O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Priznane tramy v kuchyni a obyvacke ako na to???
Zdravim, s manzelkou chceme mat v kuchyni a obyvacke priznany tramovy strop. Preto sa chcem opytat …
matko291
Pred 6 rokmi
23
Sprchový kút na 75cm štvrťkruhovú vaničku
Dobrý deň, riešil prosím niekto z vás sprchový kút na štvrťkruhovú 75cm vaničku? Vaničku už mám v k…
denisahl
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie lodneho kontajnera
zdravim, planujerm urobit chatu z lodneho kontajnera (v holandsku sa z toho stavaju cele bytovky), …
porubsky
Pred 9 rokmi
15
Krytina od Maslenu - skúsenosti ? A dobrý strechári okres Prievidza
Potrebujem radu ohľadne skúseností s krytinou od Maslenu, rozmýšľame nad ňou, len som nenašla veľa …
luculaaa
Pred 9 rokmi
3
Revízna správa pred výmenou elektromera
Čaute, idem meniť elektromer z 1f na 3f, istič už mám zamontovaný 25/3B (bol tam taký od začiatku),…
technik007
Pred 9 rokmi
25
Transformator na pozemku
Nasli sme fajn pozemok 20x40 len mala chybicka krasy . V rohu je transformator. To ze sa nesmie sta…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
24
Kuchynska linka popod okno
Nelutujete po case,ze mate kuchynsku linku popod okno? Nam vychadza kuchyna na JZ stranu a prave je…
zacho_vrabel
Pred 9 rokmi
10
Projektant okres Zvolen
Zdravím hľadám projektanta na vypracovanie projektu osadenia domu na pozemku a ďalších projektov po…
predatorzv
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Penetrácia stien pred lepením SDK
Čaute, viete mi plz niekto poradiť, čím penetrovať steny pred nalepením SDK platni na stenu? Pýtal …
pepe16
Pred 9 rokmi
26
Zamazávanie korýtok na streche. Ako na to?
Dobrý deň, potreboval by som zamazať korýtka na streche staršieho rodinného domu. Vdel by niekto po…
peterr512
Pred 9 rokmi
1
Bezšparova dlažba
Dobrý chcela by som sa spýtať nemá tu niekto uloženú na väčšej ploche (nie napr. chodba a tak) bezš…
ivettik
Pred 9 rokmi
1
Jazierko
Poradte mi.idem si robit jazierko.bude to vadit ak nepouzijem bazenovy fatrafol?miesto neho dam str…
porubsky
Pred 9 rokmi
9
Firma Stomix
Pekny den Vam prajem. Ma tu niekto skusenosti so zateplovacou firmou Stomix? Potrebujem fasadu na …
lujza00
Pred 9 rokmi
2
Pomoc pri kupe pozemku KE
Uvazujem o kupe pozemku, predavajuci predava iba dolnu cast pozemku, cez ktoru si chce k hornej cas…
mzuzana
Pred 9 rokmi
1
Čo položiť v kúpeľni skôr - dlažbu či obklad?
Ahojte strecháči, chceme sa trochu poradiť. Práve dokončujeme v dome dlažbu a pomaly by sme sa m…
panak
Pred 6 rokmi
1
2
38
Pokládka zámkovej dlažby- Prešov
Dobrý deň, chcem sa len informovať, koľko teraz berú majstri za pokládku zámkovej dlažby na m2. Prí…
chrobak7
Pred 7 rokmi
5
Existuje rastlina, ktorá odpudzuje mačky?
Ahojte vraj existuje rastlina ktorá mačkám smrdí...neviete niekto ako sa volá a kde sa dá kúpiť?K s…
kazmova
Pred 2 rokmi
25
Ytong 375 alebo 450?
chcela by som vás poprosiť o názory na obvodové murivo ytong yq lambda + 375 alebo ytong yq lambda …
sysell
Pred 9 rokmi
20
Japonská stena miesto žalúzií- máte niekto?
Ahojte chcem sa opýtať či má niekto z vás miesto žalúzií japonskú stenu..zaujíma ma aj cenová nároč…
denaha
Pred 9 rokmi
1
Indukčná varná doska BOSCH PIA/PIE
Ahojte, prosím Vás máte skúsenosti s niektorou z týchto indukčných varných dosiek značky Bosch? PIA…
pacho74
Pred 9 rokmi
2
Pomoc pri kupe pozemku
Dobry den. Rozmyslam o kupe pozemku o rozmeroch priblizne 14mx50 plus ktomu je zahrada. Natom poze…
chrobak7
Pred 9 rokmi
17
Cena ZB stropu
Chcem sa spytat kolko vas vysiel ZB strop. Uvazujeme ci ZB alebo rectolight. Rectolight si dame nac…
jan45
Pred 9 rokmi
11
Maľba na stenu - študentská izba
Viete mi prosím odporučiť niekoho, kto by mi vedel v študentskej izbe namaľovať na 1 stenu niečo s …
lubica_44
Pred 9 rokmi
7
Mate skusenost s Ceresit CM22?
Ma niekto skusenost s hrubsou vrstvkou "kleberu" Ceresit CM22? Pisu, ze sa moze pouzit aj na vyro…
koumakds
Pred 9 rokmi
1
Po zapojení do siete mi na indukčnej peci blikajú kontrolky a nič nereaguje?
indukčná varna doska je značky gorenje, je zapojená na 400V
fuska
Pred 9 rokmi
3
Vertikutacia noveho travnika
Zdravim, na zaciatku leta (2016) sme cast plochy vysiali semenom a na zvysnu cast sme polozili k…
filip_pavlovic
Pred 9 rokmi
7
Spolahivy majster v KE?
Dobry den, Neviete mi niekto dat kontakt na spolahliveho murara, resp. vsetky mozne prace, ohladom…
rs63
Pred 9 rokmi
1
Dobry den, co vsetko je potrebne na stav. povolenie na dotiahnutie sieti - STUPAVA?
Dobry den, co vsetko je potrebne na stav. povolenie na dotiahnutie sieti - STUPAVA? siete su cca …
duduliq
Pred 9 rokmi
1
Projektant HC GA NR TT
Nejako tu zľahla zem po nich. Dajte nejaky dobrý kontakt samé ateliéry su tu iba.
andyno
Pred 9 rokmi
2
Posuvné slnolamy alebo paravány - máte skúsenosť?
Dobry den, nemate prosim skusenosti alebo kontakt na vyrobu + montaz posuvnych panelov (slnolamov /…
markus238
Pred 3 rokmi
12
1
2
…
2020
2021
2022
2023
2024
…