O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Bazén-ohlasovacia povinnosť
Ahojte, chcela by som Vás poprosiť o radu! Staviame dom, máme už skoro dokončený holodom, a chceli …
monikabugi
Pred 7 rokmi
3
Čo sa skôr zatepluje sokel alebo fasáda?
Ahojte. Idem zateplovat dom, no keďže už nemám moc času do zimy, celý dom nestihnem. Riešim preto o…
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
Hľadáme partiu - murárske práce na rekonštrukcii starého domu - okr.Levice
Ahojte, hľadáme súrne murársku partiu na práce na starom dome - omietky, dlažba, obklady, vonkajšia…
mia1826
Pred 7 rokmi
3
Doba dodania kuchyne z Decodomu
Ahojte, objednali ste si niekto za posledny mesiac kuchynu z decodomu? A este stale Vam ju nedodali…
alofokm
Pred 7 rokmi
29
Ako nastavit zmiesavac podlahoveho kurenia + odvzdusnit
Ahojte. Mame podlahove kurenie v starsom dome ktory sme kupili a mam par otazok k obrazku (Je to le…
juanex
Pred 7 rokmi
8
Cerpadlo do studne. Zle odporucenie studniara?
Ahojte, vyvrtali sme studnu a studniar, ktorý nam ju robil nam rovno predal aj cerpadlo. Ide o vo…
feriicko
Pred 7 rokmi
12
Závesy na okno v kuchynskej linke
Ahojte, zaujíma ma ako máte riešené zaclony/zavesy/roletky/... v kuchyni, ak máte kuchynské okno v …
kamilka22381
Pred 7 rokmi
20
Striekania izolácia penou alebo fúkané drevovlákno?
Dobrý deň. Prosím vás chcela by som sa opýtať či mi tu vie niekto poradiť ako najlepšie zatepliť st…
fearandlove
Pred 7 rokmi
18
sponzor fóra
Sukromníci z Hlohovca ... p.Demeter !Pozor!
Dobrý den, chcela by som Vám napísat a tým vystrihat aj ostatných - ako firmu by som ich odporucila…
viki120
Pred 7 rokmi
1
Stavebny dozor - Bratislava, Samorin
Ahojte! Hladam stavebny dozor pre murovanu stavbu domu v Kalinkove. Ak mate dobre skusenosti, prosi…
ati4562
Pred 7 rokmi
1
Betonovy poter
Dobry vecer. Prosim vas o radu. Betonovy poter mi po mesiaci klesa v mieste dilatacii . Viete mi po…
matus1306
Pred 7 rokmi
3
Energetický certifikát - Žilina
Ahojte,viete mi poradiť niekoho,kto mi vystaví energetický certifikát domu v rámci Žiliny?Ďakujem.
renka_mrenka
Pred 7 rokmi
1
Aká farba je vhodná na tehlu?
Zdravim vospolok. Mame v jednej detskej izbe zatial neupravene 2 piliere pri stene z plnej tehly…
zita19
Pred 7 rokmi
16
Obklad krbu - aky material? Rimsa?
Ahojte, z coho moze byt prosim vas tato biela krbova rimsa? Je mozne, ze je to drevo alebo tiez kam…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
4
Aká je toto burina a ako sa jej zbaviť?
vie mi prosím niekto poradiť, aký druh buriny je na fotkách ? má pomerne hlboký jeden koreň, jedn…
darinna1
Pred 7 rokmi
18
Objednával niekto projekt od Projektydomov.com?
Zdravim vyhladol som si katalogovy projekt flip. Objednaval uz niekto projekr z tejto stranky ? A…
hcmichal
Pred 5 rokmi
2
Odhlučnenie stropu v byte
Zdravím mam otázlu.Bydlím na prízemí a chcem si odhlučnit strop.Viem že su akustické dosky ale je t…
kordo3
Pred 7 rokmi
27
Recenzie na stavebnu firmu konatel Miroslav Blanár
Rada ohľadom stavebného materiálu (Nová) 18. sep 2018 Fórum > Projekty • Páči sa mi to fotopor…
cicus28
Pred 7 rokmi
1
Rada ohľadom stavebného materiálu
Dobrý deň, už som tu raz písala v mene mojej sestry, lebo rozmýšľala nad kúpou domu. Mala niečo vo …
jurajm17
Pred 7 rokmi
12
Napojenie drenaze do KG rury
Zdravim, mam jednu otazku existuje daka spojka (alebo moznost) na prepojenie drenaznej rury DN 1…
jan45
Pred 7 rokmi
6
Znalec na odhad ceny zo Žiliny
Dobry den, vie mi niekto poradit dobreho znalca zo Ziliny, s ktorym by sa dalo pripadne dohodnut na…
simona__357
Pred 7 rokmi
1
Čo musí v byte byť, keď ho chcem prenajať?
Dobry den.mam 2 izbovy byt v osobnom vlastnictve a chcem ho dat do dlhodobeho prenajmu. Otazkou j…
domi1818
Pred 7 rokmi
17
Vyber trojstranneho presklenenho krbu
Ahojte, potrebovala by som poradiť medzi 3 značkami krbov. Krb má primárne vykurovať cca 100 m2 vys…
ical
Pred 7 rokmi
3
Chyba na kúpnej zmluve - uzná to kataster?
Dobry den, Chcela by som sa spytat. Kupujem pozemok, ktory ma najomnu zmluvu s polnohospodarskym d…
karlotka21
Pred 7 rokmi
13
Základová doska ☺
Ahojte. Tento rok chceme urobiť zakladovu dosku a na jar začať hrubú stavbu. Mali by nám ju robiť k…
jblaze
Pred 7 rokmi
25
Sekanie diery do betónu
Ahojte. Pred šiestimi rokmi som zabetónoval terasu. Na hline je 3cm štrku, potom kari sieť a as…
jakino
Pred 7 rokmi
27
Viete odporučiť nejakého montéra,kt.vie osadiť zástenu do sprchovacieho kútu? - Nitra
Nitra
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Projekt interieru
Zdravim Vas nevieme sa rozhodnuť ktory projekt interieru na domček mame zvoliť. Prosim Váš nazor. Ď…
medardo
Pred 7 rokmi
5
Nová práčka - Boch, LG alebo Electrolux?
Ak máte doma: Bosch WAT28460BY LG F84J6EY2W Electrolux EW6F328WC vyjadrite sa k spokojnosti. V…
topvideo
Pred 7 rokmi
22
FLIP (Bungalov ) skusenosti??
Zdravim ma niekto skusenosti so stavbou Flip bungalov Projekt objednaval niekto priamo z katalogu …
dominik1088
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1392
1393
1394
1395
1396
…