Zmena dispozície starého domu

Vie mi prosím niekto poradiť so zmenou dispozície starého domu? Poprípade nejaký kontakt na projektanta. Sme z okolia Nitry (Lužianky) Nosné sú všetky obvodové + stena medzi kuchyňou a izbou (statik povolil rozšírenie otvoru na 200cm). Dom je na 1/2 podpivničený.- foto c. 2 Na projekte chýba zakresleny komín -foto c. 3 Za všetky rady dakujem
Odpovedať
Mali sme velmi podobnu povodnu dispoziciu (podpivnicena bola iba 1/4). S projektantom nepomozem - nam to robila kamoska, ktora sa uz tomu nevenuje.
Odpovedať
@janula66 zabudla si uviesť čo od zmeny očakávaš.
Odpovedať
Očakávam nejaké rady, ako lepšie rozmiestniť izby. Moderne a účelovo. Mala som predstavu že úplne otvorime obývačku s kuchynou, je tam aj komín, takže som chcela krb/kachle, (ale statik ma vyviedol z omylu, že nie, nepreburame úplne obývačku). Preto si to teraz neviem predstaviť. Mám predstavu urobiť v komore samostatné wc a ešte rozšíriť kúpeľňu a (prikladám fotku) kde si predstavujem zimnú záhradu.
Odpovedať
@ivetz a ako vyzerá dispozícia teraz? :)
Odpovedať
@spiderhst Doplnila som moju predstavu... Ale, čo ak by sa to dalo úplne inak zmeniť a vyzeralo by to lepšie?
Odpovedať
@janula66 pozri moj fotoblog
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@janula66 ahoj 🙂 ako ste to poriešili ? Ja mám možnost kupiť skoro rovnaký dom. Ďakujem velmi pekne 🙂
Odpovedať
@mrvaliceknr Ahoj. Z prednej časti komory sme spravili samostatné wc. Zadnú sme preburali a zväčšili kúpeľňu... Vznikla veľká kúpeľňa s vaňou aj sprchovým kútom. Medzi kuchyňou a izbou sme zhodili celú stenu (nebola nosná) a máme kuchyňu s obyvackou a krbové kachle. Inak sme to dispozične nemenili a mame 2 spálne. Poprípade viem poslať foto s cenami čo koľko vyšlo.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?