
chcem sa informovat ci ma niekto skusenost so stredovym systemom napojenia ako maju tieto rebriky h…
pzad
Pred 9 rokmi
5
Oplechovanie (celeho) komina
zdravim, kvoli bezudrzbovej prevadzke zvazuejm oplechovanie komina medenym plechom. Chcem sa opytat…
tarbavalaba
Pred 9 rokmi
6
Kolko Ytong tvarnic vam doslo poskodenych?
Zdravim. Ti, co staviate z Ytongu, kolko tvarnic doslo poskodenych/polamanych? U mna sa snad ne…
ivetmar
Pred 9 rokmi
5
Bungalov O135
Ahojte staviate niekto prosim domcek od firmy DJSarchitecture, O135: http://www.djsarchitecture.sk/…
martint
Pred 9 rokmi
2
Podlozka pod celoplosny koberec..
Ahojte strecháči. Do spálne sme sa rozhodli položiť celoplosny koberec.Po odstránení plávajúcej pod…
vanniekerk
Pred 8 rokmi
4
Čistiace prostriedky, avivaž, prášok
Aké čistiace prostriedky používate? S ktorými ste spokojní a neviete si to bez nich predstaviť ? :)…
kometa
Pred 9 rokmi
10
Žehlička - poradte dobrú
Poradte mi prosím dobrú žehličku :) Ďakujem
sissik
Pred 9 rokmi
29
Brúsenie nivelacie
Dobrý den, neviete čím možem prebrúsiť samonivelizacku B.......t, cca 2-3mm. Ďakujem
kamenny_koberec2007
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2025
2026
2027
2028
2029
…