O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Nemám v rovine vaznikovy krov
Ahojte dnes sme mali ísť podbyjat strechu. Dali sme šnúrku a sú velke nerovnosti. Lata pôjde na kra…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
14
Dochladzovacia slučka ku kotlu Viadrus.
Vie mi niekto poradiť akú konkrétnu dochladzovaciu slučku na ochranu kotla pred prehriatím, by bolo…
duzu
Pred 7 rokmi
9
Nechceme mať TV. Čo dať miesto nej?
Zdravím, rada by som sa s vami poradila, čo by ste odporučili miesto klasickej obyvačkovej steny, k…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
70
Susedove kamery sú namierené na náš pozemok
Dobry den.Potrebovla by som radu ak susedia si umiestnili 3kamery,ktore su namierene ,2na spolocny …
petersd
Pred 6 mesiacmi
1
2
...
3
76
Malovanie sádroveho obkladu v obývačke
Máte skúsenosť s maľovaním sádroveho obkladu? Máme ho biely ale chceme ho ešte premaľovať zase na b…
rokov
Pred 7 rokmi
2
Odolné rukavice na likvidáciu pichľavých kríkov
Ahojte. Potreboval by som zohnať rukavice, ktoré by odolali prepichnutiu kríkmi, konkrétne sa jedná…
kreola
Pred 7 rokmi
1
2
42
Firma JK Projekt
Ma niekto skusenost s firmou JK Projekt z Levic?
atala
Pred 7 rokmi
1
Vodovod/hadica (pripojka) bez povolenia na sukromnom pozemku
Ahojte, mam taky problem na pozemku, ze zahradkari si este v 80-tych rokoch cez uz moj zdedeny poze…
epto
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Cena za maľovanie
Ahojte, viete mi niekto povedať aktuálnu cenu za maľovanie interiéru domu, prípadne aj kontakt na n…
lilifeee
Pred 7 rokmi
3
Povinnosť mať povolenie na čerpanie vody z vlastnej studne bude platiť pre každého
V marci 2018 bol novelizovaný tzv.Vodný zákon a ten zavádza povinnosť pre občanov ktorý majú vlastn…
jan45
Pred 5 rokmi
1
2
...
3
72
Reklamacia strechy
Zdravim Vas, chcela by som sa poradit, mame novostavbu bungalovu a po 1. roku vyzera strecha na via…
catscan
Pred 7 rokmi
7
Akumulačna nádrž pokles teploty
Dobrý deň chcem sa spýtať mam akumulačku a pri zapnuti čerpadlá kurenia alebo UV je veľký pokles te…
peter100001
Pred 7 rokmi
9
OMIETKARI + SADROKARTONISTI
Hladam sadrokartonistov a omietkarov - najlepsie jedna partia ... Na dvojpodlazny dom. OMIETKY ST…
devices
Pred 7 rokmi
1
Pozemok oznaceny c.25
Dobry den,poradi mi niekto co znamena ,ked na pozemku v zahradkarskej oblasti je vynata cast pozemk…
atak77
Pred 7 rokmi
3
Ako vypracovať Správu o stavbe pre PSS?
Zdravim, potrebujem poradit , pre PSS potrebujem vypracovat Spravu o stavbe. Mame spravenu hrub…
eston
Pred 2 rokmi
8
Kos na drevo ku krbu do domu
Viete odporucit nejaky kos na drevo ku krbu do domu v obyvacke. Take, co su zo vsetkych stran vyvys…
radoslavc
Pred 7 rokmi
3
Dazdive zvody do drenaze
Dobry den, je velka hlupost napajat dazdove zvody na drenaz, ktora usti do vsakovacej jamy? Aktua…
richard71
Pred 7 rokmi
8
Nadstavba - projekt od architekta alebo firmy?
Planujeme nadstavbu na starsi dom (70`roky, sivy kvader) o rozlohe cca 100m2, cely podpipvniceny a …
matusko48
Pred 7 rokmi
14
Čo s prečnievajúcou hydroizoláciou?
Dobrý večer, potreboval by som poradiť. Platňu mám zašalovanú 80 xps. Na platni je natavená hydroiz…
stanley101
Pred 7 rokmi
2
Zateplenie drevenej chatky svojpomocne
Ahojte, uz mame konecne nasu vikendovu drevenu chatku postavenu. Chceli by sme ju zateplit. Poradit…
sgi320
Pred 7 rokmi
28
Anhydrit a liste podlahy
Dobrý deň,vie my niekto povedať či môže ísť liata(epoxidova) podlaha na anhydrit ? Treba to len p…
peky100
Pred 7 rokmi
15
Riešili ste EMC - elektromagnetickú komptibilitu?
Ahojte, riešili ste EMC - elektormagnetickú komptibilitu - teda uzemnenie železa v základoch a v de…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
5
Ako je to so stavbou krbu svojpomocne?
Dobrý den, prosím Vás, chceme si s manželem postavit krb svépomocí. Jak je to ale při kolaudaci? Ne…
frantisekdobrota
Pred 7 rokmi
22
Je škodlivé PVC alebo vinil?
Ahojte, chcela som do kuchyne pvc kvôli tomu, že to nie je studené a tvrdé, ale kvôli vyparovaniu š…
klara321
Pred 7 rokmi
8
Cena za výkop
Ahojte, idem si dať urobiť plynovú prípojku. Je to 10m k plotu od hĺbky 1.4m by som to chcel stúpať…
igor256
Pred 7 rokmi
14
Vytiahnutie obvodových murov
Ahojte, viete odporučit dobrých a rychlych murarov na vytiahnutie obdových murov ASAP NItra a okoli…
bibli92
Pred 7 rokmi
1
Roztavený - spálený styrodur
Zdravim, dnes mi na stavbe domu robili hydroizolaciu z ipi a pri jej nahrievany roztavili - spálili…
jan45
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
61
Antikorové zabradlie
Ahojte.Chcela by som od vás radu a kontakt na dobru osobu ktorá roby antikorové zábradlie a je blíz…
petka456
Pred 7 rokmi
2
Rybylky- ako sa ich zbavit?
Dobry den, mate prosim vas radu ako vyhubit v byte rybylky. My uz s nimi bojujeme rok a nevieme sa…
jonkaamisiko
Pred 7 rokmi
7
Projekt domu od MF pro
Zdravim Vás ma niekto domček podľa niektoreho z projektu od MF Pro style 222 alebo 224 a , 218 ale…
mirusaagency
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1387
1388
1389
1390
1391
…