O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Info Stavebné Povolenie
Dobý deň, chcel by som sa opýtať ako to je z vybavením stavebného povolenia kedže na mojom pozemku …
kipsii
Pred 7 rokmi
8
Terasa z betonovej dlazby - sparovanie pieskom
Ahojte, Spravil som terasu z betonovej dlazby 40x40, spary cca 5mm, ktora je vyplnena kremicitym…
chrobak7
Pred 7 rokmi
9
Rohože Ecofloor od Fenixu.
kto ich mate? chcem vediet ake skusenosti mate a spokojnost. dakujem
jajacon
Pred 6 rokmi
1
2
33
OPTIMOCOSY HR +
Má niekto skúsenosť s rekuperačnou jednotkou značky OPTIMOCOSY HR PLUS ,alebo celkovo s touto značk…
mirofza
Pred 7 rokmi
1
Chýbajúca geotextília pod zámkovou dlažbou
Ahojte, firma nám robí dlažbu okolo domu. Už je takmer hotová.Sused mi medzi rečou povedal, že nám …
kosto13
Pred 5 rokmi
1
2
57
Kanalizacia - cca cena
Prosim mam otazku, kolko beru priemerne za kanalizaciu Pre bungalov, cisto praca bez materialu. Nem…
macka2711
Pred 7 rokmi
18
Elektrický stĺp
Jeden zo susedov si stavia plot, je jasné, že si ho potiahol na obecné, ale dokonca si ho posunul ž…
danculd
Pred 7 rokmi
13
Dvere z chodby do obyvacky
Ahojte..co myslite, davat dvere (take posuvne)zo vstupu z chodby do obyvacky ci nechat otvorene, ne…
izoggy
Pred 7 rokmi
25
sponzor fóra
Tehlovy obklad exterier - obkladac NR + okolie.
Poradte dobreho obkladaca NR+okolie. Vopred dakujem za info 👍🏼.
manasko
Pred 6 rokmi
4
Susicka pradla
Dobry den potrebovala by som poradit ohladom susicky pradla...nakolko sme sa rozhodili pre kupu rad…
kredog
Pred 7 rokmi
3
Modularny kovovy ram
Ahojte,potrebujem poradit.Ja si chcem postavit v izbe take nieco podobne ako skrina a chcem to urob…
racknoob
Pred 7 rokmi
20
Odtien Wild oak divy dub v kuchyni
Mate niekto prosim kuchynsku linku alebo pracovnu dosku v odtieni wild oak teda divy dub? Poprosim …
timeleg
Pred 7 rokmi
1
Akú sedačku dostanem cez úzku chodbu?
Mám matematický problém. Potrebujem objednať sedačku do bytu v tvare L - malú, tak že na jednej str…
kamilka12
Pred 7 rokmi
16
Ako opraviť sadrovú omietku.
Zdravím, chcem sa spýtať, čo by ste poradili na opravu strojovo robenej sadrovej omietky. (zn. Baum…
pistikus
Pred 7 rokmi
5
Ako opravit zahradnu hojdacku
Ahojte, videl som vela napadov ako opravit zahradnu hojdacku a najviac sa mi pozdavalo dat tam laty…
janci77
Pred 7 mesiacmi
1
2
40
Electrolux vysávač
Ahojte, prosím poraďte, ako toto dostať von a dať tam naspäť hadicu, odtrhla sa, ďakujem za rady
ivetka_kamo
Pred 7 rokmi
6
Ako postupovať pri stierke/omietke steny na ktorú je napojená priečka z pórobetónu?
Zdravím, potreboval by som poradiť. Chcel by som vystierkovať/omietnuť staré steny v rodinnom dom…
johnytlusty
Pred 7 rokmi
17
Využitie podkrovia na bungalove - klieštiny
Ahojte, staviame bungalov. Budeme mať žb strop a radi by sme využili podkrovia aspoň na odkladací p…
peto125
Pred 7 rokmi
22
Stierkovanie 160m2
Myslíte si že sa nájde niekto kto vystierkuje 3izbovy byť, 160m2 pod 1000€?
mesarosanton
Pred 7 rokmi
4
Krb a privod vzduchu
. Čaute Je nutny privod vzduchu ak sa v krbe bude kurit len na vianoce a paru dni v zime? Nenaro…
mamen7
Pred 7 rokmi
1
2
32
Prípojka elektriny a prípojka vody vedená pretlakom popod cestu v jednej ryhe ??? Poradte 😎
Čavte...chceme urobiť prípojku vody a prípojku elektriky vedenu popod cestu a popod potok riesenu p…
daralbajda
Pred 7 rokmi
2
Nová laminátova podlaha vyhnuta z tepla?
Pred mesiacom som položil novú laminátovu podlahu v novostavbe bytu. Poter 5cm bol robený vo februá…
duzu
Pred 7 rokmi
4
Ako dostať od murára naspäť časť peňazí,keď niesom spokojný s jeho prácou a robil u mňa bez dokladu?
Ahojte. Murár s pomocníkom nám prerábal 4 izbák, pričom na začiatku sme sa dohodli, že spíšeme zmlu…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
1
2
36
Predajcovia okien
Mate niekto skusenosti s firmou Haso z Leopoldova alebo Prowind z DS? Resp. Viete odporucit inu dob…
miri22
Pred 7 rokmi
1
Ktory profil okna by ste odporucili, Salamander streamline76 alebo Aluplast Ideal8000?
...
pavol2711
Pred 7 rokmi
4
Stavba kachľovej pece
Ahojte, chcem si dať postaviť kachľovú pec, neviete mi niekoho odporučiť ? Rozmýšľame nad kachliars…
vlado90
Pred 7 rokmi
2
Kedy sa oplatí tepelne čerpadlo
Ahojte a niektorým rovno prepáčte za možnú zdvojenu diskusiu Staviame opäť dom a bol som nastave…
lubobalascak
Pred 7 rokmi
1
2
41
Koho by ste odporucili pre stavbu murovaneho rodinneho (poschodoveho) domu na kluc?
Mozu byt firmy s vlastnymi projektami aj take, kde si projekt treba dat urobit.
janell85
Pred 7 rokmi
1
Kachlicky s azbestom?
Dobry den, mam otazku, zacali u nas v panelaku robit vytah a este pred tym museli rozbit kachlicky …
megdesign
Pred 7 rokmi
14
Drevobetón na chodník
Plánujeme na chodník okolo domu použiť drevobetónové podvaly (niečo ako na foto - betón v dekore dr…
zita19
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1399
1400
1401
1402
1403
…