Moze po klebrovani a sietkovani vidiet plastove kruzky??

Zateplilu nam ti no neviem,ci to tak ma byt.Bojim sa ak sa nato natiahne fasada ci to nebude vidiet. Moc vam vopred dakujem za kazdu odpoved a rady :-)
Odpovedať
@domca1987 Nebude to vidiet a je to tak spravne. Aspon mne to takto tvrdili. Sietka+kleber na zatepleni ma byt pruzny povrch a nie tvrdy ako beton, takze tam bude tenka vrstva klebru a bude vidiet aj tie "kruzky".
Odpovedať
Somarina!!!!! povrch by mal byt hladky ziadne mriezky. a lepidlo mam mat az 3-5 milimetrov
Odpovedať
Nema to byt vidno. Ak je to teraz vidiet tak to bude vidiet aj na farbe. Mne po zasietkovani natiahli este jednu tenku vrstvu lepidla. Az potom sa stratili tie nerovnosti.
Odpovedať
@cache Dobra blbost, nema to byt vidiet. @domca1987 Mne sa zda, ze lepidlo este nie je dostatocne suche lebo vidno aj spoje medzi EPS a preto vidno aj kotvy lebo tam este tiez uplne nezaschlo. Inak medzi lepidlom a samotnou fasadou musi byt technologicka prestavka, rozumej cas potrebny na vyzretie lepidla. Ak to chcu tahat hned dalsi den na takyto povrch tak ich posli do .... Ale ak je to uz vyschnute aspon tyzden a ostalo to taketo, tak je to fuserina a nebude to pekne ani s fasadou.
Odpovedať
@domca1987 Je to úplne bežné, že kotvy "presvitajú". Vzniká to tým, že v mieste kotvy je hrubšia vrstva lepu, ktorá schne dlhšie ako ostatná plocha a tým sa vyfarbí inak ako okolie. V konečnej úprave to nebude vidieť. Ale aj tak odporúčam ešte jednu tenkú vrstvu lepu a technologickú prestávku pár dní, až potom penetrovať a stierkovať. M.
Odpovedať
Páni moc vam dakujem.. :-) volala som im a oni ma uistili,ze to nebude vidiet,ze nato budu davat este jednu tenku vrstvu toho klebru..neake mlieko ci co a budu to zahladzovat a prestavka bude cca tyzden a potom budu tahat farbu..dufam ,ze je to spravny postup :-)
Odpovedať
nikdy by som si to tak nedal robit. na kotvy existuje freza kde sa kotva zapusti do polystyrenu a na to ide polystyrenova zatka nasledne sa prebrusi. nesmie!!!!!!byt vidno ani kruzky
Odpovedať
Profilova fotka
@pepa_nr To teda vôbec nieje pravda, čo píšeš. Treba použiť frézy na polystyrén, http://vrtaky.heureka.sk/dedra-freza-... usadiť kotvu a vybratou zátkou kotvu prekryť. až potom ťahať sieťku a kleber. To je jediný správny postup, ktorý zaručí, že fasáda nebude vyzerať ako lienka sedembodkovaná... :-)
Odpovedať
pri novostavbe sa to pri EPS da aj bez akychkolvek kotiev. To je uz vsak ina tema :).
Odpovedať
Ked manžel zacal zateplovat dom tak použival taký vykružovák do polystyrenu a potom daval taketie biele štuple...a pozatieral ich... a potom nanasal kleber ci co a sietku..bohuzial musel odcestovat na dlhsiu dobu,tak sme najali firmu aby to dokoncili cele,kedze muž spravil iba jednu stenu..na tej jeho stene to nieje vidno vobec a na tych ich to je vidiet.. jaaaj až mm teraz strach ako to bude vyzerat..
Odpovedať
@domca1987 tak ako napisal ferryno sa to ma robit. A fusery budu robit ako chcu a budu ubezpecovat, ze to nebude vidiet dokedy im nezaplatis.pokazde ak bude vlhko tie kotvy bude vidiet.ak sa daju stuple tak je s tym pokoj.
Odpovedať
a co mam teda spravit??????
Odpovedať
Článok sa načítava...
@domca1987 Nech daju este jednu vrstvu lepidla a neries, neboj nebude to vidno, zvlast po naneseni finalnej vrstvy, ktora musi byt hydrofobna. Ale lepidlo nech je kvalitne a moze ist aj vo vacsich hrubkach (napr Ceresit CT85)
Odpovedať
Tak ich teda necham tak ale poviem im ,ze ak to bude vidiet im to nezaplatim!! Budeme potom vazne ako lienka :-S
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?