O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Senzor zamknutych vchodovych dveri?
Riesil niekto nejaky senzor na indikaciu odomknutych/zamknutych vchodovych dveri pristupny z intern…
radoslavc
Pred 7 rokmi
14
Stavba pozemku na 20x22m
Ahojte.prosim vas mate niekto postaveny bungalov na pozemku 20x22m.ak by ste vedeli dat realne fot…
petradum
Pred 7 rokmi
1
2
42
Uver od Prima banky
Chcel by som sa informovat ci ma niekto skusenosti s uverom od prima banky. Ideme kupovat uz skoal…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
7
Kominova hlavica proti dazdu
zdravim, Viete mi poradit nejake rozumne riesenie, aby mi netieklo za dazda do komina? mam 200mm d…
schiedel_maros_plsko
Pred 7 rokmi
6
Cementova respektive sadrokartonova podlahova doska ako nahrada poteru
stretol sa s tym uz niekto....riesil to niekto??? dakujem
mitulus1
Pred 7 rokmi
20
Tenké drevené laty na plot - tvarová stálosť
Ahojte, nižšie je fotka, ako si predstavujem svoj plot.Budem mať čierne hliníkové stojky, ktoré chc…
hainburgtomas
Pred 7 rokmi
12
Cena strechy na kluc
Ahojte, strecha valbova, vaznik, klasicky obdlznik, ziadne stresne okna, plocha 230 m2, cena na klu…
lubo781111
Pred 7 rokmi
10
Poraďte mi nejaký dobrý a lacný krb?
Obojstranne otvaranie, ďakujem
emiliee
Pred 7 rokmi
27
sponzor fóra
Vady na byte
Ahojte Kupili sme byt, ktory nam bol od zaciatku prezentovany ako zrekonstruovany. Na obhliadku sm…
peter11balog
Pred 7 rokmi
19
Chrobaky
Dobrý deň, viete mi prosim poradit co je toto za chrobakov? Mame toho plnu fasadu aj mur a nevieme …
xrust
Pred 7 rokmi
8
Zablendovanie plynovej prípojky
Dobrý večer. Máme na hranici pozemku plynovú prípojku, ale plyn nechceme . Tá prípojka trčí zrovna …
richard71
Pred 7 rokmi
19
Kurenie plynom vs elektrinou
Dobry den, kompletne prerabame 2-izbovy o vymere 60m2. V ramci prerabky je planovana aj vymena vyk…
sousedekovci89
Pred 1 rokom
1
2
...
3
66
Externé vs. interiérové žalúzie a ich údržba
Ahojte, zaujimalo by ma čo je praktickejšie na údržbu externé, alebo interné žalúzie? Ďakujem.
maxito999
Pred 7 rokmi
10
Ako riešiť hypotéku na stavbu montovaného drevodomu?
Pozdravujem Vás, prehľadal som túto časť fóra a nikde som nenašiel priamo odpoveď ani len náznak…
luccyx
Pred 7 rokmi
9
Stavba domu na 9m širokom pozemku
Dobrý deň, Chcem sa spýtať či bude možná výstavba domu (bungalov) na 9m širokom pozemku. Pozemok m…
monikajan
Pred 7 rokmi
12
Vana ravak lovestory II
zdravím vás, má niekto z vás vaňu od ravaku LOVESTORY II? všetci ju majú len na objednávku a ešte…
kradino
Pred 6 rokmi
13
Úžitková voda + expanzná nádoba
Dobrý deň, máme napojenú vodu zo studne na domové rozvody, ktoré používame na zavlažovanie záhrady.…
mirec1
Pred 7 rokmi
6
Hĺbka základovej škáry - bungalov - Hrubá Borša (okres Senec)
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, či je hĺbka základovej škáry 1,00 m dostatočná (alt. 1), alebo …
cris1410
Pred 7 rokmi
25
Zmysel izolovania krovu
Ahojte, mám bungalow so strechou do štyroch strán. Strop je izolovaný asi 30-40cm vlny (neviem.…
14054
Pred 7 rokmi
16
Riesenie hydroizolacie v pripade vysky terenu = vyske buducej podlahy
Chcel by som sa poradit a spytat na vase skusenosti ohladne riesenia hydroizolacie domu v pripade z…
martosko
Pred 7 rokmi
2
Veniec na dome s rovnou strechou
Zdravím, chcel by som sa na niečo spýtať ohľadom rovnej strechy. Neviem či to tu niekto takto rieši…
zita19
Pred 7 rokmi
17
Navrh/vizualizacia zahrady Kosice okolie
poprosim kontakty na niekoho, kto by sa vedel pozriet na zahradu a nieso s nou skusil spravit ... …
atak77
Pred 7 rokmi
1
Stĺpy - ako ich správne odizolovať?
Ahojte, máme v projekte 3 stĺpy 30x30cm. 2 sú na terase, po nad ne ide strecha., jeden je vpredu. Z…
reso
Pred 2 rokmi
28
Výška schodov
Dobrý deň, vie mi prosím niekto poradiť, pri ako vysokých schodoch netreba zábradlie? Naše vonkajš…
chrobak7
Pred 7 rokmi
6
Urgela interiérové studio
Máte niekto kuchyňu od Hanaka z interiérového studia Urgela vo Zvolene? Aka je vaša spokojnosť s no…
katkajur
Pred 7 rokmi
3
Montaz kuchyne z IKEA
Dobry den, zhaname sikovneho majstra alebo partiu ktora by vedela zlozit a namontovat kuchynsku lin…
kalania
Pred 7 rokmi
26
Zemina
Zdravím Vás Ak by niekto kopal niečo a nevie kam so zeminou v Cíferi, okres Trnava, alebo v jeho …
lyenn
Pred 7 rokmi
2
Oprava rohu budovy
Dobrý deň, potrebujem niekoho kto by mi pomohol vyriešiť problém s rozpadnutým rohom budovy. Prízem…
zdenoo1
Pred 7 rokmi
6
Vodiaca lišta do XPS pre vonkajšie žalúzie
Dobrý deň. Mám nalepené 3cm XPS na osteniach, do ktorych budú vložené vodiace U-lišty na vonkajšie…
majokx
Pred 2 rokmi
25
Tapeta na rolldoor?
Lepil uz niekto vliesovu tapetu na roldorku? Ak ano ako tam drzi a ake lepidlo bolo pouzite? Chcem …
dromitan
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1401
1402
1403
1404
1405
…