O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Tmavomodrá domalej kúpeľni áno aleb nie?
Ahojte, chcela by som sa opýtať ako je to s tmavým obkladom v malej kúpeľni, je to vhodné alebo ni…
cicaaurora
Pred 7 rokmi
11
Okapový chodník
Firma, ktorá nám robila terénne úpravy okapový chodník ohradila plastovým obrubníkom, ktorý slúži l…
gashtaan
Pred 7 rokmi
5
Inteligentny elektromer
Pred tyzdnom nam ZSE vymenila elektormer za tento novy. Myslela som si, ze to menili vsetkym, ale z…
panak
Pred 7 rokmi
18
Väznikove strecha
Dobrý deň, môžete mi prosím Vás povedať, ktorá firma je najlepšia na väznikove strechy. Najlepšie T…
22macka22
Pred 7 rokmi
5
Kročajovka v podkrový ?
idem robiť potery, v podkroví na bet. platňu chcem dať kročajový EPS T3500 hrúbky 3 cm, na to bet. …
tino2
Pred 7 rokmi
9
Ako na plot z terennym odskom od ulice ?
idem robit zakladovy mur pod plot ktory by mal byt (ten plot) vo finale z betonovych tvarnic cca 2-…
pby
Pred 7 rokmi
1
Stavba garáže 10x5
Dobrý deň, chcem sa opýtať ci tu nie je niekto kto by vedel poradiť. Chceme garáž 10x5 m, ktorá neb…
babi32
Pred 7 rokmi
12
Nábytok Nowý targ
Chcela by som sa vás opýtať, kam sa oplatí ísť v okolí Nového Targu na nábytok. Nejaké obchodné reť…
beruska2311
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Izolacia pomurnice a jej význam
Ahojtw. Riešime zateplenie fasady a tak nevieme co s vencom. Nevieme sa rozhodnúť. Na steny ide …
eagleowl
Pred 7 rokmi
28
Minimalna velkost sachty pre pohodlnu manipulaciu
Potreboval by som poradit aka je odporucana velkost sachty pre velkeho chlapa k murovanemu bazenu a…
panak
Pred 7 rokmi
10
Vyjadrenie autorizovaného inžiniera, statika.
Dobrý deň, chcem sa spýtať, či mi viete odporučiť šikovného inžiniera statika na vyjadrenie k inter…
jana123b
Pred 7 rokmi
1
Rozmnozenie palmy
caute, ma niekto skusenosti s rozmnozenim palmy? Nema ziadne plody. dakujem
black1no
Pred 7 rokmi
3
Murovaná terasa
Vie nam niekdo poradit kolko by stala murovana terasa 21m2 kompletne od vykopu po ulozenie dlazby?…
14054
Pred 7 rokmi
9
Kachľová pec stavba
Dobrý deň, chcel by som dať postaviť kachľovú pec so šporákom, ak má niekto záujem, ozvite sa na te…
milan333
Pred 7 rokmi
3
Vaše postrehy na náš projekt domu
Rada by som vás poprosila o vas názor na tento projekt. Nejaké rady ci postrehy. Vstup do domu je n…
deciont
Pred 7 rokmi
15
Sadrová strojová omietka gletovaná
Ahojte, prosím vás pošlete mi nejaký kontakt na firmu ktorá robí sadrové strojové omietky a máte na…
jurajko272
Pred 7 rokmi
1
Bleskozvod - odstránenie závad
Chcem poprosit o radu, ohladom bleskozvodu. Po kupe domu som si dal spravit reviziu bleskozvodu. …
projektantel
Pred 7 rokmi
15
Koniec byrokracie na úradoch - zákon proti byrokracii
Ahojte strecháči. Ako ste už mnohí určite postrehli, vláda schválila zákon proti byrokracii, ktorý …
moratibru
Pred 7 rokmi
1
2
60
Je potrebne stavebne povolenie?
Ahojte, potrebujem poradit. Mali sme chatu, ktoru sa zburala a ostala len pivnica vysoka 2,10 m. Ch…
moon126
Pred 7 rokmi
7
Projekt protipožiarnej ochrany nebytového priestoru.
Dobrý deň, potrebovala by som zadať vypracovať projekt protipožiarnej ochrany nebytového priestoru …
spiderhst
Pred 7 rokmi
2
Izolácia strechy medzi krokvami + nad/pod?
Aký spôsob a postup zvoliť pri izolácii strechy medzi krokvami. Je efektívnejšie doplniť izoláciu n…
michalli
Pred 7 rokmi
11
Zmena dispozície starého domu
Vie mi prosím niekto poradiť so zmenou dispozície starého domu? Poprípade nejaký kontakt na projekt…
janula66
Pred 5 rokmi
9
Odkiaľ kupujete materiál na dekorácie a aranžmány?
Odkiaľ prosím Vás kupujete materiál, keď si sami vyrábate dekorácie do interiéru/exteriéru, aranžmá…
lujzapk
Pred 3 rokmi
12
Posuvné hlinnikové terasové dvere
Dobrý deň prajem,je tu niekto kto by mi vedel poradiť ohľadom terasovyh posuvných dverí ? Od zači…
chrobak7
Pred 7 rokmi
4
Chrobáky na dome
Zdravím potrebujem poradiť čo je to za chrobáky na dome je ich veľa a neviem ako sa toho zbaviť maj…
doma1
Pred 7 rokmi
16
Čawte nejaké dobre elektro na káble hromozvod a pod. neviete poradiť kde sú aj ozaj dobre ceny vďaka
Kam ste si dali robiť ponuky okolie PN a TT a vyšlo to cenovo najlepšie, Ďakujem
macheda
Pred 7 rokmi
4
Chemická kotva alebo kovová hmoždinka?
Riešim dilemu, čo bude odolnejšie, pevnejšie a trvanlivejšie na ukotvenie oceľových pätiek drevenýc…
jan45
Pred 7 rokmi
22
Kovová hmoždinka alebo chemická kotva?
Riešim dilemu, čo bude odolnejšie, pevnejšie a trvanlivejšie na ukotvenie oceľových pätiek drevenýc…
megdesign
Pred 7 rokmi
4
Instalacia rekuperacie - KOSICE
Ahojte, poznate niekoho alebo dobry kontakt na majstrov, ktory robia dobru pracu za super cenu?? je…
pluvko
Pred 7 rokmi
1
Poradte projekt 3i- domu.
Ahojte som tu nova a rada by som buduci rok postavila dom. Mam 13,8 m siroky pozemok mierne do svah…
kuratko22222
Pred 7 rokmi
5
1
2
…
1405
1406
1407
1408
1409
…