O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Energetický certifikát ZA
Ahojte,viete mi poradiť niekoho,kto mi vystaví energetický certifikát domu v rámci Žiliny?Ďakujem.
renka_mrenka
Pred 7 rokmi
8
Financovanie stavby a kopa ďalších otázok o hypotéke
Ahojte :) Mám kopu otázok ohľadne financovania stavby, ktoré mi v banke zatiaľ neboli ochotní zod…
rabbnz
Pred 7 rokmi
11
WC + bidet 2v1 REMO FE322 - skúsenosti
Poprosim, ak ma niekto osobne skusenosti- je to dobre riesenie, ci blbost ? Samostatne nevojde, a b…
marta2610
Pred 5 rokmi
20
Vypínate wifi a set boxy kvôli úspore energie?
Vypinate cez noc wifi zariadenie, alebo rozne set boxy, kvoli uspore energie? Ako to mate poriesene…
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
156
Sú bezrámové okná lacnejšie?
Zdravim, prosim Vas, kto mate bezramove okna, ako je to s cenou? Je to lacnejsia verzia ako napr. c…
duzu
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
62
Firma RZZ s.r.o - sklenené zábradlia - naša skúsenosť
Zdravim, chcela by som upozornit na veeelmi zlu skusenost s firmou RZZ s.r.o, ktora nam mala realiz…
pistenocka
Pred 4 rokmi
29
Dobrý vodár a klampiar_Drahovce
Dobrý deň, zháňame šikovného a spoľahlivého vodára a klampiara v obci Drahovce, resp. z blízkeho ok…
beik7
Pred 7 rokmi
1
Varovanie pred spolocnostou Drevointerier s.r.o., ICO 46 915 699 , Helena Lenčová a Ladislav Lenč
Varovanie pred spolocnostou Drevointerier s.r.o., ICO 46 915 699 , Helena Lenčová a Ladislav Lenč .…
bigmar
Pred 7 rokmi
2
sponzor fóra
Terasa, betonove stlpy, zabudnuty preklad?
Dobry den, staviam dom a mam problem. Rovno so stropom pivnice som zalial aj vyvysenu terasu kto…
heliator
Pred 7 rokmi
6
Debnenie Ilava, Púchov, PB
Ahojte, prosím vás odkiaľ ste požičiavali debnenie na železo-betónový strop + veniec a preklady - o…
peto125
Pred 7 rokmi
1
Netypický druh interiérovej podlahy - hľadám názov
Potrebovala by som pomôcť s jednou vecou - cca 10 rokov dozadu som pri zariaďovaní naďabila na druh…
moratibru
Pred 7 rokmi
1
Projekt Kristína 23
Zdravím potrebujem poradiť ako riešiť nosné múry V dome ,projektant mI navrahol cez obývačku A 2 iz…
domi1818
Pred 7 rokmi
5
Poškodené listy šalvie - je to choroba?
Ahojte, na salvii mam nejake divne listy. Je to nejaka choroba, nemate skusenosti?
zuzgun
Pred 7 rokmi
11
Ako s poterom , podlahovým EPS pri otvore na schody ?
Ako ste ukončovali poter, podlahový EPS pri otvore na schody ? Ak budú drevené schody ? Stolár mi p…
sappa
Pred 7 rokmi
14
Omietky sadrokarton
Hľadám majstrov sadrokartón a vnútorné omietky okolie Nitra, Nové Zámky ďakujem za ponuky
janiiiii
Pred 7 rokmi
1
Aký je správny postup hydroizolácie?
Ahojte, aky je spravny postup takto ? Mozete ma opravit ak to mam zle ? Vdaka. 1) Hybroizolacia…
daralbajda
Pred 7 rokmi
1
2
56
Musí byť dodržaný odstup 2 m od hranice pozemku?
Ahojte, chcem sa spýtať či môžeme posunúť stavbu RD bližšie ako 2 m od hranice susedného pozemku, k…
suszanie
Pred 7 rokmi
5
Dekoracia na stenu
Ahojte zhanam tuto dekoraciu. Poraďte prosím kde by som ju našla, alebo niečo podobné. ĎAKUJEM
kalania
Pred 7 rokmi
23
Kde zohnat oblu drevenu vzperu (altanok)
prosim Vas neda sa niekde kupit takato obla drevena vzpera(snad sa to vola tak) na dreveny stlp? …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
8
Aky mate nazor na vybratie starych kovovych zarubni z panelu vrtanim.
Flexovanim to nechcem, nakolko som videla aky strasny prach ostava a ja mam zariadeny byt. Ide o 3 …
dorotkalili
Pred 7 rokmi
7
Betonx
Ahojte. Ma niekto plot z tejto firmy. Ake mate skusenosti. DAKUJEM
ankora84
Pred 7 rokmi
1
Čo skôr - pozemok alebo hypotéka?
Ahoj, chcem sa opýtať plánujeme s priateľkou vlastné bývanie, nebudem teraz riešiť financie,ale nem…
izoggy
Pred 7 rokmi
12
Rozvody kúrenia pri rekonštrukcii
Ahojte. Blížime sa do štádia podláh, dlažieb, obkladov a stierok, ale ešte pred tým by som chcel po…
matko291
Pred 7 rokmi
14
Vas nazor na projekt " Dom w miodownikach"
Chcel by som Vás poprosiť na názor aké nevyhovujúce veci by ste videli zle na projekte " Dom w miod…
babi32
Pred 7 rokmi
6
Dizajnové sklá na vstavanej skriny
Ahojte. Chcem sa spýtať, či niekto má takéto zrkadlá na vstavanej skrini a či mi vie odporučiť sklá…
marchenzo
Pred 7 rokmi
8
Chladenie tepelnym cerpadlo
Ahojte, prosim Vas, je potrebne nejake specificke zapojenie TC, ak chcem aby som vyuzil jeho fun…
fural
Pred 7 rokmi
6
Modro-biela kúpeľňa
Máte niekto modrobielu kúpeľňu? už som pobehala x štúdií a neviem nájsť takú čo by mi padla do oka.…
ifik5
Pred 7 rokmi
17
Plot od cintorína
ja už neviem ako mám toto riešiť. máme spoločný plot s cintorínom, ktorý je v hroznom stave. Je zar…
barbie888
Pred 6 rokmi
1
2
54
Veniec namiesto prekladu
Potrebujem poradit...prave murujeme 2.poschodie..vsade nad okna sme davali preklady...chceli by sme…
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
11
Bazén-ohlasovacia povinnosť
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu! Staviame dom, máme už skoro dokončený holodom, a chceli …
monikabugi
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1391
1392
1393
1394
1395
…