O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
NAPINANY STROP vs SDK
Ahojte.Z odstupom casu co je na nasom trhu mozno stupol poces spokojnych/nespokojnych majitelov nap…
jblaze
Pred 7 rokmi
19
Montovaná prístavba - projekt
Ahojte. Hľadám projektanta, ktorý by vedel urobiť projekt na prístavbu. Problémom je, že chceme tút…
spiderhst
Pred 7 rokmi
13
Ahojte máte skúsenosť s Gservis.cz
Ahojte, veľmi sa nám páči tento domček. Máte skúsenosť s projektmi domov tejto českej firmy? https…
gabordanko
Pred 7 rokmi
2
Chybne sadenie travy
Ahojte, nakypril som podu, zasial travu a povalcoval... zabudol som po zasiati este hrablami pohrab…
dalileos
Pred 7 rokmi
17
Rozvod vody pod doskou pomocou HDPE
Ahojte, uvazujem o rozvode vody povedla kanalizacie uz popod dosku. Je to hlupost? pouzil by som na…
dedo758
Pred 7 rokmi
3
Šikovný projektant ? dispozičné riešenie domu / okolie TN, PN, ZA
Ahojte. Vedeli by ste mi prosím poradiť šikovného projektanta s ktorým ste boli spokojní ? Potrebu…
finka19
Pred 7 rokmi
1
Zazltknuty biely stol
Povodne bola doska biela, teraz je nazltla .. asi zo slnka .. je mozne ju nejak renovovat, aby opa…
keira
Pred 7 rokmi
24
Štiepenie venca
Asi pred mesiacom sme zalievali veniec na rodinnom dome. Po troch týždňoch sme odšalovali a v niekt…
anpevi
Pred 7 rokmi
5
sponzor fóra
Ahojte poraďte prosim trojmetrové okno rozdeliť na dve či na tri časti? To predne...
😊
sverdik
Pred 7 rokmi
7
Vedenie kabeláže
ahojte, pri prerábke jadra sme sa rozhodli prerobiť aj elektriku v celom byte. Robiť nebudem ja keď…
lukino55555
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
105
Poradte digestor recirkulacny
Prosim Vas poradte nejaky dobry recirkulacny digestor? Najlepsie vstavany. Nechceme s vyvodom cez k…
zita19
Pred 7 rokmi
10
Fasada - niekto napad?
Strechari prosim poradte s fasadou. Nieco aby nebol nas domcek tuctovy a nie preplacany. Podhlad…
katarinaina
Pred 7 rokmi
1
2
48
Kurenie elektrickym radiatorom v starsom dome
Dobry den. Chceli by sme svokre kupit do starsieho slabsie zatepleneho domu elektricky radiator. Id…
roboza
Pred 7 rokmi
24
Teplovodne podlahove kurenie+radiatory
Dobrý deň,kúpil som dom a mám v ňom radiátory a teplovodne podlahove kurenie.potreboval by som vedi…
petermu
Pred 7 rokmi
8
Aký spôsob vetrania kúpeľne?
Chcem vetranie kúpeľne vyriešiť ventilátorom. Mám na výber dva spôsoby: Cez stenu (30cm porfix+20cm…
trubiroh
Pred 7 rokmi
1
Hladam radu od odbornika (stavbara)
Caute strechaci. Prave nam dokoncuju fasadu. Mame ju taku trosku netypicku s tym, ze stredom do…
logo22
Pred 7 rokmi
13
Hrubá stavba PO
Dobrý deň, viete mi poradiť kvalitnú firmu, alebo skôr remeselníkov na hrubú stavu veľkometrážneého…
astley
Pred 7 rokmi
2
IKEA-skrina Hemnes
Caute, Ma niekto tuto skrinu doma? Pripadne vie niekto poradit? Prikladam obrazok s rozmermi.Skrina…
gabige
Pred 7 rokmi
4
Sušička AEG vyhadzuje prudovy chranic
Ahojte, viem ze asi budem musiet volat servisaka ale co ked niekto budue vediet poradit. Susicka s…
pacho74
Pred 7 rokmi
1
2
36
Môže byť položený Porfix na OSB doske ?
Dobrý deň, chcem sa informovať, či môže byť pri murovaní steny nad veniec položený Porfix priamo na…
miki3d
Pred 5 rokmi
1
2
34
Šikovný obkladač z okolia Starej Ľubovne alebo aj z Poľska
Dobrý deň, hľadám šikovného majstra na obloženie kúpeľne a WC z okolia Starej Ľubovne, môže byť aj …
stanka1975
Pred 7 rokmi
1
Fasada: previazanie polystyrenu
Ahojte, chcem sa opytat, ako je nutne previazovať polystyren na bungalov vyska cca 3.6m. Ci…
gashtaan
Pred 7 rokmi
7
Poznamky z mobilu
Ahojte, mal by som taku prosbu o info. Vcera sa zene z ničoho nic pokazil displej na mobile a aj ke…
petradum
Pred 7 rokmi
22
Ako na vzdchotesnú rovinu na väzníkovom krove?
Pomaly sa blížim k realizácii vzduchotesnej roviny na spodnej hrane väzníkového krovu. Chcel by som…
dominik_boksansky
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
73
Platnosť projektu - bude projekt platný aj o 5 rokov?
Ahojte, vie mi niekto poradiť ohľadom projektu akú má platnosť?. Chcel by som projektantovi dať uro…
spiderhst
Pred 7 rokmi
11
Plastové okná s mriežkami
Máte niekto mriežky v plastových oknách? Myslím tie hrubšie (provensalsky alebo vintage)nie tie ten…
lotyscha
Pred 7 rokmi
1
Zalezi znacka kablov a kam umiestnit pod alebo nad poter
Dobry den. Prosim o radu. Vybrali sme si podlahove kurenie kablami. Znacka kablov nie je fenix ale …
misa111
Pred 7 rokmi
3
Vratenie zalohy za shodisko
Ahojte, dali sme si robit ocelovo drevenne schodisko. V piatok ho panko prisiel montovat avsak mont…
roman_x
Pred 7 rokmi
27
Chcem sa spytat ci sa moze polozit tatransky profil na staru dlazkovicu.Dakujem.
Dlazkovica je tri krat prelakovana
jakino
Pred 7 rokmi
3
Info Stavebné Povolenie
Dobý deň, chcel by som sa opýtať ako to je z vybavením stavebného povolenia kedže na mojom pozemku …
kipsii
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1398
1399
1400
1401
1402
…