O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Blizkost vyvod kotla - komin
Ahoj, je vhodne davat vyustenie kondenz. kotla, teda kocentricku ruru blizko komina na pevne paliv…
pavol_12
Pred 9 rokmi
5
Kúpna zmluva nekorešponduje s geometrickým plánom
Prosím o radu. chystáme sa kúpit pozemok. dostali sme návrh kupnej zmluvy. Kúpna zmluva sa odvoláva…
norcima
Pred 9 rokmi
3
Farba či omietka?
Potrebovala by som poradiť. Staviame domček a do obývačky by som jednu stenu chcela na tento štýl a…
zerex4
Pred 9 rokmi
11
Salovanie schodov - hrubka podesty
Ahojte, majster mi povedal ze zeleza na podestu schodov su moc nizko od prahu dveri. To je sice pra…
dedo758
Pred 9 rokmi
18
Umyvadlo so skrinkou a SDK
Dobrý deň prajem, chcem sa spytať, či má niekto skúsenosť ohladne uchytenia umyvadlovej skrinky s u…
richard71
Pred 9 rokmi
4
Pokrovie v starom dome - zateplenie
Dobry den, mam stary dom, kde je este stara strecha, ktoru ale nechcem este menit. Napadlo ma sp…
koumakds
Pred 9 rokmi
5
Zaklady na dom + nosne mury cca cena
Ahojte....som v stadiu riesenia projektu....mam taku nejaku svoju predstavu o dome a cakam na archi…
maya170
Pred 9 rokmi
13
Polystyren pod plavajucu podlahu
Ahojte, v starom byte sme vytrhali dlazbu (hrubka 20mm) ktora bola ukladana na maltu alebo na nieco…
ickoo44
Pred 9 rokmi
12
sponzor fóra
Rockwool Frontrock Max E alebo Knauf FKD S ?
Ahojte, chcem sa opytat, ci je nejaky zasadny rozdiel medzi tymito produktami. Chcem urobit kontakt…
mato176
Pred 8 rokmi
5
Aká musí byť minimálna výška poteru na podlahe
Ahojte. Cez víkend som vyhádzal starú podlahu na chalupe. Na moje veľké prekvapenie tam nebola ži…
robertw
Pred 9 rokmi
5
Vyvod digestora do susedovho dvora
Ahojte. Idem si k vam pre radu a nazor. Kupili sme starsi rodinny dom, ktory mame takmer dokonceny…
bambula626
Pred 9 rokmi
1
2
40
Velky problém s mravcami
Prosim Vas, poradte mi, uz sme zufalí. Mame obrovsky problem s mravcami. Vyzera to na faraonov. Su …
bigsun
Pred 9 rokmi
15
NED, pasiv, aktiv....to su najcastejsie sklonovane slova v dnesnom stavebnictve...
takze, ktory sa vam vlasne oplati...? aky je cenovy rozdiel medzi tym istym domom v standarde NED…
jblaze
Pred 8 rokmi
13
Terasové dosky po rokoch - ktorú vybrať?
Zdravím vás. Už dlhšiu dobu venujem pozornosť terasám a už som uvažoval nad viacerými variantami (k…
stavbanashodomu
Pred 9 rokmi
1
Tyčový vysavač
Ahoj kočky, potrebujem rýchly tyčový vysavač na prevažne tvrdé podlahy. Nič extra, nepotrebujem n…
veja79
Pred 9 rokmi
1
Odporučte obkladača kúpeľne v Senci a okolí
Ahojte, potrebujeme vysparovat kupelnu (cca 20 m2) a oblozit vanu. Najde sa tu sikovny obkladac, …
kajkape
Pred 9 rokmi
2
Náter na staré tehly na chodník?
Ahojte, nasla som starsie diskusie na tuto temu, ale chcela by som kto ma naozaj s niecim realne dl…
kenedy
Pred 7 rokmi
9
Plastový plot východné Slovensko
Poradte firmu na východnom Slovensku ktorá robí plastové ploty, dakujem :)
vojtekovad
Pred 9 rokmi
1
Orna poda
Zdravim Vas strechaci. Potrebujem tiez s niecim poradit. Blizko pri Trnave sme kupili pozemok, ktor…
snowy66
Pred 9 rokmi
29
Ako spraviť schody?
Zdravím, pri realizácií vstupných schodov k RD je potrebné vypustenie pásoviny z platne na previaza…
augustin_ugroczy
Pred 8 rokmi
13
Bungalov na úzky pozemok - podklad pre návrh projektu
Ahojte, chcela by so Vás požiadať o názor na pôdorys bungalovu ktorý sme vytvorili s manželom. R…
dana335
Pred 9 rokmi
23
Nabytok Idea Bratislava
Dobry den, Prosim Vas, ake mate skusenosti s nábytkom Idea Bratislava? Mám záujem o stol Westerl…
haneska159
Pred 9 rokmi
1
Začatie výstavby predtým ako nadobudne platnosť stavebné povolenie
Za veľmi krátky čas mi bude vydané stavebné povolenie, pracovníci stavebného úradu mi prisľúbili že…
somzvedavy
Pred 9 rokmi
1
Izolacia stropu informacie
chcela by som sa spytať nejakych staršich majstrov ohladom izolacie stropu,strechy...prečo pred 30.…
jakabu
Pred 9 rokmi
4
Potrebujem poradit ohladom starej betonovej podlahy, nejaký šikovný statik?
Rekonštrukcia sterého domu, čiastočne podpivničený. podlaha: beton,hranoly vymedzené pieskom, na vr…
jan45
Pred 9 rokmi
2
Kedy spraviť obrubník pri zámkovej dlažbe
Ahojte. Máme v pláne robiť úpravy okolo domu, ale zatiaľ len čiastočné. Chceme si pripraviť štrk…
zita19
Pred 9 rokmi
4
Drevene palisady
Prosim vas ma niekto skusenosti s palisadami napr. z červeného smreka?potrebujem vyskovo oddelit po…
harakiri1980
Pred 9 rokmi
1
Kombinovany bojler
Poradte prosim znacku kvalitneho kombinovaneho bojlera, neviem sa rozhodnut aky kupit. Dakujem
leonardom
Pred 9 rokmi
2
Izolácia základov, styrodur - nopová, alebo naopak????
Ahojte, rás by som sem hodil diskusiu o izolácii základov. Všade to vidím systémom styrodur na na t…
dedo758
Pred 9 rokmi
3
Káble v strope
Dobrý deň,chcem sa spýtať máme novostavbu, tramovy strop zo spodu bude zavesený sadrokarton. Otázka…
guri
Pred 4 rokmi
13
1
2
…
2021
2022
2023
2024
2025
…