O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aky kw kotol nam treba?
Zdravim. Chcem sa spytat aky kw kotol nam bude treba si zakupit ak dom ma 92m2, stropy su vysoke 2,…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
4
Projekt pre úzky pozemok
Dobrý deň, mám uzky pozemok max.sirka 10m a chcem začať stavať dom, viete mi odporučiť nejaky pekný…
marcelatje
Pred 9 rokmi
11
Garden town
ahojte, máte resp. počuli ste niekedy o projekte garden town v dunajskej strede? veľmi sa nám tam p…
janula_ch
Pred 9 rokmi
1
Dá sa skombinovať refinancovanie HU so stavebným sporením?
Koncom tohto roku nám končí viazanosť HU v Tatra banke (TB). Teraz máme úrok 3,25%, mesačnú splátku…
zemie
Pred 9 rokmi
4
Krbová vložka vyložená šamotom alebo liatina?
Viete mi niekto poradiť, či je lepšie kúpiť krbovú vložku vyloženú šamotom alebo liatinou? Obávam s…
majki555
Pred 9 rokmi
9
Cena za opravu akrylatovej vane
Prosím poraďte,obkladaci nám poškodili novu vaňu, padla im tam kachlička, spôsobili par ryh, myslím…
j_ank_a
Pred 9 rokmi
18
Poraďte voľne stojaci sporák
Ahojte, je tu niekto, kto ma trosku prehľad v sporakoch? Potrebovala by som poradit, kedže sa vo te…
cernusik
Pred 9 rokmi
1
Isorast DS
Dobrý deň, chcem sa spýtať či má niekto reálne skúsenosti s firmou Isorast DS. Za každú referenciu …
paulli
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Poradite kvalitny plynovy kotol zo zasobnikom vody?
Ahojte, prosim vas o radu. Vedeli by ste mi poradit dobry a kvalitny plynovy kotol, ktory bude na o…
poliacik321
Pred 9 rokmi
14
Potrubný krbový ventilátor
Dobrý deň, vie mi niekto poradiť či existujú potrubné krbové ventilátory a kde sa dajú kúpiť?? Nech…
3r1kson
Pred 9 rokmi
3
Máte skúsenosť so skrytými sieťkami na okná?
Mate niekto skusenost so skrytymi sietkami na okna, prip. dvere? nasla som tu: http://www.sitprom.…
kvalitnetienenie
Pred 9 rokmi
2
Hlinikove kolajnice na záclony s motorovým pohonom na posun???
Ahojte, mate s tym niekto skúsenosti??? Myslím, ze to robi Somfy. Budeme mat záclony vysoko a posúv…
bambula626
Pred 9 rokmi
1
Rozmiestnenie LED v obyvacko-kuchyni
Potrebovala by som poradit s osvetlenim....este nie sme rozhodnuti aky typ stropu pouzijeme, mame d…
wewika1
Pred 9 rokmi
19
Úprava stien/povrchov v kupelni
Ahojte Aka je potrebná úprava stien (staviame Z porothermu) v kupelni? Hlavne sprchový kút nebude …
mourtier
Pred 9 rokmi
1
Ako správne izolovať strop???
Dobrý deň Prosím poraďte mi, ako by som mal správne rozložiť izoláciu isover unirol profi hrúbka 1…
ladislav_s
Pred 9 rokmi
2
Projekt domu easyline
Staviate niekto domcek eayline? http://www.projektydomov.com/projekty/031-easyline-zrkadlovo/???
makawi
Pred 9 rokmi
1
Zelezna tyč na uchytenie plotoviek
Chceli by sme si vymeniť zábradlie na balkón , máme vyhliadnuté plotovky v OBI sú to také tie drevo…
zita19
Pred 9 rokmi
2
Lepenie folie
Chcem sa poradit na co je najlepsie prilepit paroneprepustnu foliu pod sadrokarton.Natiahol som lep…
majklname
Pred 9 rokmi
6
Odporučte stavebnú firmu
Zdravím, prosím ak máte niekto skúsenosti so zodpovednou (!) stavebnou firmou, prosím podeľte s…
sattah
Pred 9 rokmi
1
Poradte kam mam dat schody
čo myslíte bude lepšie dať schody medzi kuchynu a kupelnu (obr1) alebo medzi obyvačku a garáž obráz…
peto2
Pred 9 rokmi
11
Hrúbka roznášacej vrstvy na 10cm podlahovom polystyréne
Zdravím odborníkov a mám jeden problém na riešenie. Posnažím sa byť stručný, pokiaľ to bude možné. …
jamk1
Pred 9 rokmi
15
Sadrokartonovy plafon slovensky grob
Dobry den strechari. Potrebujem urobit cely plafon v novostavbe sadrokartonom. Prosim poradte dobry…
marta123456
Pred 8 rokmi
3
Hladam firmu na postavenie domu v Dunajskej Strede.
Rozhodujem sa medzi montovaným a murovaným domom. Ideme stavať pri DS. Viete mi poradiť spoľahlivú …
dadik1212
Pred 9 rokmi
5
Bytové jadro: čo napsíť do popisu prác?
Prajem pekný deň. Chystáme sa na rekonštrukciu bytového jadra. Ide o pražský typ bytu, kde je umak…
jre
Pred 9 rokmi
5
Priznane tramy v kuchyni a obyvacke ako na to???
Zdravim, s manzelkou chceme mat v kuchyni a obyvacke priznany tramovy strop. Preto sa chcem opytat …
matko291
Pred 6 rokmi
23
Sprchový kút na 75cm štvrťkruhovú vaničku
Dobrý deň, riešil prosím niekto z vás sprchový kút na štvrťkruhovú 75cm vaničku? Vaničku už mám v k…
denisahl
Pred 9 rokmi
1
Zateplenie lodneho kontajnera
zdravim, planujerm urobit chatu z lodneho kontajnera (v holandsku sa z toho stavaju cele bytovky), …
porubsky
Pred 9 rokmi
15
Krytina od Maslenu - skúsenosti ? A dobrý strechári okres Prievidza
Potrebujem radu ohľadne skúseností s krytinou od Maslenu, rozmýšľame nad ňou, len som nenašla veľa …
luculaaa
Pred 9 rokmi
3
Revízna správa pred výmenou elektromera
Čaute, idem meniť elektromer z 1f na 3f, istič už mám zamontovaný 25/3B (bol tam taký od začiatku),…
technik007
Pred 9 rokmi
25
Transformator na pozemku
Nasli sme fajn pozemok 20x40 len mala chybicka krasy . V rohu je transformator. To ze sa nesmie sta…
dominik_boksansky
Pred 9 rokmi
24
1
2
…
2019
2020
2021
2022
2023
…