Hladame firmu na stavbu rd z okolia nr,kvalitnu,diskretnu a lacnu

Profilova fotka
dobry vecer! tak,potrebovali by sme sa poradit,chceli by sme stavat..pozemok mame,avsak stale hladame overenu,dobru firmu,ktora spravi poctivo pracu a plati to na com sa vopred dohodne..asi pojdeme cestou montovanych domov,ale najlepsie by bolo z okolia nr..prosim,ozvite sa,kto ma osobne skusenosti...dakujem..
Odpovedať
Sadnite do auta na bicykel, pribalte si chlieb cibulu a slaninu a pobehajte si stavby v okoli. Pozrite ako majstri/fy stavajú zoberte si kontakty, prediskutujte. Alebo sedte za PC a čakajte na zázračné odporúčania z MS.
Odpovedať
Kto stavia kvalitne a poctivo nemôže pracovať lacno.
Odpovedať
@tominohorvath Pekná kravina :), na druhej strane na čo by sa niekto snažil, keď môže stavať nekvalitne a draho :), stále je tu dosť "moderných" ľudí, ktorí si za to radi zaplatia :).
Odpovedať
Profilova fotka
@sevm odporucam firmu co stavia dom nam. Je z NZ co je kamenom dohodil do NR... Nam stavaju murovany, ale robia montovane...tomu sa venuju viac...
Odpovedať
Profilova fotka
@lenka_21 a ako sa volaju?
Odpovedať
@beginner7 Nemyslím si, že je to kravina :) Platí všeobecne pri remesle ... Keď je niekto taký "exot", že pracuje kvalitne a lacno, tak po čase sa ide "roztrhať" od roboty ... Všetci by chceli, aby priešil pracovať k nim a proste musí veľa zákazok odmietnuť ... Následne to v drvivej väčšine prípadov skončí 2mi spôsobmi ... Buď začne robotu "fušovať" aby ju mal spravenú rýchlejšíe a stihol viacej zakázok a zarobil viac penazí, alebo si zdvihne cenu, ktorá mu zaručene odplaší viacerých záujemcov ... Prípadne sa s nich stávajú tý, čo majú pracovať celý týždeň ale jeden den neprídu, druhý deň pracujú len pol dňa a počas práce si odbiehajú na iné zákazky ... Ale ano, určite ešte existujú aj takýto majstri / firmy ale je ich menej ako šafránu ...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?