O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Projekt - Laguna 440 od Promiprojekt
Ahojte, chcel by som sa spýtať či niekto staval tento bungalov Laguna 440 od spoločnosti Promiproje…
sharky369
Pred 5 rokmi
5
Nazor na podorys + pomoc s dispoziciou :)
AAAhojte s projektantom riesim podorys a rozhodol som sa ze skusim poziadat o nazor aj vas co uz ma…
tommy84
Pred 9 rokmi
25
Čo treba k žiadosti o vyjadrenie SP od ZSE?
Dobrý deň, môže mi prosím niekto napísať čo presne potrebujem k žiadosti o vyjadrenie k SP od ZSE…
rados611
Pred 5 rokmi
14
Obmedzene moznosti polievania zakladovej dosky.
Ahoje strechaci, co by ste robili, keby ste mali obmedzene moznosti polievania zakladovej dosky, le…
ivantausk
Pred 9 rokmi
1
2
40
Ako osadiť okná?
Ahojte, nad okenným otvorom mám pripravené miesto pre roletu. Je to tehla 38, nad okenným otvorom j…
mdavid
Pred 9 rokmi
1
Treba dať hydroizoláciu aj pod podlahu?
Ahojte, podľa vás treba dať hydroizolaciu (IPA) aj pod podlahu? Ma to nejaký zmysel?
gashtaan
Pred 9 rokmi
18
Biele špáry medzi bielu dlažbu....dať či nedať ;-)
Prosim vas davali ste na bielu dlazbu 60 x 60 do obyvacky a chodby bielu šparovačku alebo dat tmavs…
orfeo
Pred 8 rokmi
10
Chladnicka - riesenie hlucnej prevadzky
Mam novu chladnicku a je hlucna, zistil som aj na tomto fore ze je to celkom normalne, co ma dost p…
deadman
Pred 9 rokmi
28
sponzor fóra
Teplovzdusne cerpadlo verzus peletova pec?
POvodne mame na projekte peletovu pec,solary.No rozmyslame nad teplovzdusnym cerpadlom-vzduch-vzduc…
mackoke
Pred 9 rokmi
20
Rekuperacia od Buderus-u?
Zdravim, poskulujem po kondenzacnom kotli Buderus, dost casto pozeram ich stranku. A vidim, ze …
bmmedia
Pred 9 rokmi
3
Vnútorné omietky Sered / Galanta a okolie
Ahojte , nepoznáte nejakých šikovných majstrov na vnútorne omietky z okolia Serede+ Galanta ? jed…
vivere
Pred 9 rokmi
2
Priprava pred stavbou...
Prosila by som Vas o info, co vsetko je potrebne pred zacatim stavby pripravit...Ide o to, ze reali…
oravocka
Pred 9 rokmi
6
Kurz klimatizer
Ahojte.chcel by som sa spytat ci NR akebo v NZ sa da spravit kurz na montovanie klim do domov.kolko…
porubsky
Pred 9 rokmi
3
Som tu nový - porubsky
Ahojte.velmi ma zaujali prispevky ktore som tu nasiel.vela veci sa tu da pozistovat.
atak77
Pred 9 rokmi
2
Moze po klebrovani a sietkovani vidiet plastove kruzky??
Zateplilu nam ti no neviem,ci to tak ma byt.Bojim sa ak sa nato natiahne fasada ci to nebude vidiet…
domca1987
Pred 9 rokmi
15
Pohladovy beton - betonova stierka
Ahojte ma niekto v interieri stenu s betonovou stierkou/pohl beton? Idealne Trnava a okolie s ochot…
gazzz
Pred 9 rokmi
1
Odhlučnenie domu
Dobrý deň, potrebujem poradiť s odhlučnením domu. Za cca 12 rokov čo bývame v dome sa na našej ulic…
peto99
Pred 9 rokmi
5
Mám sa ísť niekam spýtať, či môžem stavať na záhrade ?
Dobrý deň, chceli by sme stavať dom na svokrinej záhrade, ktorá sa nachádza za ich domom. Vstup na…
zita19
Pred 9 rokmi
13
Základové pásy- problém
Dobrý deň, prosím o Vás o radu : Zaliali sme základové pásy vytýčené geodetom ale pri kopaní sa mus…
danculd
Pred 9 rokmi
4
Stavebniny lacno pripadne aj bez
poradi niekto stavebniny na Zap.slovensku kde sa da kupit bez dokladu..tj. odpustia DPH? mal som ro…
cuthalion
Pred 9 rokmi
9
Rozvodna skrina na istice v byte
Ahojte, Chcela by som sa spytat ci je mozne rozvodnu skrinu na isi e v byteposunut o 5cm vyssie kv…
matox
Pred 9 rokmi
8
Schválené stavebné povolenie - vystavba vodovodu
Ahojte, pred mesiacom nam schvalili vystavbu vodovu, ide o novu IBV, kde je nas viace vlastnikov po…
atlaska
Pred 9 rokmi
2
Nazory na nas projekt
Ahojte, co si myslite o tomto projekte? Este nie je konecny, mozme este robit upravy, takze kludne …
ladislav_s
Pred 9 rokmi
20
Terasové posuvné dvere
Dobrý deň, vedel by mi niekto poradiť firmu, ktorá vyrába terasové posuvné dvere? (Nitriansky kraj)…
jurajm17
Pred 9 rokmi
9
Neviem vybrat kuchynsku linku
Vyberam kuchynsku linku,no nechcem investovat 2 tisic ,preto ma zaujima,ci niekto zariadoval skromn…
zita19
Pred 9 rokmi
8
Rozostavana stavba bez projektu
ahojte, mám trošku zložitejšiu situáciu pred stavbou rodinného domu. Plánujem kúpiť pozemok, kde…
sissik
Pred 9 rokmi
5
Zateplenie/dilatacia terasy domu
ahojte, zateplil/odizoloval som buducu terasu od vchodu domu, resp. vchodovych dveri 10cm perimetr…
bromid
Pred 9 rokmi
24
Povolenie od suseda
Dobry den, planujeme kupit starsi RD. z dolnej strany je postavney iny RD a z hornej strany je od d…
nika1090
Pred 9 rokmi
9
Tuhé palivo a podlahovka
Zdravím,chcem sa opýtať, má niekto skúsenosti s kúrením na tuhé palivo do podlahovky?Ako to funguje…
17juraj17
Pred 9 rokmi
8
Akú frakciu štrku použiť na poter?
Ahojte V nedelu budem betonovať poter v jednej izbe. Chcel by som využiť kameňolom, ktorý mám blí…
petka456
Pred 9 rokmi
7
1
2
…
2017
2018
2019
2020
2021
…