O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Stavba garaze+zahradneho domceka- stavebne povolenie
Ahojte, chcem sa informovat- ideme stavat garaz. no ten, kto nam garaz bude robit nam navrhol ze kv…
paulo03
Pred 10 rokmi
13
Poradte aky rost...
Zdravim, uvazujem, ze by som dal na terasu terasove dosky z cerveneho smreku. Terasa je vyspadovana…
lubomird
Pred 10 rokmi
24
Aký projekt zvoliť?
Ahojte, poraďte, ktorý projekt zvoliť pri stavbe ten obyčajný - ktorý potrebujete na povolenia aleb…
predomov
Pred 10 rokmi
4
Firma na omietky - BA
Ahojte, prosim poradte firmu/majstrov na omietky + by sme mali zaujem aj oskrabat staru omietku.…
lia1234
Pred 10 rokmi
3
Ako by ste zariadili takuto kupelku
Ideme prerabat byt a potrebovali by sme trochu inspiracie ako zariadit kupelku. V kupelke budu nasl…
lagartija
Pred 10 rokmi
9
Ikea, umývačka whirpool
Dobrý deň, stretol sa niekto s tým, že na zabudovanú umývačku riadu zn. whirpool (konkrétne tát…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
8
Skúsenosti so značkou Fasaden
Ahojte, chcem Vás poprosiť o skúsenosti so značkou fasaden. veľa toho na nete sa nepíše a akurát je…
e_s_p_r_i_t
Pred 10 rokmi
8
Ako prerobiť 3i byt košického typu?
Ahojte, s manzelkou chceme kupit 3i byt v Kosiciach na Furci. Samozrejme, najlepsie by bolo kupi…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
3
sponzor fóra
Fasada na polnohospodarskej budove
neviete mi poradit ako vyriesit fasadu na budove,ktora sluzi ako murovane chlievy? nepouzivaju sa a…
bruncak
Pred 10 rokmi
3
Ako rozoznat dobry stav starsej nehnutelnosti
Ahojte, chcela by som vas poprosit o radu...zvazovali sme kupu stvorizboveho bytu, ale objavili sme…
katrin31
Pred 10 rokmi
25
Aké kúrenie v dome bez plynu?
Ahojte chystame sa stavať dom cca.6x15m s obytnym podkrovým. Dole podlahove kúrenie, hore radiato…
leonardom
Pred 10 rokmi
4
Firma Mipav a ich skladba stien
Zdravím, máte niekto dom od tejto firmy? Pozeral som ich stránku a trochu ma zarazila skladba stien…
nanika09
Pred 10 rokmi
6
Napínací poťah na sedačku
Ahojte, ma niekto prosim o skusenosti s napinacimi prehozmi na sedačku? Mam tmavohnedu sedačku a ne…
mija_ja
Pred 10 rokmi
1
Plyn od susedy
Chcem sa opytat..pripojil som sa na uz existujuce plynove zariadenie (plynomer) od susedy, nemala n…
viktor811
Pred 10 rokmi
12
Elektrika a plyn - rozvadzac v plote
Ahojte, vie mi niekto poradit ci a za akych okolnosti je mozne umiestnit plyn a elektriku do jedne…
psychx
Pred 10 rokmi
4
Kde postavit koterec pre psa NO
Ahojte poradte odborne ak niekto ma skusenost postavyli sme koterec 40cm od plota je to pri susedov…
ban
Pred 10 rokmi
2
Ikea navrh kuchyne
ahojte chcela by som sa spytat ci by tu bol niekto ochotný spravit mi návrh kuchyne ikea viem vela …
majkoj
Pred 10 rokmi
22
Interiérový architekt, dizajnér a fasáda domu
Ahojte, pozná niekto dobrého interiérového dizajnéra v okolí Senca? Tiež ma zaujíma, staviame…
jamulienka
Pred 10 rokmi
1
Pergola s naklapacimi lamelami
Mate niekto skusenost s hlinikovou pergolou s naklapacimi lamelami a rucnym ovladanim (raincover, f…
ban
Pred 10 rokmi
1
Pozemok v Sunny Residence
Ahojte, staviate/mate niekto pozemok v Sunny Residence?
milotaa
Pred 10 rokmi
13
Problémy s L-kovým krbom
Prosím o skúsenosť s krbmi, ktoré majú sklo do L, čiže sa otvárajú dve strany pri prikladaní dreva.…
ivantt
Pred 10 rokmi
26
Poradíte kachle do 800 € ?
zdravím vas, rozhodujem sa v rámci jednej slovenskej značky (thorma). ale rada si necham poradit s …
mifkovicj
Pred 10 rokmi
6
Strop z OSB dosák a LED bodové svetlá
Dobrý deň, má niekto urobený strop z OSB dosák a dával si namiesto lustrov bodové svetlá? Ako sa m…
leonardom
Pred 10 rokmi
16
Stavba bungalovu
ahojte.chcela by som sa spytat ci si tu dal niekto postavit dom bungalov,v cene okolo 60tis.ci je t…
sysell
Pred 10 rokmi
2
Opacny sokel (pretrca von zo steny)
Zdravim, ma niekto skusenost s opacnym soklom ? Tym myslim, ze vytrca von voci stene o cca. 3-4 cm…
sid1
Pred 10 rokmi
8
Hladám krovárov ktorý vedia dodať aj rezivo a urobia najlepšiu cenovú ponuku len na krov.
Chcem cenovú ponuku len reziva z cenou dodávky a montáže.
thodosy
Pred 10 rokmi
2
Kanalizacna rura- prejazd vozidlom
Vydrzi kanalizacna rura (cervena) prejazd osobnym autom resp. aj parkovanie nad nou?
viktor811
Pred 10 rokmi
5
Hladám krovárov ktorý vedia dodať aj rezivo a urobia najlepšiu cenovú ponuku na krov.
Chcem samotný krov,krytinu budem riešiť potom.
boywonder513
Pred 10 rokmi
1
Poradte maliara na sadrove omietky a sadrokarton (okres PK)
Zdravim, potrebujeme na bielo vymalovat novostavbu so sadrovymi omietkami a sadrokartonovym stropo…
zelenydom
Pred 10 rokmi
1
Hladam kvalitny stavebny dozor Ivanka pri Dunaji
Hladam kvalitny stavebny dozor - pravidelne navstevy pocas vystavby,poradenstvo az do fazy holodomu…
jankazb
Pred 10 rokmi
5
1
2
…
2550
2551
2552
2553
2554
…