O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako dlho moze byt hydroizolacia
cchem sa spytat ako dlho pred stavanim priecok može byt hydroizolacia. budeme mat monovany dom a pr…
sovicka333
Pred 7 rokmi
15
Natierač striech
Zdravím, chcela by som sa opýtať či vie niekto o niekom kto natiera strechy (okolie Svidník alebo P…
adeline_23
Pred 7 rokmi
1
Má niekto dom na Kyneku v NR v novej ulici?
Ahojte, chcem sa spýtať či sa tu nájde niekto kto má dom na novej ulici v NR na Kyneku. Máme záujem…
gabika1080
Pred 7 rokmi
1
Hydroizolačné pásy spôsob lepenia
Ahojte strechári, Prosím poraďte, ako správne riešiť lepenie, resp. pokládku hydroizolačných asfa…
kejsix
Pred 7 rokmi
3
Pohon na kridlovu branu
ahojte vie niekto poradit firmu na montaz pohonu pre kridlovu branu? nieco overene, , som z okresu …
duronsan
Pred 7 rokmi
5
Ako by ste spravili podbitie moju strechu :)
Ako by ste spravili podbitie, vazniky mam polozene na venci (vyska venca 20cm). presah strechy mam…
mukmak
Pred 7 rokmi
9
Výhody, nevýhody medzi konštrukciami sadrokartónu
Aké sú hlavné výhody a nevýhody zaveseného podhľadu na jednoúrovňovom krížovom rošte z profilov CD,…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
2
Flaky na stresnej folii
Ahojte. Je nejaky dovod alebo sposob ako sa mozu vytvarat tieto flaky na folii pod krytinou? Nevi…
annavajdova
Pred 7 rokmi
6
sponzor fóra
Dlažba z kameňa
Ahojte, prosím Vás, dali sme si v altánku ako dlažbu nepravidelný prírodný kameň a máme v úmysle ho…
evelli
Pred 7 rokmi
17
Okna instalovane na pasky
Ahojte davam si instalovat okna po prvy krat na pasky..poradte prosim ci tato instalacia je spravna…
pluvko
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
64
Diery nosny mur
Ahojte pri stavbe domu mi vznikli taketo medzery..je potrebne ich zapenit??ci co s nimi? Dik za od…
pluvko
Pred 7 rokmi
8
Klimatizacia CIAT
Ahojte, mate niekto klimatizaciu znacky CIAT? Ake su vase nazory, postrehy, skusenosti s tuto znack…
samotz
Pred 7 rokmi
1
Hladam dodavatela Zateplenie+fasada 2podl.RD pri BA
Dobry den, zhanam firmu resp. sikovnu partiu na zateplenie plus omietnutie a namalovanie fasady. RD…
brancoaalca
Pred 7 rokmi
1
Stačí 70 cm široká chodbička v šatníku?
Ahojte.prosim viete si skusenosti poradit ci 70 cm siroka chodbicka je dost miesta medzi dvoma skri…
duzu
Pred 7 rokmi
24
Vlastny projekt domu
Chceli sme projekt do tvaru L. Poviete mi Vase namety na zlepsenie? Dakujem
rapidek
Pred 7 rokmi
1
2
57
PK, vrtana studna
Dobrý deň. Má niekto skúsenosti s vŕtanou studňou v Pezinku, konkrétne časť Cajla, ulica Banícka/C…
patrikn
Pred 7 rokmi
1
Máte kombináciu linky bielej lesklej a dreva?
Uvažujeme nad bielou lesklou - perla - a drevo, len v decodome sme mali vybraty dub arlinkton a sto…
wolodymyr
Pred 4 rokmi
1
2
...
3
84
Hrúbka poteru - mala?
Ahojte. Vyhadza mi hrubka poteru od 5-7cm, skrz platne a podmurovky muriva. Mame zaujem o cement…
jan45
Pred 7 rokmi
17
Philips Hue vs IKEA Trådfri
Ahojte, riešili ste niekto túto dilemu? Rád by som si domov dal inteligentné osvetlenie, nech môže…
petiar
Pred 7 rokmi
6
Ktory system teplovodneho kurenia vybrat?
ahojte, neviem, do ktoreho typu teplovodneho kurenia (s plynovym kondenz. kotlom) ist. Firmy ponuka…
igor256
Pred 7 rokmi
7
Aké ponorné čerpadlo vybrať ?
Ahojte Normálne som tu nenašiel diskusiu na túto tému, kde by sa troška rozoberali značky :) A …
lubk0
Pred 7 rokmi
6
Pokosenie pozemku - Kosice okolie
Dobry den, Tento rok sme zakupili pozemok s dlhodobejsim vyhladom na stavbu domu v Niznej Kameni…
pluvko
Pred 7 rokmi
5
Ako píliť lícové tehly na pásiky obkladové?
mám plné tehly z ktorých by som rada napíla alebo nechala napíliť obkladové pásiky, ktoré chcem pou…
rapidek
Pred 5 rokmi
1
2
42
PAULOVNIA
Dobry den...ma niekto skusenosti s stomom Paulovnia?
erka2
Pred 7 rokmi
4
Osadenie žulovej osky pod umyvadlo
Ahojte.V kúpeľni budeme mať žulovu dosku pod umývadlom.Mate skúsenosti,ako a kedy ju osadiť?Pred,al…
zita19
Pred 7 rokmi
2
Nitra - Malý Lapáš
Ahojte. Chcela by som sa spýtať či je tu niekto z Malého Lapáša a vedel by mi poradiť na čo si dáva…
ivetanr
Pred 7 rokmi
1
Okná - poprosím o vysvetlenie
Ahojte! poprosím Vás, mám cenovú ponuku na okná, je tam popísané všeličo, ak bude niekto tak milý .…
sysell
Pred 7 rokmi
19
Ak máte názor. Oplatí sa ten dom?
Ahojte. Chcem sa vás opýtať na názor. Máme vyhliadnutú jeden domcek. Je starší, ale je tam nová str…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
29
Čierna strecha sivè oknà?
Mohla by som Vàs poprosit kto mà čiernu strechu pošle mi fotky.A sivè , antracit alebo čierne oknà.
kralic
Pred 7 rokmi
2
Vonkajšie farby na omietku
Dobrý deň, je tu niekto, kto má skúsenosti s maľovaním ornamentov na fasádu prosím? Idem maľovať na…
sysell
Pred 7 rokmi
7
1
2
…
1400
1401
1402
1403
1404
…