O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Uloženie asfalt. Pás na základovu dosku
Zdravím chcem sa spýtať ako mám uložiť ipa na základovu dosku, na ktorej už mám styrodur podľa ktor…
rkorba
Pred 7 rokmi
2
Interierové dvere ATVYN
Ahojte, riešime interierové dvere Atvyn, zaujímalo by ma, či ste s týmito dverami spokojní... a ak …
tom329
Pred 4 rokmi
11
Stavebne povolenie: rozdiel medzi svojpomocne a dodavatelsky
Ak sa vyda SP, ze stavba sa uskutocni dodavatelsky, moze sa uskutocnit zivnostnikom alebo svojpomoc…
dgerzo
Pred 7 rokmi
6
Geberit duofix a zavesne wc kolo domiv v panelovom byte
Dobry den,chcem Vas poprosit o radu.Mojim snom bolo mat podomietkovy system splachovania,ale proble…
mgx
Pred 5 mesiacmi
1
2
36
Vykurovanie pre dom A1
Ahojte, idu mi stavat pasivny rodinny domcek (A1) s rekuperaciou a neviem sa rozhodnut, aky typ kur…
14054
Pred 7 rokmi
22
Domcek DAHU od firmy Aphaus. Mate niekto?
Ahojte chcela by som sa spytat ci je tu niekto kto ma tento domcek od firmy Aphaus? Ak ano kolko V…
ivkaivka
Pred 6 rokmi
8
Zaves do obyvacky s kuchynou
V dome byvame uz cca 5 rokov a stale nemam vyrieseny zaves, v obyvacko-kuchyni,pretoze sa neviem ro…
maca77
Pred 5 rokmi
12
Schranka do plotu
Prosim.vas ake schranky (prosim foto) mate v plotovej tvarnici (ABW napr.) Dakujem
michalvo
Pred 2 rokmi
29
sponzor fóra
Kubík betónu cena ?? v Ružomberku, Lip.Miku, a Dolnom Kub...
Chceme betón do základov viete poradiť akú cenu ste platili sme s RK a stavať budeme 14 km od RK.
dibko
Pred 7 rokmi
3
Podzemná voda_dat ci nie strk pod betón
Dobry den, staviame dom pri Nitre, so suterénom/pivnicou, a pri vykopovych prácach v hlbke 3-3,5 m…
sappa
Pred 7 rokmi
5
Aky je to obklad ?
Poradte nazov obkladu, dakujem 👍🏼
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Striekaná izolácia strechy
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či má niekto skúsenosti s penou od firmy PURINOVA konkrétne s…
martina12118
Pred 1 rokom
1
2
45
Navrh, realizacia zahradky s kobercovym travnikom Senec a okolie
Ahojte, viete mi poradit spolahlivú a kvalitnú, no nie predraženú firmu co nám komplet navrhne a aj…
007zabicka
Pred 7 rokmi
3
Aku zastenu do kupelne na vanu?
Aku zastenu ste davali do kupelne na vanu? Na vyber su so sklenenou vyplnou, s plastovou... Zati…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
4
Vybavenie hypoteky
Zdravím, s priateľkou rozmýšlame cez zimu vybyaviť hypotekárny uver na stavbu rodinneho domu. Nemám…
anulienacka
Pred 7 rokmi
24
Drenážny system na vodu zo strechy
Prosil by som o názor či je možne použiť debniace tvárnice ktoré sa mi zvýšili zo strechy / ulože…
adam_janka
Pred 7 rokmi
4
Puch z parketovej podlahy
Ahojte, bývame v 1,5 ročnej novostavbe a drevené (dubové) parkety začali na jednom mieste páchnuť.…
meriska123
Pred 7 rokmi
17
Skusenosti so vstavanou skrinou s posivnymi dverami do sikminy
Ahojte...do spalne v podkrovi si chceme dat urobit vstavanu skrinu s posuvnymi dverami do sikminy (…
elisenka2012
Pred 6 rokmi
3
Hladam obkladaca Stupava a oklie
Hladam sikovneho obkladaca Stupava a okolie, na obklad za kuchynskou linkou a drobne prace okolo ku…
eulaliamaria
Pred 7 rokmi
1
DREVENY STROP V KUPELNI
Dobry den .mam velku kupeknu 21m2.je tam rohova vana,sprchovaci kut a 2x umyvadlo. Je to novostavb…
jakino
Pred 7 rokmi
12
Kuchynsky robot lidl
Bududci tyzden bude v Lidli kuchynsky robot,mate ho niekto? Ak ano,ste s nim spokojni? Ma len 600W …
siska1313
Pred 7 rokmi
2
Môžem dať protipožiarny sadrokartón okolo rúry z komína?
Prosím o radu. Pred časom sme kúpili rodinný dom, kúrenie je riešené peletovým kotlom. Predchádzajú…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
14
Parapet - zaluzie ext.
Nema niekto fotku ako spravit zateplenie k vodiacej liste a vonkajsi parapet ? Fasadnici to chcu sp…
sgi320
Pred 7 rokmi
8
Zariadenie kupelne
Ahojte,poradte kde kupit za dobru cenu dvojumyvadlo so skrinkou,takisto sklo posuvne velke pred spr…
lulka06
Pred 7 rokmi
1
Ako zostavit vodne podlahove kurenie ?
Ahojte. Potrebujem poradit, co potrebujem :) Dve poschodia, dokopy 11 okruhov, 2 rozdelovace. A …
mgx
Pred 7 rokmi
16
Vzdialenosť vtáčieho zobu
Prosím, v akej vzdialenosti mám sadiť vtáčí zob na živý plot, aby som ho mala hustý? ďakujem
zita19
Pred 7 rokmi
4
Dom snov od Bauholdingu
Ak niekto uvazujete nad kupou a stavbou montovaneho domu v spolupraci s bauholdingom, rada Vam posk…
sprituska
Pred 7 rokmi
1
Máte niekto drevenú fasádu?
caute.prosm vas ma tu niekto fasadu z dreva typ garapa popripade cumara? dakujem za akekolvek info …
tominohorvath
Pred 7 rokmi
11
Ytong 30 cm plus 22 cm paropriepustného polystyrenu napr Baumit Open VS Heluz 50 family 2 v 1
Voľba : 1- ytong 2 - Heluz Cieľ : nízko energetickej náročnosti / mal by to byť pasívny…
tslivovic
Pred 7 rokmi
1
2
36
Omietky RP team
Dobrý deň prosím vás chcem sa informovať či máte niekto skúsenosť s RP team omietky. Ďakujem
mythnick
Pred 5 rokmi
29
1
2
…
1394
1395
1396
1397
1398
…