O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Dvere do sprchoveho kuta
Ake mate skusenosti s dverami od Ravaku? Pripadne ine odporucania? Ake parametre by mali splnat?
atothova
Pred 9 rokmi
3
Práčka Whirlpool AWS 71400
ahojte chceli by sme kúpiť túto práčku máte skúsenosti?
michala11111
Pred 9 rokmi
1
Hrací 3D koberec do detskej izby pre dievčatko
Ahojte , neviem sa rozhodnúť aký koberec, dcérke zariaďujeme izbu bude mať 3 roky a riešim koberec.…
andrejka2424
Pred 9 rokmi
4
Kde zohnat jednoduche okno na budu?
Ahojte. Neviete mi poradit, kde zozeniem take jednoduche okno ako je v tomto videu? Dik https:/…
technik007
Pred 9 rokmi
2
Hladame firmu na stavbu rd z okolia nr,kvalitnu,diskretnu a lacnu
dobry vecer! tak,potrebovali by sme sa poradit,chceli by sme stavat..pozemok mame,avsak stale hlada…
lubk0
Pred 9 rokmi
7
Potrebujem pomoc!
dobry vecer! tak,potrebovali by sme sa poradit,chceli by sme stavat..pozemok mame,avsak stale hlada…
linduss84
Pred 9 rokmi
7
Ako usporiadať jednotlivé objekty na pozemku
Dobrý večer, chcela by som vás poprosiť o radu. Plánujeme stavbu domčeka, aktuálne máme projekt a p…
domi189
Pred 9 rokmi
1
Lešenie okres KNM
Ahojte strecháči, hľadám niekoho kto by predal, pripadne za rozumnu cenu prenajal lešenie na rodinn…
pavol134
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Ake jesennev hnojivo na travnik
Chcem sasspytat ake jesenne hnojivo odporucate na pohnojenie travnika. skor mi ide presne o typ a z…
miloslica
Pred 9 rokmi
1
Legrand Valena life nema ovladac zaluzii
Zistil som ze valena life nema ovladac na zaluzie, da sa nejako nakombinovat ramcek z valena life s…
arkadius111
Pred 9 rokmi
9
Ako zistím či radiatory su liatinove?
Ako zistím či radiatory su liatinove alebo plechove?
richard71
Pred 9 rokmi
5
Poplatky za vodomer zvýšia cenu pre ľudí s nízkym odberom vody
http://kosice.korzar.sme.sk/c/20251477/poplatky-za-vodomer-zvysia-cenu-pre-ludi-snizkym-odberom-vod…
atak77
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
71
Zateplenie bungalovu
Hladam partiu na zateplenie domu
minik8
Pred 9 rokmi
1
ZÁVLAHA ZÁHRADKY
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať skúsenejších na závlahu predzáhradky. Navrhol som si ju sám a…
peto99
Pred 9 rokmi
1
2
41
Krbové kachle s rúrou
Máte skúsenosti s takými kachlami, dá sa to použivať na pečenie povedzme pizze, alebo je to len ta…
miro7787
Pred 9 rokmi
1
Skladba stropu - poradte prosim.
Ahoj, premyslam nad spravnou skladbou stropu v dome, konkretne: - Dom ma vaznikovy krov - Zvnut…
martint
Pred 9 rokmi
1
Požicka, uver stale len sluby
Dobrý deň, potrebujem súrne úver, už neviem kam sa mam obratiť posielaju ma z banky do banky, sami…
andreah25
Pred 9 rokmi
3
Matrace pre deti
zdravim, chcel by som kupit tento matrac http://www.matrac-matrace.sk/hledat/latexove-matrace/latex…
staronova
Pred 9 rokmi
14
Ako vycistit frkance od cementu na oknach
Ahojte, prosim mate tip ako to odstranit z okien? Mame zaschnute bodky na oknach uz asi 3 roky a ne…
evitka83
Pred 9 rokmi
7
Studna a cerpadlo
Dobrý deň. Chcel cx som vás poprosiť o radu pri kúpe čerpadla do studne. Studňu mám vŕtanu a hlbokú…
geolog
Pred 9 rokmi
12
Úver bez ručenia nehnuteľnosti
Dobrý deň, je nejaká banka, ktorá by mi požičala cca. 40 000 € bez toho, aby som musela ručiť nehnu…
aduskatt
Pred 9 rokmi
3
Terran Synus EVO Carbon
Zdravím Vás. Je tu niekdo kto má nahodenú už Krytinu Terran Synus Evo Carbon. Spokojnosť? Najlepši…
nizno007
Pred 8 rokmi
12
Garážová brána so skleným panelom
Dobrý deň, uvažujeme o garažovej bráne s preskleným panelom alebo s panelom,ktorý je rozdelený na 3…
zuzu21061
Pred 9 rokmi
1
Aku velku nadzr na vodu - dazdova voda
zdravim, viem mi niekto na zaklade susenosti - nie vypcotov - povedať aku velku podzemnu nadzr na …
draik
Pred 9 rokmi
19
Prosím, odporučte sadrokartonistov z okolia Prievidze
Hľadáme niekoho šikovného a spoľahlivého. Potrebujeme spraviť strop vo dvoch izbách a odhlučnenie j…
alex9164
Pred 9 rokmi
2
Povinnosti pri zmene pobytu
Prestahoval som sa z RD do bytu, do podnajmu, trvaly pobyt mam stale v RD, udajne ho menit nemusim.…
akvi
Pred 9 rokmi
17
Prosím radu ohľadom strechy
dobrý den mal by som jednu otazku ohladom strechy respektive venca nad terasou či tam pod pomurnice…
augustin_ugroczy
Pred 8 rokmi
15
Siete cez pozemok
Uvazujem o kupe pozemku, predavajuci predava iba dolnu cast pozemku, cez ktoru si chce k hornej cas…
mzuzana
Pred 9 rokmi
11
Kde zoženiem takúto skrinku do kúpelne?
Našla som ju na stránke Decodomu, ale potrebujem menšiu hĺbku, takých 40 cm :) Máte niekto skúseno…
ladislav_s
Pred 9 rokmi
4
Komín skrz stenu
Ahojte, dnes mi kurenár montuje kondenzačný kotol na stenu, ja po robote idem kúpiť dymovody. Chcem…
megosoft
Pred 9 rokmi
13
1
2
…
2018
2019
2020
2021
2022
…