O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Fľaky vapenno cementové omietka
Ahojte V byte sme spravili nové vapenno cementové omietky. Teraz sme sa ich rozhodli vymaľovať. R…
midlo
Pred 6 rokmi
12
Zvuková izolácia podlahy v podkroví
Sme laici, prerábame podkrovie v 50ročnom dome. Prosím poraďte, ako aspoň trochu zvukovo odizolovať…
jan45
Pred 7 rokmi
4
RECTOBETON 7.60.-nadvysenie
Dobry den.Mam strop rectobeton.nosniky maju dlzku 7.60.mam ich ulozene dva vedla seba a mam dve pod…
adrian61
Pred 7 rokmi
5
Požička
Ahojte potrebujeme s manželom požicku na byt aleb rekonstrukciu domu. Rekonstrukcia domu je síce re…
veronika_4
Pred 7 rokmi
2
Odkup pozemku z pozemkoveho fondu
Ahojte. Chceli by sme prikupiť pozemok, len problém je, že vlastník je nezistený, takže to budeme …
chrobak7
Pred 7 rokmi
3
Živý plot - hrab
Ahojte všetci, rada by si nechala poradiť.. v akej vzdialenosti od plota nasadiť hrab na vytvoreni…
odrosabina
Pred 7 rokmi
1
Oplatí sa vôbec stavebné púzdro pre interiérové posuvné dvere?
Ahojte. Niesú to zbytočne vyhodené peniaze? Dávame priečku zo sadrokartónu medzi chodbu a kúpeľňu, …
strejdo001
Pred 7 rokmi
17
Kolaudacia - skuska vodotesnosti zumpy
Na stavebnom urade nam uradnik nariadil okrem mnozstva dokumentov dolozit zapis o vodotesnosti zump…
aurelia66
Pred 8 mesiacmi
8
sponzor fóra
STROP Rectobeton,dlzka 7.60.ake ma byt presne navysenie?
Dobry den.Mam strop rectobeton.nosniky maju dlzku 7.60.mam ich ulozene dva vedla seba a mam dve pod…
petradum
Pred 7 rokmi
4
Prakticky domcek pre 4 (typizovany) + rady pre efektivne stavanie
zdravim - vyuzijem prsanie a uz dlhsie sa zaoberam myslienkou efektivnej stavby domu ktoru by som r…
rafqa
Pred 7 rokmi
1
2
39
Zatepliť Ytong Lambdu alebo nie?
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o rady, máme ytong lambda 375. Je potrebné zateplenie, alebo nie? Po …
vojtekovad
Pred 7 rokmi
14
Pomoc!
Dobrý deň. Potrebujem súrne poradiť. Striekal som DULUX Super Matt Plus na sadrové omietky. Ako pen…
atak77
Pred 7 rokmi
3
Po nanesení silikatovej omietky vidiet sieťku.
Robotníci pred položením strešnej krytiny na komin dali silikátovú omietku aby sa ňou nezašpinila s…
peter0
Pred 7 rokmi
6
Teplá úžitková voda (TÚV) v energeticky pasívnom dome
Pozdravujem, stojím pred neľahkou otázkou akým spôsobom riešiť ohrev TÚV v energeticky pasívnom …
epdv18
Pred 6 rokmi
1
2
...
3
70
Cena za pracu zateplenie polystyrenom+fasada
Prosim Vas ako sa pohybuju ceny za zateplenie polystyrenom plus fasada? Mame ponuku na 14eur/m2 …
tominohorvath
Pred 7 rokmi
3
Aky komin zvolit pre viadrus u22
Dobry den, zvazujeme opravit povodny komin ci je lepsie ho dat vyvlozkovat alebo komplet postavi…
petermu
Pred 7 rokmi
6
Ako odstrániť šmuhy po striekaní stien?
Dobrý deň. Potrebujem súrne poradiť. Striekal som DULUX Super Matt Plus na sadrové omietky. Ako pen…
klara321
Pred 7 rokmi
6
Umyvacka Electrolux neumyva
Dobry den,prosim vas mame umyvacku riadu electrolux a uz sme ju mali u dvoch servisakov a kazdy pov…
94veronika94
Pred 7 rokmi
5
Bungalov s 25°uhlom strechy
Ahojte, mohol by mi niekto poslať foto bungalovu ktorý má valbovu strechu so sklonom 25° ?
tomas1989
Pred 7 rokmi
14
Čím utesniť žľaby na streche. (medzi plechom a škridlou )
Ahojte, Potreboval by som poradiť ,čim by som najlepšie utesnil popraskaný a povypadávaný materi…
mesiac1
Pred 7 rokmi
14
Mačacie WC - krytý záchod vs. záchod so vstupom zhora
Ahojte, má niekto prosím skúsenosti či je lepší krytý záchod s dvierkami alebo skôr taký so vstupom…
akvi
Pred 7 rokmi
20
Ako zaplniť otvor pre kanalizáciu v základe pre ukladaním DT
Ahojte, v základovom páse sme si nechali otvor pre kanalizáciu, aby sa vošla odpadová rúra a dal os…
dedo758
Pred 7 rokmi
1
2
32
Záhradná chatka v záhradkárskej oblasti
Ahojte,nikde som nevygooglila, kúpim chatku 5x5 v záhradkárskej oblasti. Pôvodnú chatku zbúram, je …
petermu
Pred 7 rokmi
6
Pripojenie novostavby na existujúci starý dom
Dobrý deň, plánujem stavať nový dom na pozemku, kde už je starý dom. Dom je obývaný funkčný, napoj…
anett9
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Vyrobca fasadnych omietok
Ahojte, prosim o radu, od akeho vyrobcu kupit fasadnu omietku - baumit, ceresit, esmal? Dakujem
klara321
Pred 7 rokmi
3
Posuvné dvere vs normálne otváracie dvere ktoré sú lepšie a hlavne aká cena
Chcem sa opýtať na dvere na terasu neviem či si mám dať posuvné alebo obyčajne otváracie hlavne zál…
chrobak7
Pred 7 rokmi
14
Oprava gresovej dlažby
Ahojte, mojej sikovnej manzelke sa podarilo upustit 1l flasu olivoveho oleja na gresovu dlazbu. Fla…
jusi1
Pred 7 rokmi
1
Viete mi odporucit firmu na vaznikovy krov v okoli LM?
Uvazujeme nad firmou MamaDach...mate s nou niekto skusenosti?
mimka1982
Pred 7 rokmi
16
Platany v záhrade
Ahojte..pred 5 rokmi sme sa nasťahovali do nového domu s 8 arovou záhradou a dozadu k plotu, ktorý …
rastlinky_sk
Pred 2 rokmi
28
Snehove haky na streche
Zdravim, mam RD v Bratislave a riesim situaciu, ze mi v zime padal sneh zo strechy cez plot az n…
xywy
Pred 7 rokmi
9
1
2
…
1409
1410
1411
1412
1413
…