O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Priečky s osb dosiek
Ahojte. Kúpili sme hrubú stavbu a na poschodí je podľa projektu plánovaná len jedna izba no zbytočn…
marek_p
Pred 7 rokmi
15
SLABY PRITOK VODY VO VRTANEJ STUDNI
dobry den potrebujem poradit navrtali sme studnu 13metrov v stlpci je 10metrov voda odčerpam cca 30…
marianja
Pred 8 mesiacmi
19
Aku manzelsku postel calunenu
Prosim Vas kde ste kupovali calunenu manzelsku postel v poslednom roku a ste spokojni? Idealne s ul…
marcela_kyrczova
Pred 4 rokmi
1
2
32
Môžem žiadať odstránenie susedovho múru, ak si chcem postaviť vedľa neho vlastný plot?
Chcem si postaviť plot z betónových panelov. Hranica pozemku sa nachádza asi 18cm od susedovho múru…
worker_falcon
Pred 6 rokmi
17
Izolácia pod francúzskym oknom
Ahojte môžete mi poradiť ohľadom izolácie pod francúzskym oknom. Mám pod ním porfix, ktorý je výsun…
andy952
Pred 7 rokmi
1
Cena holodomu 180 m2 + pivnica
Dobry den. Chcel by som sa spytat kolko by ma vysla cena holodomu cca 180 m2 + pivnica cca 40m2. …
klara321
Pred 7 rokmi
1
2
38
Chcem firme vrátiť okno
Prosím vás,kto mi vie poradiť ako máme firme vrátiť okno? Nie sme s ním spokoji...nejedná sa o náby…
tankeri
Pred 7 rokmi
11
Aka hrubka polystirenu pod podlahove kurenie
Zdravim, chcel by som sa opytat ci bude stacit 3cm eps 100 + 2 cm systemova doska pod podlahovku na…
janik_h
Pred 7 rokmi
31
sponzor fóra
Aká je to rastlina?
Dobrý deň, prosím viete niekto poradiť ako sa volá táto rastlina?
anuska999
Pred 7 rokmi
18
Pripojenie na siete uz cez existujuci dom
Dobry den, poprosila by som poradit, ak bude niekto vediet.. Chceli by sme nadstavit vedla rodicovs…
chrobak7
Pred 7 rokmi
10
Kupa nabytku cez polsku web stranku
Dobrý deň, kupoval už niekto nabytok cez polsku web stránku s dovozom na Slovensko? Chcela by som k…
powerpoint
Pred 7 rokmi
28
Ako ste riešili kúpu vstavaných spotrebičov?
Okrem toho, že som stratená vo všetkých tých značkách výrobcov, ešte aj e-shopy, ktoré vstavané spo…
maxito999
Pred 7 rokmi
11
Firma BPP z Banskej Bystrice
Dobry den, ma niekto postavenu nejaku chatu z firmy BPP z Banskej Bystrice, ich chata London s tera…
zdenka1608
Pred 7 rokmi
1
Projektant Puchov, prip. Povazska Bystrica a okolie
Dobry den, vedel by mi niekto z Vas odporucit dobreho projektanta na projekt rekonstrukcie rodinne…
pukatchka
Pred 5 rokmi
9
Kombinovana studna a vsakovacia jama
Mate niekto skusenost s kombinaciou kopanej studne a vsakovacej jamy? To znamena v case potreby vo…
spiderhst
Pred 7 rokmi
4
Odkupenie pozemku od SR
Dobry den,mame zaujem odkupit pozemok od SR .Pozemok ma SR vo vlastnictve 1/1 na LV,identifikator n…
marekjahoda
Pred 7 rokmi
13
Kam umiestniť hlásiče požiaru v dome?
Pekny den prajem. Chceme do domu hlasice poziaru, v podstate sme uz vybrali aj model (https://www.a…
misscelaneous
Pred 7 rokmi
2
Krajský stavebný úrad
Ahojte chcem sa spýtať máte niekto skúsenosti s krajským stavebným úradom v Žiline? Už vyše mesiaca…
hrmawica
Pred 7 rokmi
14
Dokončenie zámkovej dlažby - prosba
Dobrý deň, zháňam osobu alebo firmu, ktorá by bola ochotná dokončiť zámkovú dlažbu po firme, ktorá …
valentina009
Pred 7 rokmi
1
Poliaci na betón ploty
Robili niekomu plot poliaci z betonploty ?cena?
samanta44
Pred 7 rokmi
1
Prípojky k pozemku
Ahojte,mám takú otázku ak by som chcel stavať dom na záhrade a neviem či sú tam dotiahnuté prípojky…
igor256
Pred 7 rokmi
7
HELUZ 50 bez zateplenia, ako na fasádu ?
Zdravím všetkých, potreboval by som poradiť. Mám novostavmu z tehly Heluz 50-ky. Potrebujem poradiť…
miro_baumit
Pred 7 rokmi
19
Nový Ružinov - nespoľahlivý a neprofesionálny prístup developera? - prispejte Vašou skúsenosťou
Túto diskusiu som založila, lebo mám veľmi zlú skúsenosť s kúpou bytu v projekte Nový Ružinov. M…
fisan
Pred 7 rokmi
8
SOKEL - DLAŽBA
čo dávate pri dlažbe sokel z dlažby alebo nejakú lištu? neviem čo máme dať. Ďakujem :)
rebecca363
Pred 7 rokmi
7
Pridal niekto 1 rad naviac kvôli streche na bungalove?
Ahojte, pridali ste niekto 1 rad tehly naviac kvôli využitiu priestoru na bungalove? Máte aj fotku …
gemini06
Pred 7 rokmi
2
Orientácia domu na pozemku ?
Ahojte, myslíte že by bol vhodný tento typ domu osadený ako na obrázku na pozemok ktorý má vchod or…
marekp1504
Pred 7 rokmi
4
Lanove zabradlie
Ahojte majstri. S polovickou finisujeme terasu, a dnes ma napadla zaujimava vec, ktoru by som chcel…
rencipo
Pred 8 mesiacmi
1
2
36
Zmena projektovej dokumentacie - protipravne?
Zdravim Vas, minuly tyzden som podpisala zmluvu o buducej kupnej zmluve a zaplatila zalohu na rozo…
monicka118
Pred 7 rokmi
7
Vymena gamatiek
Dobry den, idem si po radu. Mame 3 izbovy byt, v ktorom su gamatky v 3 izbach a v kuchyni. Mesacne …
mirasima
Pred 7 rokmi
15
Aký kultivátor na kamenistú pôdu?
Zdravim Vas. Chcem kupit kultivator na oranie,vyoravanie apod. No podu na policku mame dost kamenis…
petersd
Pred 2 rokmi
1
2
35
1
2
…
1397
1398
1399
1400