O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Pretlak pod cestu - pretláčanie v okolí Žiliny
Dobry den, nepoznate niekto niekho kto robi pretlak popod cestu z okolia ZA, KNM? Ide o dlzku 6metr…
fifoo
Pred 5 rokmi
20
Granitový drez - skúsenosti s rôznymi značkami
Ahojte 😊 Chcela by som vás poprosiť o skúsenosti s inými značkami granit. Drezov ako znacka Bianco…
juraj_k
Pred 10 mesiacmi
1
2
53
Skúsenosti s nákupom nábytku a podláh v Poľsku
Ahojte prosím vás zajtra mame ísť do Bielska na nákup mam par tipov kam ísť ale chcela som sa spýta…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
3
Hydroizolacia garazovej brany
Ahojte.Viete niekto poradit ako vyriesit detail hydroizolacie na vstupe do garaze? Prikladam aj fo…
matus1306
Pred 7 rokmi
7
Máme vytiahnuté múry a chceme dať osobitne WC oddeliť od kúpeľni je to možne ?
máme vytiahnuté múry a chceme dať osobitne WC oddeliť od kúpľlni aj do kúpeľni pridať sprchový kút …
epto
Pred 7 rokmi
9
Injektáž - spevnenie základov
Dobrý deň. Vedeli by ste mi poradiť nejakú firmu ktorá sa zaoberá spevnenim základov? Máme problém…
neprd
Pred 7 rokmi
2
Razený betón na chodníky
Nemá niekto aktuálnejšiu skúsenosť s firmou, ktorá robí realizácie razeného betónu? Našiel som iba …
maxogo
Pred 6 rokmi
5
Uprava exterieru
ahojte, chcela by som poradit s upravou exterieru pred domom, ide nám do spadu čiže budeme robit ta…
carolinka
Pred 7 rokmi
4
sponzor fóra
Realizácia dvora - môžem trávnik dať aj v novembri?
Ahojte. Mam otazku. Dali sme si zrovnat zahradu, doviest novu zeminu ( vyslo nas to strasne draho😰)…
19palec
Pred 5 rokmi
30
Stĺp verejného osvetlenia pred rodinným domom
Dobrý deň. Pred rodinným domom máme stĺp verejného osvetlenia a chcel by som ho dať posunúť (cca o …
chrobak7
Pred 3 rokmi
20
Drevokazné huby
Pozdravujem všetkých! Má niekto skúsenosť s týmto "požehnaním"? Našla som to tento týždeň na vonkaj…
judringova
Pred 7 rokmi
3
Ukoncenie vaznikoveho krovu
Prosim o radu...nevadi ked vaznikovy krov nie je az po uplny koniec/kraj ukonceny krokvami? Na com …
88kvietocek88
Pred 7 rokmi
31
Najprv zaliat podlahu alebo urobiť stropy a omietky?
Pekný deň, Máme bungalov, SDK stropy budú všade, podlahové kurenie. Mám dilemu, partia SDK mi…
ujosyzo
Pred 7 rokmi
9
Zástena v čiernom ráme do kúpeľne
Ahojte, nájde sa tu niekto, kto vyrába alebo vie odporučiť výrobcu na zásteny v ráme do kúpeľne…
eduardgein
Pred 7 rokmi
2
Vyburanie nosnej steny- preklad
Ahojte, mame v plane prerobit staru kotolnu na predsien, chcem sa poradit: terajsie dvere a okno po…
dudusky
Pred 7 rokmi
7
Hladame Architekta - KE - Sever - Okres - Okolie
Dobry den, Hladame architekta na navrh 2- podlaznej pristavby k murovanemu 3 - podlaznemu domu.…
silvchamp
Pred 7 rokmi
1
Hladam partiu na hrubu stavbu
Zdravim, hladam partiu na hrubu stavbu v Kosiciach-okolie. Ak ste boli spokojni. Kontakty prosim…
sucky1
Pred 7 rokmi
1
Strata tlaku v kúrení
Ahojte. Otázka na vás. Tlak v kúrení v zime bol nastavený na 1 bar teraz cez leto keď sa nekurilo s…
wiktor_witko_hankin_rias
Pred 5 rokmi
17
Poznate tuto odrodu hrusky?
Chodim okolo takej starej hrusky je velmi vysoka cca 15 metrova asi 30 rocna nikto sa o nu nestara …
ninaclaudius
Pred 7 rokmi
12
Údržba vody v podlahovom kúrení
Zdravim, prosim Vas je potrebne vodu v podlahovke nejako po case upravovat? Dnes som spustal system…
niless
Pred 7 rokmi
12
Indivindi projekt- nazory
Strecháči, prosím vás o názory na tento projekt... Budem vďačná za jazdy postreh, každý komentár. Ď…
emiliee
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
88
Nazory na podorys domu na uzky pozemok
Zdravim,poprosim Vas o nazory na tento podorys domu na uzky pozemok.Obyvacka a spalna su na severov…
zzkmetova
Pred 7 rokmi
15
Stavebné povolenie bez LV
ahojte,mam jednu otazocku na skusenejsich...idem kupovat pozemok ...mame nachystanu zmluvu o buduce…
megdesign
Pred 7 rokmi
9
Poistenie pri požiari - chata s krbom
Dobrý deň. Viete mi poradiť prosim... Máme kúpenú staršiu drevenicu s krbom v celkom dobrom stave. …
dkethe
Pred 7 rokmi
1
Zdedene pozemky a ich vyuzitie.
Dobry den, manzelka ma k dispozicii zdedene pozemky na Liptove. Podla papierov su to nie male rozlo…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Krb v byte - čo potrebujem vybaviť?
Ahoj chcem sa opytat / poradiť. Kúpili sme byt v novostavbe na najvyššom poschodí s terasou a rozm…
evula1111
Pred 1 rokom
15
Strop ŽB alebo keramický
Ahojte, staviame bungalov strop v projekte máme železobetónovú dosku. Známi ma odhovárajú od toho, …
arcticcode
Pred 7 mesiacmi
1
2
42
Zariadenie detskej izby pre 2 deti
Ahojte,chystame sa krajsie zariadit izbu pre nase deti (1 a 3,5 roka) tak,aby im vydrzala aj zopar …
lupilo
Pred 7 rokmi
4
Kuchynská linka iná ako biela - inšpirácie
Ahojte, prosím Vás, dával si tu niekto inu kuch.linku ako bielu? Chceli by sme niečo iné ako biela,…
siska1313
Pred 7 rokmi
27
Názory na projekt -
dakujem za každý vecný postreh . ked si otvoríte fotku / pardon za kvalitu / tak v lavo je sever …
emiliee
Pred 7 rokmi
1
2
34
1
2
…
1388
1389
1390
1391