Kde najdem v projekte...

Mozno hlupa otazke, ale v projekte by mal byt aj typ pouzitej zamkovej dlazby okolo domu na chodnikoch a pouzite ryny a falcovana strecha. Potrebujem zistit: Druh zamkovej dlazby Farbu ryn/odkvapov Farbu falcovanej strechy Viete prosim poradit, kde toto v projekte najst? Nejako sa mi to nedari. Nasiel som iba “plechova strecha s povrchovou upravov, prip. Odkvapovy system pozinkovany s povrchovou upravou”. Dakujem za pomoc.
Odpovedať
Profilova fotka
Vobec to tam nemusi byt zalezi aky podrobny projek sisi kupil
Odpovedať
zasa som sa rozosmial takto vecer ... ze druh zamkovej dlazby , ach :D dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
v usporiadanej spoločnosti by otázka peter934 ani nevznikla. Neboli by obce, ktoré vyzerajú ako neusporiadaná kopa stavebného materiálu. Nie som za uniformitu, malebnosť dediniek je v ich rôznorodosti, ale tá má riadiaci motív ktorý bol daný účelnosťou, dostupným materiálom a prirodzeným estetickým cítením. Začínal som stavbárinu pred 60 timi rpkmi , vtedy na RD stačil jeden výkres, ale projekty z prvej republiky obsahovali kladačské výkresy, detaily kovania, farby náterov. Som konštruktér, moje výstupy musia byť účelné a hospodárne , ale proejkt je aj od architekta, ten by mal jasne podať, ako stavba bude vyzerať, nie robiť detaily, na ktoré ani nemá gebír. N o a v iných krajinách je to, čo sa dotýka všetkých, jasne definované. @peter934 Je to na Vás, prajem Vám správne rozhodnutie
Odpovedať
@peter934 Zdravim, projektank projektuje, ostatne detaili doladite vy, inak povedane odkial ma vediet projektant, ze Vam paci cervena alebo zelena zamkova dlzaba, ci dlazba ma by v cene 10 € / m2 alebo za 25 € / m2, ci chcete antracitovu alebo hnedu strechu / rynu,atd... Projektant Vam stanovil ake ma byt :-) To co vy hladate, je praca architekta, domoveho dizajnera. On Vam navrchne niekolko variantov, vy potom vyberiete co sa Vam najviac paci, ale to je zas financie navyse,,,,
Odpovedať
Aby ste pochopili dovod mojej otazky: dom som kupil ako hotovy/novostavbu. Chcem dat nastriekat novu branu na taku istu farbu ako je farba ryn a strechy a najistejsie bude, ked zistim RALko tej farby.
Odpovedať
@peter934 Tak ste velmi zle polozili otazku, nevadi.... Tak informujte tam, od koho ste kupili novostavbu.Zistite vyrobcu a RAL cislo
Odpovedať
Odkvapové rúry a zľaby sa nevyrábajú v mnohých RAL odtieňoch. Nájdite logo výrobcu na niektorom prvku a zistite od výrobcu aky odtieň to je. Strechou by som sa neriadil. Prípadne si požičajte vzorkovník farieb a vyberte si odtieň priamo na mieste..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?