O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Utesnenie prechodu cez strechu
Ahojte, mam nechany v dome rezervny prechod na strechu. Z technickej miestnosti cca 1 meter dlha r…
profistavbari
Pred 3 rokmi
12
Nepoznáte niekto partiu šikovných chlapov na stavbu domu,okolie Poprad,Svit?
Hľadám niekoho,kto by mi poradil partiu alebo firmu na postavenie domu. Je to poschodový domček,j…
amedeofelisa
Pred 7 rokmi
1
Po rekonštrukcii vodarne je voda kalná
Ahojte, mám taký problém. Staré čerpadlo (1° SIGMA rady 32SVA) z roku 1967 už doslúžilo, tak so…
jan45
Pred 7 rokmi
2
Kondenzačný kotol, prosím radu
Zdravím, prosím Vás o radu pri výbere kotla. Nebudem tu popisovať typ domu, počet radiátorov atď, t…
leilak1
Pred 7 rokmi
1
2
38
Rada plynové podlahové kúrenie
Dobrý deň,prosím o radu. Je výhodnejšie plynové vykurovanie alebo radšej zvoliť iné? Poprosím aj ro…
riama276
Pred 7 rokmi
1
2
44
Kotol ktorý nieje pre slovenský trh
Ahojte chcem sa spytat. Kúpili sme dom a po roku sme sa dozvedeli, že kotol protherm raja je určený…
asdfb
Pred 7 rokmi
15
Prosím poraďte - retro spotrebice Gorenje,Whirlpool alebo Amica?
Dobrý deň, potrebovala by som poradiť s výberom spotrebičov. Neviem sa rozhodnúť medzi týmito troma…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
2
Dofinancovanie stavby - hypotéka alebo spotrebný?
Ahojte. Chcem sa spýtať ak potrebujem nejake peniaze napr. 30000 na dostavbu domu. Riesia to v b…
truly
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Madlo/úchytka
Ahojte. Neviete mi Prosim poradiť kde by som nasla takuto uchytku resp. Madlo na vchodove dvere?
jankazb
Pred 7 rokmi
6
Strop medzeta medzi vatou
Ahojte. Projektantka mi natrepala zbytocne centimetre do vydky a tak teraz bojujem s jednou vecou.…
truly
Pred 7 rokmi
9
Sadrove stierky PL
prosím vas dávali vam poliaci do stierky na proobeton aj sietku? Alebo len na priecky? Riesia sa…
truly
Pred 7 rokmi
1
Tv 75"
Zdravim. Prave sa rozhodujem nad kúpou tv 75". Ak má niekto z vás tak poradte nejaký dobry model, v…
matko291
Pred 7 rokmi
1
2
35
Oplotenie rožného domu - poradíte?
Prosim moze mi tu niekto pomoct, dat radu, napisat svoj nazor, potrebujem oplotit cca 140 - 145 bm …
cicus28
Pred 7 rokmi
4
Dvojpodlažná prístavba, podkrovia, strecha - navrch a realizacia
Zdravím všetkých. Kupujeme rodinný dom, ktorý už má čiastočnú prístavbu a aj obývateľný časť podkro…
silvchamp
Pred 7 rokmi
1
Prístrešok pre autá
Zdravím, vie mi niekto poradiť aký by musel byť oceľový preklad ak by som ho chcel použiť na svetlú…
miguel81
Pred 7 rokmi
21
Vstavane repro MAGNAT - pomozte
Ahojte, prosim Vas hlaam vhodne riesenie pre oyvucenie miestnosti 40m2. Riesenie ma byt repra v …
matosl
Pred 7 rokmi
5
Interierove dvere do domu
Dobry den, prosim vas kde ste kupovali interierove dvere. Viem je tu o tom dost ale skor uz starsie…
btus
Pred 7 rokmi
9
Okrasný ihličnan v zime
Prosím vás, mám takýto podobný ihličnan. Myslíte, že mi cez zimu vydrží v kvetníku alebo ho mám pre…
jakino
Pred 7 rokmi
5
Obklad interiéru drevenými lamelami/latkami
Chcela by som sa opytat ci tu niekto riesil obklad z drevenych lamiel v interieri. Zaujima ma hlavn…
lukso88
Pred 3 rokmi
1
2
59
Zle upevnený rám balkónu
Dobrý večer. Prerábali nám uchytenie zábradlia na balkóne a takto to dopadlo. Ukotvenie do múra j…
johnyfly1
Pred 7 rokmi
5
Skúsenosti s podtlakovým vetraním a fresh klapkami
Ahojte. Mate niekto skusenosti s podtlakovym vetranim a fresh klapkami? Nechce sa mi ist do reku…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
1
2
46
Izolacia stropu zmeny
Ahojte. Bol. Som nastavený ze pôjdem do vaty 20 medzi stropnice a 20 smerom dole ale. Tym padom by…
quakdafak
Pred 7 rokmi
20
Salung okolo schodov?
Zdravim polozil som polystyren cca 20cm od schodiska podlaha sa bude dvihat 15cm. Polystyren 100mm …
maros173
Pred 7 rokmi
3
Šikovní majstri
prosim vás vedeli by ste mi odporucit sikovných majstrov na základovú dosku rodinného domu? ďakujem
robertp12
Pred 7 rokmi
22
Zateplenie bytu zvnútra - aký materiál bude najlepší?
Zdravim vsetkych, chcem sa poradit. Zvazujem zateplit jednu izbu v byte, zvnutra. No nie vonkajsiu …
eagleowl
Pred 6 rokmi
17
Kto vie postaviť komín?
Dobrý deň, všetko máme nakúpené na komín Schiedel. Ale nemáme nikoho, kto by ho vedel postaviť. Pro…
janbari
Pred 7 rokmi
3
Ako usporiadat kuchymu?
Ahojte, chystame sa prerabat kuchynu,ale nakolko sme laici v tejto teme tak by som chcela radu od s…
tomis12
Pred 7 rokmi
8
Peletky sk energia
Ma niekto skusenost s peletkamy sk energia
radoslav78
Pred 4 rokmi
2
Projekt L110 a projekt O120
Ahojte, stavia niekto domček s projektom L110 alebo O120?
21mimka21
Pred 7 rokmi
3
Troj fázový istič 16A, napojenie svotlo.
Dobrý deň, poprosím vás o radu. Prerabali sme starí dom v ktorom sme menili komplet elektrinu, robi…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1389
1390
1391
1392
1393
…