O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Bleskozvod a plyn
Zdravím, k pôvodnému rodinnému domu idem pristaviť nový v dilatačnej špáre na pasívnej základovej …
catscan
Pred 7 rokmi
2
Kúpit prerobeny stary dom?
Našli sme prerobeny domcek, ktorý prerobila firma zo staršieho domu, spodok kameň a vrch hrubá tehl…
everdene
Pred 7 rokmi
14
Ratanové sedenie
Dobrý den, kde ste kupovali ratanové sedenie ? Alebo niekto z týchto stránok http://www.predomabyt.…
viki120
Pred 7 rokmi
1
Ako so zateplením staršieho domu?
Potrebovala by som poradiť ohľadom zateplenia. Kúpili sme starý dom, na ktorom bola robená čiastočn…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
14
Lepenie vinylu- ako na to?
Chcem sa opýtať ľudí,ktorí si sami/svojpomocne lepili vinylovu podlahu-čo robiť resp nerobit pri l…
megdesign
Pred 6 rokmi
9
Susedia sa sťažujú na hluk z nášho bytu - čo máme robiť?
Zdravím. Po presťahovaní sa do bytového domu sme začali mať problém so susedmi pod nami. Ide o to ž…
nikaella
Pred 5 rokmi
1
2
56
Ako vyriešit podlahu.
Zdravím Vás, potreboval by som poradiť. V izbe na poschodí mam len trámy a potreboval by som tam da…
jan45
Pred 7 rokmi
3
Otazka pre vodara
V stene mam hlavny privod vody a pod tym mi stena mokne pridavam aj foto .vsetky ventile su suche a…
172344
Pred 7 rokmi
8
sponzor fóra
Rezačka na polystyrén za rozumnú cenu
Ahojte, nepredáva náhodou, alebo neviete kde by som zohnala rezačku na polystyrén? Za rozumnú cenu.…
nias
Pred 6 rokmi
7
Dátové a koaxiále rozvody
Zdravím, budem mať 2x dátové rozvody a 1x koaxial od satelitu potiahnutý do izieb ku telkam. Opla…
panak
Pred 7 rokmi
29
Kupelna na sever
Mame kupelnu orientovanu na severozapad a citit v kupelni taku zvlastnu potuchlinu,vlhkost. Neviem …
wolodymyr
Pred 7 rokmi
9
Poradte akú kameru na dvor
Na čo dávať pozor pri kúpe kamery na dvor? Chceme so záznamom a aby sme to mohli sledovať aj doma c…
jamk1
Pred 7 rokmi
4
Projekt Euroline Optimal 1642
Zdravim, mate niekto dom Optimal 1642? Zaujimali by ma realne fotky, idealne zabyvaneho domu. htt…
bigjamajko
Pred 7 rokmi
1
Kamera na dvore na snímanie vstupu na pozemok
Rozmýšľame, že si dáme kameru, ktorá by snímala dvor. Chceme, aby snímala aj vstup na náš pozemok. …
nika12
Pred 7 rokmi
1
2
53
Fasada - poradte ako
Prosim poradte strechari s fasadou. Podhlady by mali byt tmavsie sede, steny bledsie sede, okolo ga…
iwkav
Pred 7 rokmi
1
Fasadnici okr.Nove Zámky
Hladam spolahlivych majstrov na fasadu rodinneho poschodoveho domu...Bola by som rada keby niekto o…
lilly88
Pred 7 rokmi
1
Plastove okná Levice
Dobrý deň, vedeli by ste mi odporučit koho v Lv na plastové okná? Ďakujem
darisucha
Pred 7 rokmi
1
Prerábka kúpelne v byte
Ahojte, chystáme prerábku kúpelne a WC a rád by som sa s Vami poradil. Rozmery sú fixné 3,40m x 1,…
dedo758
Pred 6 rokmi
12
Tepelné čerpadlá Vaillant - skúsenosti
Ahojte, máte niekto skúsenosti s tepelnými čerpadlami od tejto spoločnosti? Konkretne sme dostali p…
amundseeeen
Pred 2 rokmi
1
2
...
...
3
4
101
Umiestnenie práčky a sušičky
Ahojte, prestavujeme starší RD a sedím nad projektom a dumám, ako a kam by som mohla umiestniť prač…
deciont
Pred 7 rokmi
23
Sušička..
Ahojte.prosim poraďte...uz som zufala...chceme kupit sušičku ale ktoru.... zatiaľ som vybrala http…
tatiana1978
Pred 7 rokmi
5
Cim znovu natriet drevenne eurookna
Zdravim vospolok prisli sme k domu s drevennymi eurooknami, maju ze asi 13 rokov. Na miestach kd…
andynr
Pred 3 mesiacmi
14
Hladam skusene partie omietkarov
Dobry den!hladam skusene partie omietkarov... praca celorocne...
martine7777
Pred 7 rokmi
1
Môžem dať okná ak nemám strechu?
zdravim vás mešká mi dokončenie strechy a na jednej strane už mám foliu to je v pohode ale na druh…
qorosius
Pred 6 rokmi
22
Vyberame pozemok - co si treba overit?
Ahojte, zaciname s vyberom pozemku a mala by som zopar otazok: 1. Kupili by ste pozemok, nad kto…
norcima
Pred 7 rokmi
10
Pevnostná injektáž trhliny v murive
Dobrý deň, má niekto skúsenosť s pevnostnou injektážou trhliny v murive rodinného domu? Potreboval …
eclips11
Pred 7 rokmi
3
Viete poradiť aký je to ker?
Zdravím, bol by som vďačný za radu aký ker je na fotkách. Naši známi nám hovorili, že je to arónia,…
matusgajdos
Pred 7 rokmi
4
Nefunguje ohrev vody, ale kotol nesignalizuje poruchu
Moze mi niekto pomoct? Mam plyn. Kotol viessmann Vitopend 100 wh0. Dnes vecer mi prestal fungovat o…
lvysoky
Pred 7 rokmi
8
Zahradny domcek - Rada
Dobry vecer. Rozhodli sme sa postaviť v záhrade zahradny domček (neviem ako inak to nazvat). Bude…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
8
Sadrokartón, parozabrana, zateplenie strechy - dokončenie podkrovia Žilina - jeseň/zima 2018
Zdravím, hľadám niekoho na realizáciu prác - parozabrana, zateplenie strechy, sadrokartón. Ide o no…
dadaza
Pred 7 rokmi
2
1
2
…
1404
1405
1406
1407
1408
…