Matrace pre deti

zdravim, chcel by som kupit tento matrac http://www.matrac-matrace.sk/hledat/l... pre deti, maju drevene jednolozka -postele z masivu 200x90cm, neviem ci je ale pre nich vhodný..... deti su vo veku 7r a10r. Nevyznám sa v matracoch a v obchode mi ponukaju hocičo... x-)
Odpovedať
Matrac by sa mal kupovat orientacne podla vahy cloveka, takze nie pritvrdy, ani primaky. Ja mam par rokov hodne drahy viaczonovy Materasso 180x200 matrac a zacal maknut tak neprijemne, ze som si zamenil so zenou polovicu na ktorej spavam, lebo jej bola este trosku tuhsia. Uz je vsak zrely na vyhodenie, ani reklamovat by sa nedal, lebo nema ziadne prieliaciny prelezane (jasne napisane v zarucnom liste ako dovod na okamzitu zarucnu vymenu), len proste neumerne zacal maknut. Strunove matrace deti vyskacu (je jedno ci taskove, alebo priame), molitanove by nemuseli hned vylezat, pokial nemaju nadvahu.. ale pocitaj s tym, ze ajtak o 5 rokov kupujes najneskor nove.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak majú pevný drevený rošt v posteli,tak by výška matraca nemala byť nižšia ako 18 cm..určite treba počítať tým, že im to nekupujte na dva roky a treba ratat s vyššou hmotnosťou V budúcnosti. .Skus si preštudovať poradcu na stránke matracentrum-tam su rozne otazky a odpovede.My máme tiež materasso ako @koumakds,no my sme veľmi spokojní...manžel sa inde ako doma vyspať nemôže. .Teraz som V rámci sťahovania chcela kúpiť nový,ale manžel O tom nechce ani počuť ( máme jeden velky)..😦 @marosh19
Odpovedať
Profilova fotka
@marosh19 a ak sa môžem vyjadriť ku Vášmu výberu,tak latex má po čase tendenciu sa mrvit a budú to strašne mäkké matrace..Pre deti sa odporúča skôr niečo tvrdšie kvôli vývoju chrbtice...za tie peniaze sa dá určite vybrať kvalitný matrac..tak veľa šťastia pri rozhodovaní. .
Odpovedať
@ajka_k Ak sa nemylim, tak mam sultan hydrolatex plus (do 150kg) , cize teraz cca 600eur stoji. Ako novy bol super, naozaj sa na nom spavalo vyborne, no len vtedy som mal este zial podvahu (60-65kg), teraz uz vazim normalne (voci vyske), cize cca 85-90kg a ako sama pises, mozno sa vnutorne zacal latex nejako mrvit a zmakol. Navonok to vsak ani po odnati potahu pohladovo neda sa vidiet - vyska ostala vsade nezmenena. Este ma nevyhodu, ze je vdaka tomu kokosovemu stredu tazky jak slak :) Na druhu stranu zivotnost je zhodna so zarukou - nabuduce asi budem hladat model s dlhou zarukou ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@koumakds tak presne tento máme aj my😁 akurát z jednej strany máme ešte pridanú penu Ferreti a máme tiež zmenený poťah na eucalyss (pôvodne tam bol aloe vera)..Tiež máme T4 čiže do 150 kg..Ja som vahovo išla naopak dole - desiatky kíl a na začiatku mi tiež vyhovoval viac..manžel je na tej istej váhe celých 6 rokov čo ho máme a ten naň nedá dopustiť. .Hydrolatex je o niečo lepšia pena ako latex..Latex je iba z kaučuku,do hydrolatex ešte niečo primiesavaju,takže ten sa nemrvi...A každá pena časom trošku ľahne a zmakne...to je asi prirodzená vlastnosť. .To že ste pribral určite ovplyvnilo pocit,ktorý ste mal z matraca na začiatku. .tak to bolo aj u mňa pri zmene hmotnosti..
Odpovedať
@ajka_k u mna nastala zmena vahy ale nejaky iny pocit ked lezim na matraci som nepostrehla :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@linduss84 aj výrobcovia tvrdia, že pre ľahších ľudí je daný typ matraca tvrdší ako pre tých ktorý majú viac kíl (pretože sa do matraca viac zaboria) ..Pri nižšom úbytku/náraste hmotnosti to možno človek nepostrehne, ale pri 30-40 kg je to určite rozdiel..Teda ja som ho určite zaznamenala. Predtým bol pre mňa náš matrac ideálny, teraz sa už tak pohodlne nevyspím.. na výmenu si ešte chvíľu musím počkať, keďže máme jeden veľký a manžel sa ho nechce vzdať .. a tiež sú teraz iné priority, ktoré treba financovať Niekomu je úplne jedno na čom sa vyspí. Poznám ľudí, ktorí sa vyspia aj "na doske“ a vstanú úplne oddýchnutí...Takže aj pocitové vnímanie je veľmi individuálne..
Odpovedať
nakoniec som vybral tieto: http://raj-matracov.sk/matrace-1-plus...
Odpovedať
@marosh19 slusna cena za 2 kusy, snad im to chvilku vydrzi (aj teenagerske sulozenie este znesu :-D )
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@daniela117 hahahaha, že aká šikovná
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?