O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kúpelňa v starej drevenici.
Chcem sa opýtať ako by ste robili podlahu a steny v starej drevenici. Z komory chcem urobiť kúpelňu…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
2
Hydroizolácia 80-roč. obývaného domu
Prešla som témy hydroizolácie starých domov tu na MS, ale veľmi mi to nepomohlo v orientácii, čo s …
nikuskakri
Pred 7 rokmi
9
Sedacia súprava na mieru
Dobrý deň, chcem sa opýtať, či niekto nemá skúsenosť so sedacou súpravou od výrobcu Miroslav Miháli…
silvikam
Pred 5 rokmi
14
Kde a ako uskladniť zemiaky v bungalove bez pivnice?
Ahojte, trošku hlúpy problém, ale máme bungalov bez pivnice a potrebujeme na zimu uskladnit zop…
duzu
Pred 6 rokmi
1
2
33
Práčka a sušička
Ahojte, prosím dajte tip na práčku a sušičku s umiestnením na seba ? Aké máte, plus skúsenosti? Výh…
smelka_ivanelka
Pred 7 rokmi
1
Terasa-podlaha
Mam jednu otazocku. mame vybetonovanu terasu,je mozne potom na nu umiestnit podlahu aj z dreva ci j…
mir2018
Pred 7 rokmi
9
Pergola od PROFIROL
Ahojte.najde sa tu niekto kto ma s touto firmou skusenosti? mali by sme zaujem o pergolu od tohoto …
zuzanapi11
Pred 7 rokmi
1
Makadam
ahojte, aku frakciu kamena by ste odporucili do zakladov? a kolko m3? Mame projekt na 6x6 a 15 cm …
barnitina
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Zjemnenie hrubej omietky
Spravili sme chybu pri vybere vnutornej omietky a vybrali sme 1,5mm silikonovu omietku. Po tom ako …
zita19
Pred 7 rokmi
2
Obklad (?)
Dobry den, v poslednej dobe vidim na navrhoch atelierov casto pouzivany prvok - ako keby drevene li…
panak
Pred 7 rokmi
9
Skala pod oknom - fasáda domu
Prosim vas. Nemate niekto fotky ak mate pod oknami danú skalu? Dakujem
deciont
Pred 7 rokmi
15
Získanie nevysporiadaného pozemku
Ahojte vsetci, obraciam sa na vas vsetkych s nadejou ze mi poradite. Nastahovali sme sa do bytu s p…
jakino
Pred 7 rokmi
6
Parabit - vrstvenie a radón
Ahojte ideme robiť hydroizoláciu pod múry. Základová doska je nad terénom 20cm. Voda v studni je od…
marcuso
Pred 7 rokmi
17
Cena za vnútorné omietky
Poprosil by som cenu za vnútornu omietku cca 200m2 / Miloslavov/ dakujem
panak
Pred 7 rokmi
5
Jesenné ráno v drevodome
chcem sa spýtat užívatelov drevodomov ako sa im teraz spravaju domy ked cez den je 22-28st. a ráno …
kamilka22381
Pred 7 rokmi
1
2
44
Kúpa spotrebičov
Prosím Vás, máte niekto skúsenosť s odberom viacerých spotrebičov jednej značky, poprípade kombinác…
rebecca363
Pred 7 rokmi
10
Poistenie nehnuteľností
Ahojte, kto ma montovany drevodom, kde mate uzavretu poistku, v akej poistovni? Vysku poistn…
2masutko2
Pred 7 rokmi
2
Zhanam elektrikara na instalaciu v dome+ podlahove kurenie
Presov
elektrikardano
Pred 7 rokmi
3
Ako sa vola tato tapeta na obrazku a kde by som ju mohla zohnat?
Hladam tapetu na obrazku. Pomohla by informacia ako nazov, vyrobca alebo obchod, kde by som ju mohl…
akvi
Pred 6 rokmi
8
Ako sa mohla oduť jedna strana skrinky na umývadlo?
Cca pre 1 mesiacom sme do kúpelne namontovali umývadlo so skrinkou. Okolo umývadla to bolo riadne z…
kopin
Pred 7 rokmi
10
Projekt domu na veľmi úzky pozemok
Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o radu s projektom na veľmi úzky pozemok. Naša situácia je ta…
dusko90
Pred 7 rokmi
28
Postup pri rekonštrukcii kuchyne.
Ahojte, máme momentálne kuchyňu že steny sú holé tehly a naťahaná nová elektrika a takmer hotová po…
petiar
Pred 7 rokmi
12
Bytový designer
Prosím o radu. Nechali jste si navrhnout kuchyň, celý Interiér nebo jste si ji malovali sami? T…
hallie
Pred 7 rokmi
6
Je toto osie alebo sršnie hniezdo? Čo s tým?
ahojte, objavil som pod oknom hniezdo. neviem, ci je osie alebo srsnie a neviem ani, ci je obyvane.…
steffan33
Pred 7 rokmi
21
Javor a trvalky
Ahojte, chcem vas poprosit o radu, v predzahradke mam posadeny zakrsly javor, mala som tam vysadene…
klara321
Pred 7 rokmi
8
Premiestnenie kupelne
Dobry den. Chcela by som sa opytat ci mate skusenost s tym ze vam ide odpad z kupelne cez obytnu iz…
hvilka
Pred 7 rokmi
13
Dekorativne omietky do interieru vratane krbu - viete poradit ?
Zdravim Vsetkych, viete mi poradit firmu alebo sikovneho majstra ktori by realizovali dekorativne…
jekaterina25
Pred 7 rokmi
3
Kde najdem v projekte...
Mozno hlupa otazke, ale v projekte by mal byt aj typ pouzitej zamkovej dlazby okolo domu na chodnik…
miroslav33
Pred 7 rokmi
8
Strojová sadrová omietka
Ahojte. Potrebovala by som radu kto robi sadrove omietky naj by bolo z okolia Nz alebo Kn ale koze …
claudika111
Pred 7 rokmi
1
Celozávitové skrutky SPAX
Použili ste niekedy celozávitové skrutky VGS alebo VGZ , prípadne podobné od SPAX IN FORCE? Stavia…
blackomt
Pred 7 rokmi
18
1
2
…
1406
1407
1408
1409
1410
…