O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Na čo nezabudnúť pri inteligentnej elektroinštalácii?
Otváram túto tému preto, lebo som prešiel všetky témy s rovnakou alebo podobnou tematikou. Pri každ…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
1
2
38
Sifon na starú voľne stojacu vaňu
Dobrý deň prajem, potrebovala by som poradiť. Dali sme rekonštruovať starú voľne stojacu vaňu a pre…
daralbajda
Pred 7 rokmi
2
Kovova zarubna v byte - zbrusenie
Dobrý deň, chcela by som sa informovať skúsených majstrov ohľadom zbrúsenia kovovej zárubne v byte…
martinamia
Pred 7 rokmi
15
Farba okien-zmena
Existuje nejaký spôsob (okrem výmeny okien:D) ako zmeniť farbu rámu v interiéry ? Máme biele plast…
lacikamo
Pred 7 rokmi
5
Bytovy spravca v Bratislave
Dobry den, nevedel by nam tu niekto odporucit spravcu bytov s ktorym ste naozaj spokojni? Idealn…
romanesdesign
Pred 7 rokmi
2
Zmena dreveného otváravého okna na otváravo-sklopné?
Ahojte, viete mi niekto poradiť ohľadne výmeny kovania dreveného okna? V pivnici máme staršie dr…
daniela_summer
Pred 7 rokmi
3
Rekuperácia v železobetonovej doske
Dobrý deň, dufam že som nezakladal duplicitnú tému, ale nevedel som niečo podobné nájsť chcem sa…
purplesticks
Pred 4 rokmi
30
Náhrada za maltu na tenké škáry LeierPLAN
Ahojte, viete mi poradiť náhradu za maltu na tenké škáry LeierPLAN http://www.leier.sk/malta-na-ten…
miro95x
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Sadrokarton na stenu do kupelky ?
Ahojte zaujima ma váš názor. Máme novostavbu a majster nam radí aby sme v kupelke všetky steny oblo…
dromitan
Pred 7 rokmi
3
Podvrtavanie pod cestu kanalizácia
Prosím vás nepoznáte niekoho kto pretláča aj v kamenistej pôde??? Prosím vás?! Komjatice okres Nové…
ekino13
Pred 7 rokmi
2
Digestor Elica Shire BL/A/60 - maximalna vyska
Ahojte, Mohol by mi niekto prosim vysvetlit preco su ine rozmery na vykresoch pre tento model? …
wewika1
Pred 7 rokmi
8
Rozmiestnenie spálne
Ahojte strecháči, už dlhšie si lámeme hlavu ako usporiadať spálňu. S dverami a oknom môžeme ešte…
matej_r
Pred 7 rokmi
1
2
35
Nedorobene steny
Zdravím vás všetkých ktorí staviate, prerabate 😊, potrebujem poradiť kde nájsť dobrých omietkarov, …
walckiers
Pred 7 rokmi
2
Pravdepodobne ďateľ vyďubal dieru do fasády. Ako sa ho zbaviť?
Zdravím. Našla som zopár príspevkov, že ďateľ vyďubal diery do fasády. Včera sa to stalo aj nám. Má…
los
Pred 3 rokmi
1
2
37
Prenajom bytu
Zdravim Vas...potrebujem pomoc...kupila som byt na hypo a chcem ho dat do prenajmu od noveho roka..…
lucia1849
Pred 7 rokmi
6
Dámy, kde v dome si zriadit minikutik len pre seba? Ako to máte vy?
Ahojte, stale rozmyslam, kde by sa dal v dome zriadit maly kutik len pre seba - na klasicke nase ze…
katrin21
Pred 7 rokmi
10
Zburanie priecok
zdravim. chystam sa kupit byt kde by som potreboval pozhadzovat par priecok. dom je tehlovy z roku…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
6
Priecky na poschodi
Ahojte, bolo mi povedane, aby som priecky na poschodi zakladal na hydroizolaciu (ipa). Nenatavovat…
lordxor
Pred 2 rokmi
13
Anhydrit poter - sadrokarton
ideme davat anhydritovy poter, po akom čase cca mozeme zacať montovat sadrokarton na strop? ake mat…
linuska77
Pred 7 rokmi
7
Klasický alebo kondenzačný plynový kotol??
Ahojte, chcel by som sa spýtať, zvažujem výmenu starého plynového kotla za nový. Momentálne mám…
josef_vavra
Pred 7 rokmi
5
Posunuté DT tvárnice na zakladoch
Ahojte Pre istotu sa spýtam - nejakou super blbou nepozornostou som zalial DT tvárnice v základo…
adam_janka
Pred 7 rokmi
13
Umlelý mramor - konglomerát Santamargherita / Technistone - schody
Dobrý podvečer všetkým, prosím o radu niekoho, kto má skúsenosti alebo pozná schopnú firmu, ktorá…
ester177
Pred 7 rokmi
13
Rozmiesnenie spotrebicov
Ahojte idem si k vam po radu, dostali sme par vizualizacii kuchyne no nevieme sa rozhodnut do ktore…
hrmawica
Pred 7 rokmi
15
Odhlučnenie bytu
Strecháči, nájde sa tu niekto, kto má osobnú skúsenosť s odhlučnením steny v byte? Potrebujem odhlu…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
2
Hydroizolácia na základovú dosku kedy
Prosím vás kedy môžem začať natavovať ipu ma základovú dosku.kolko čakať kým betón vyzreje.dočítal …
vlado1992
Pred 4 rokmi
1
2
48
Izolacia poter balkona
idem robit potery a tak popri tom by som dal urobit poter aj na balkon. Je to vlastne vypustena pla…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
4
Náhrada interierovych a exterierovych okenných pások tmelom
Zdravím, našiel som špeciálny paropiepustný tmel pre exteriér https://www.allmedia.sk/tmely-a-lepi…
lacikamo
Pred 7 rokmi
21
Počet radov tvárnic - bungalov
Ahojte strechári, Bol by som rád ak by ste sa podelili s počtom radov tvárnic na bungalov. Koľk…
elektro1992
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
66
Spad balkona
Caute... zacal som pomalicky rekonstruovat balkon na byte a mam taku dilemu co pouzit ako spadovy p…
johnyfly1
Pred 7 rokmi
1
Vklad prava na prechod a prejazd na kataster - vlastnim oba pozemky
Zdravim, vlastnim dva pozemky, pricom iba jeden z nich ma priamy pristup k verejnej komunikacii. P…
lego66
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1395
1396
1397
1398
1399
…