O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Skúsenosti s firmou stawal
Zdravím, chystám sa zatepľovať a mám vyhliadnutú firmu stawal s.r.o z Trenčína, máte tu s ňou niek…
geroj
Pred 9 rokmi
1
Asi blbost, ale opytam sa :)
Zdravim, pomaly dokoncujem mury (ytong) a budem klast stropne nosniky, stropne tvarnice, salung,…
majobea
Pred 9 rokmi
5
Dažďové zvody - hluk
Je normálne, že počas dažďa sa dosť výrazne prenáša hluk padajúcej vody cez dažďové zvody do interi…
bubioso
Pred 3 rokmi
25
Plat 750 v čistom a hypotéka...
Dobrý deň. Som v situácii, kedy vlastním 3 izb. byt v hodnote cca. 80 000 a chcel by som sa s rodin…
andreah25
Pred 9 rokmi
13
Hríby
Čo urobiť s hubami konkrétne s hríbmi, ktoré sú kde tu červavé. Nachodím sa za tým a žena mi to z…
kovacovskatehelnasmaltovna
Pred 3 rokmi
1
2
36
Skúsenosti s projektantom ing. Brňákom
Dobrý deň, máte nejaké skúsenosti s projektantom ing. Brňákom ? Ďakujem
ajkava
Pred 9 rokmi
10
Prasklinky v omietke
Robil som rucne omietky a iba na spaletach mam vlasocnicove prasklinky. Skladba-ytong-penetrak-sty…
petka456
Pred 9 rokmi
2
Mikrovlnka k rure
Prosím Vás poraďte mi akú mikrovlnku( vstavanú) k rúre Elektrolux EOC 3430 COX aby to pasovalo:) ď…
mejlin
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Výroba modernej kuchyne na mieru
Hľadám šikovného stolára na výrobu moderného interiéru na mieru. Ak máte dobrú skúsenosť so šikov…
monkasponka1
Pred 9 rokmi
4
Drevenna otvorena pergola.
zdravím, mozete mi poradiť kto by mi vedel spraviť otvorenú drevenú pergolu (bez betonoveho základu…
metalinox
Pred 8 rokmi
7
Montovane domy.
Ahojte. Mate niekto skusenost s firmou scandihouse? Dakujem za postrehy.
mato981
Pred 9 rokmi
2
Je potrebná nahláška stavebnému úradu k inštalácii termických solárnych panelov na ohrev TUV?
Na rodinný dom chcem nainštalovať termické solárne panely na ohrev TUV, tieto plánujem umiestniť na…
srlinka
Pred 9 rokmi
2
Poraďte aký digestor nad ostrovček?
potrebujem nad ostrovcek, ktory nie je prilis dlhy, digestor, co odporucate, aby tam nekrical? celk…
bambula626
Pred 9 rokmi
7
Pracovna doska egger a getalit
Ahojte, prosim mate niekto pracovnu dosku egger lazio antracitove F213?Velmi by som potrebovala fo…
tinaja
Pred 9 rokmi
1
Odporučte firmu na stavbu bungalovu v Nitre
Dobry den, chcela by som sa opytat . Chceme si postavit dom (MUROVANY) no hladame vhodnu firmu spol…
sdtpa
Pred 9 rokmi
8
Vytopene sadrove omietky na strope
Podarilo sa nam poskodit izolaciu strechy a nasledne parkrat prislo k zateceniu sadrovej omietky na…
palindrom
Pred 9 rokmi
1
Záclony, ale aké???
ahojte, riešim práve záclony do domu, preto by som si chcela nechať poradiť, sú lepšie tie s krúžka…
mateson
Pred 9 rokmi
6
Bona-spray-mop na podlahy
ahojte žienky domáce, chcem sa poradiť na tému mop na umývanie podlahy. O mesiac sa sťahujeme do do…
zipko9
Pred 9 rokmi
26
Výroba kuchyne na mieru - východné Slovensko
Chcem upozorniť na firmu Michal Kuliňák z Michaloviec, ktorí sa zaoberajú drevovýrobou (kuchyne, ná…
ashlleyi
Pred 9 rokmi
5
Dilema-kurenie
Zdravim.Chystame sa rekonstruovat starší dom (1959) a riesime dilemu ohladne kurenia.Stav domu je d…
renuskacool
Pred 9 rokmi
9
Ako vyriešiť záhradku na 5. poschodí?
Ahojte, stavaju nam novostavbu a mame byt na 5. poschodi teda najvyssie. Budeme mat cca 50m2 zahra…
velton
Pred 8 rokmi
26
Tepovač gauča, a kobercov
Ahoj ľudkovia ;-) zaujímalo by ma či tu je niekto kto má tepovač gauča, a kobercov? akú máte značk…
jamiro
Pred 8 rokmi
4
Spajanie krabic a husich krkov
Prosim vas, ako sa spravne spaju krabice (napr. zasuvkove, vypinacove) s chranickami. Tusim, ze naj…
technik007
Pred 9 rokmi
31
Podomietkový splachovač KOLO Technic GT smart fresh
Chcem sa spýtať, máte niekto skúsenosti s podomietkovým splachovačom KOLO Technic GT smart fresh?
codyy
Pred 9 rokmi
9
Matrac z IKEA
Ako ste spokojni?
zuzka60
Pred 9 rokmi
16
Zmena dispozičného riešenia 3izb. bytu. 54m2 pražský typ
Dobrý den, kupil som byt a mal by som zaujem ho dispozicne zmeniť. Lamem si hlavu ako to urobit, …
evica01
Pred 9 rokmi
7
Dotykove vypinace
Dobry den. Prosim vas chcel by som sa spytat. Byvame v panelakovej bytovke. V vmiestnosti(hala) je …
luomir84
Pred 9 rokmi
5
Závadná voda vo vodovode
Zdravím, mám problém ohľadne kvality vody vo verejnom vodovode. Kúpili sme pozemok v Púchovskom ok…
fuso
Pred 9 rokmi
17
Ako je to s opelovanim rastlin?
ahojte, idem si zalozit taku mensiu uzitkovu zahradku. ale som uuuuuuplny amater. zacnem cernicami…
brusnatanecnica
Pred 9 rokmi
4
Porfix 300mm zateplovať EPS 10cm alebo 15cm???
Ahojte. S manželom riešime dilemu nevieme s čim zateplíme náš malý bungalov. EPS 10 alebo 15 či vi…
boywonder513
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2022
2023
2024
2025
2026
…