O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Hliníkové vchodové dvere - odporúčania na dodávateľov
Viete mi poradiť dodávateľa na hliníkové vchodové dvere do činžiaku? Privítala by som Vaše pripomie…
ildiko411
Pred 7 rokmi
5
Aká je to burina a čo robiť, aby nezničila trávnik?
Prosím vás čo je to za burinu a ako sa jej zbaviť aby sa nezničil aj trávnik, vdaka...
nicicka
Pred 7 rokmi
18
Rozdelenie 3 detí do 2 izieb
caute strechaci....poradte...niejak sme sa preratali :) a mame v novom domceku 2 detske izby ale tr…
matismo
Pred 7 rokmi
1
2
45
Zateplenie, omietka - Košice
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť niekoho kto v okolí Košíc robí zateplenie domu a omietku? Vo…
giovannajh
Pred 7 rokmi
1
Projekt Verde Park Stupava - vaše názory?
Zdravim, nakolko som tu nenasiel nic o tomto projekte, tak zakladam temu. Aky je vas nazor na tent…
elbel
Pred 7 rokmi
5
Pleseň na vonkaj. stene a na podlahe v murovanej zahradnej chate
Poprosím o radu. Kúpili sme záhradu s murovaným záhradným domčekom. Vlhne vonkajšia stena. Na podla…
marryys
Pred 7 rokmi
1
Podbitie a fasáda
Ahojte. Na našom domčeku by sme potrebovali urobiť podbitie z osb dosiek a aj komplet fasádu. Viete…
pavka139
Pred 7 rokmi
8
Vymena obkladacky v kupelni
Ahojte, mam 2 obite kachlicky v novej kupelni :-/ nejde o velku vadu, ale chcela by som, aby to …
steffan33
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Kde najst podobny projekt domu?
Vie mi niekto poradit kde vy som vedela zohnat projekt k domu na foto alebo nieco podobne? Velmi sa…
jano2007
Pred 7 rokmi
4
Podlahové kúrenie - aké je najlepšie a aké sú ceny?
Ahojte, prosím Vás, ktoré podlahové kurenie by ste odporúčili? - "trubky" s vodou alebo elektrické …
sousedekovci89
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
5
6
157
Kotol do dvojpodlažného domu
Zdravim . Mal by som otázočku,prerábame dvojpodlažný RD a chcel by som sa poradiť, aký kotol by ste…
gkrivanek
Pred 7 rokmi
4
Rohová sedacia súprava ALMA
Ahojte! Chcem sa opýtať, či náhodou niekto nemá doma sedaciu súpravu ALMA od TEMPO KONDELA?? Privít…
mindy112
Pred 7 rokmi
1
Premnožené vošky po návrate z dovolenky
Ahoj ludkovia. Po mesačnej dovolenke ma doma čakalo prekvapko v podobe 0,5mm vosiek alebo roztocov.…
moravsky
Pred 7 rokmi
11
Ako zabrániť autám, aby sa otáčali na našom pozemku?
Zdravim vsetkych, Prosim o radu alebo napady ako mám zabrániť vstupu a hlavne otacananiu sa aút …
viktor811
Pred 7 rokmi
12
Ako vyriešit nový chodník na starý betonový podklad?
pri rekonštrukcii chalupy by sme chceli nove chodniky, problem je v tom , ze nechceme prerabat bran…
dudusko
Pred 7 rokmi
9
Sadrokarton a vnutorne stierky okres Presov, len 100% kvalita
Ahojte, zhanam zodpovedneho a pedantneho pana / partiu na stierky do 3 izieb a urobenie sadrokarton…
kashina
Pred 7 rokmi
1
Polystyrén okolo kurenárskych trubiek
ahojte ako urobiť polystyrén okolo trubiek, mal som uloženú jednu vrstvu EPS 5 cm, na to mi kúrenár…
tino2
Pred 7 rokmi
4
Nerezovy komin Obi centrum Hlohovec
Ahojte.Ma niekto skusenosti s touto firmou a s jej produktami.Zaujimali by ma realne skusenosti uzi…
marcel714
Pred 7 rokmi
1
Rada ohladom terasy
Dobrý deň, rád by som poprosil o radu pri realizácii terasy. Aktuálne vymurované na 2 rady DT …
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
Projektant okres Žiar nad Hronom
Dobrý deň, hľadám projektanta na osadenie domu na pozemok a vypracovanie projektov inžinierskych si…
matry
Pred 7 rokmi
1
Komplet prerabka vodoinštalácie 3i byt v Bratislave
Dobrý deň, koľko je normálna cena za novú vodoinštaláciu v 3i byte - stavali sme nové jadro, takže …
zuz1k
Pred 7 rokmi
1
Zmena dispozície izieb v dome - Váš názor
Zdravim vsetkchych strecharov. Potreboval by som poradit ako zmenit resp. ci nechat povodne umiestn…
andrea505
Pred 7 rokmi
20
Železobetonové preklady terasy
Zdravím. V projekte bolo počitane ze budeme mat 5 stlpov a armatura prekladov bola vypocitana na …
jblaze
Pred 7 rokmi
11
Izolacia pod plotom
Otazka ohladne izolacie: mam zaliaty prvy rad DT a chcel by som ho natriet hydroizolaciou a na to p…
peter934
Pred 7 rokmi
3
Ako premaľovať benátsky štuk
Ahojte, nedávno sme kúpili byt, v ktorom je jedna zo stien v kuchyni vymaľovaná technikou benátsky …
matt79
Pred 7 rokmi
3
Laguna 420 vizualizácia
Dobrý deň. Prosím Vás, nieje niekde v okolí Galanty, Trnavy, Nitry postavený dom Laguna 420? Ak by…
rebecca363
Pred 7 rokmi
4
Omietky ci poter
Caute docital som sa ze je lepsie urobit najprv omietky a potom poter. Problem vsak je taky ze v je…
maros173
Pred 7 rokmi
2
Prehĺbenie (stabilizovanie základu) na starom dome
Dobry den Ma niekto osobnu skusenost s prehlbovanim zakladov na rodinnom dome popripadne odporucit…
daralbajda
Pred 7 rokmi
4
Neviete co to je?
Zdravim. Vykopal som na zahrade nejaku vec. Je to medene. A drzi sa to ako boxer. Neviete co to je?
martin153
Pred 7 rokmi
3
Projektant inžinierských sietí, Žilina
Dobrý deň, hľadám projektanta na naprojektovanie IS k RD, Žilina.
kamajabo
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1403
1404
1405
1406
1407
…