O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Terasa z DTciek
Ahojte, pri realizacii terasy z DTciek je mozne priestor pod platnou (medzi DTckami) vyplit hlinou …
rillwen
Pred 7 rokmi
6
Lepenie siveho EPS na ramceky alebo na celu plochu?
Ahojte, hcem zateplit sivy 200mm EPS a ked som si tak pomeral dom, tak cca 8 mm mam rozdiely medzi …
lier
Pred 7 rokmi
1
2
47
Vhodné kúrenie na chalupu resp. víkendový dom
Chcem sa opýtať aké kúrenie by bolo vhodné dať do víkendového domu plyn sa v obci nenachádza a drev…
petulik22067
Pred 7 rokmi
26
Okno s hladkou vyplnou
Zdravim, chcel by som sa opytat, ktore okno ma lepsie tepelnoizolacne vlastnosti...okno s trojsklom…
gavaplast_vchodove_dvere
Pred 7 rokmi
14
Voda v rekuperacii
druhy den po zapojeni rekuperacie(vent axia - sentinel kinetic b) pocujem ako v nej zblnka voda. Pr…
radoslavc
Pred 2 rokmi
7
Obývačka s jedálenským stolom v bauringu
Ahojte, kto máte jedálenský stôl v obývačke v 3i bauringu (s východom na loggiu)? Na papieri sa mi …
suzann
Pred 7 rokmi
1
Aký je toto škodca, ktorý niči pohľadové trámy?
Ide o pohľadové trámy v novostavbe RD, osadené sú zhruba 3 mesiace, nešlo o úplne presušené drevo. …
deciont
Pred 7 rokmi
9
Zelene okna moosgrun
Ahojte, co poviete na zelene plastove okna, konkretne oznacenie farby moosgrun? Rozhodujeme sa medz…
machac0
Pred 7 rokmi
3
sponzor fóra
Automaticka zavlaha kvetov na oknach
Ahojte, chcela by som sa spytat,ci mate niekto poriesenu zavlahu kvetov na oknach nejakou automatic…
katkatii
Pred 7 rokmi
10
Indukčna doska
Ahojte budem mat indukcnu dosku ako je to s hrncami mam vsetky vymenit sktorymi mozem na nej varit?…
kamilka22381
Pred 7 rokmi
5
Prosím o vysvetlenie Prerušenie tepelného mostu = úspora energie.
Prosím vysvetlite mi - Prerušenie tepelného mostu = úspora energie?
michal472
Pred 7 rokmi
11
Je toto riešenie stropu v poriadku?
Zdravim.len otazka pre skusen. či je tento sposob na fotke o.k.:-) 1.Uloženie strop.tramov na ŽB …
charles91
Pred 5 rokmi
6
Darujem tehlu - Spacince
Dobry den. Darujem tehlu Wienerberger za odvoz. Lokalita Spacince pri Trnave. Je to obvodova tehl…
chrvacka
Pred 7 rokmi
1
Vypínač
Má niekto skúsenosti s týmto vypínačom? Žiadny šróbovateľný mechanizmus na uchytenie prívodných káb…
majkonl2
Pred 7 rokmi
8
Indukčná doska Whirlpool - chyba 0 - 5 - F
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Mám indukčnú dosku Whirlpool a jedna platňa nefunguje, po zapn…
lucitomki
Pred 7 rokmi
1
Vyvod vody na fasade - viete poradit ako
Dobry den, mam vyvedenu vodu z vnutra na fasadu v plasthlinnikovej trubke vo vyske cca 1m (kvoli…
daralbajda
Pred 7 rokmi
8
Dotácie Zelená domácnostiam - solárne panely
ahojte podarilo sa v tomto kole v auguste 2018 niekomu získať dotáciu na solárne panely. Poprípade …
rkorba
Pred 7 rokmi
30
Posuvný systém- kovanie na šatníkovú skriňu
Viete mi poradiť aký posuvný systém použiť na šatníkovú skriňu (SALU, LAGUNA, Hettich ....) s čím m…
eeffka
Pred 7 rokmi
3
Mate niekto na bielych oknach strieborne klucky ?
Ak mate popripade foto potesi bola som rozhodnuta za biele ale do cenovej ponuky nam dali strieborn…
tomilu
Pred 7 rokmi
7
Dilatačný pás
akú výšku dávate ak ide až nad poslednú vrstvu EPS ? 10 alebo 15 cm ? Asi by stačilo 10 keďžecement…
au585
Pred 7 rokmi
4
Stavebná firma Puchov a okolie
Ahojte, vedeli by ste mi odporučiť nejakú stavebnú firmu alebo šikovnú partiu na stavbu+rekonštrukc…
nanusa1
Pred 7 rokmi
1
Prasklina na stene.
Dobra den...ideme si kupit domcek,boli sme na obhliatku a uplne hore v podkrovi je v rohu velka pra…
lenka_21
Pred 7 rokmi
14
Stolár Liptovský Mikuláš
Ahojte neviete mi poradiť stolára na opravenie nohy na skrinke za normálnu cenu ďakujem
katkamikulova
Pred 7 rokmi
3
Je toto betonovy chodnik alebo nie???
Ahojte. Nasiel som takuto foto a zda sa mi ze je to beton. Je to tak ci nie? Ak ano ma v sebe ne…
cooler
Pred 6 rokmi
3
Ako riesit posunute hranice viacerych susediacich pozemkov (oproti katastr.mape)
Dobry den, chcela by som sa poradit, ako je mozne riesit situaciu, ak su hranice pozemku v katastr…
btus
Pred 7 rokmi
2
Vykurovanie podla HDO
Dobrý den. Chcel by som sa spýtať. Nerozumiem uplne presne nastaveniu hdo. Informoval som sa u ZSD …
martinko85
Pred 5 rokmi
6
Ako odcervit maciatka
Zdravim,chcem sa opytat. Ako odcervit 2-3 mesacne maciatka? Tabletku im do papuliek isto nasilu nev…
pavol2010
Pred 7 rokmi
10
Projektant z PN
Dobrý deň, hľadám projektanta na vodovodnù prípojku. Piešťany a okolie. Viete mi niekoho poradiť?
msesil
Pred 7 rokmi
1
Zateplenie sokla na starom dome
Dobrý večer, chcem sa spýtať, či by mi niekto poradil, či mám pred zatepľovaním sokla odstrániť sta…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Vymaľovanie špajze
Chcel by som vymaľovať starú špajzu. Prvom rade neviem čo mám použiť na odstránenie starej farby. N…
jerad112
Pred 7 rokmi
16
1
2
…
1407
1408
1409
1410
1411
…