Ikea navrh kuchyne

ahojte chcela by som sa spytat ci by tu bol niekto ochotný spravit mi návrh kuchyne ikea viem vela ludí to robí samostatne ale ja som v takýchto veciach antitalent samozrejme nie zdarma dakujem Jana
Odpovedať
Profilova fotka
@kamaska501 v prvom rade si nenahovaraj, ze si antitalent. Naozaj sa to s trochou trpezlivosti da. Moja polovicka mala tiez obavy a nakoniec si sama pekne navrhla. Menila to nespocetne vela krat a to je problem, ked to robi niekto iny.
Odpovedať
Profilova fotka
najlepsie by bolo keby ti to len niekto vysvetlil a urobila by si si ho sama. Kuchyna aj nam zabrala asi najviac casu lebo kym sme prisli na to co by sme chceli a ako by sme to chceli tak to trvalo
Odpovedať
@majkoj skúšala som len mam obavy aj z toho že mam pod oknom radiator ten starý široký a neviem či sa vobec ta linka pod oknom bude dat spravit aj v tom potrebujem radu :-|
Odpovedať
@stevko32 no ved to že je tam vela vecí ktoré neviem ci sa vobec budu dat spravit a myslím že je to skor pre skuseneho stolára ale strašne sa mi páči ikeacka kuchyna a je cenovo vyhodnejšia ako u stolára
Odpovedať
Profilova fotka
@kamaska501 no tam kde je radiator nemoze byt kuchynska linka, alebo si to myslela inak ?
Odpovedať
Zober stvorcekovy papier, ceruzku a maluj, 100x lepsie nez planovac. radiator dnes nieje problem.
Odpovedať
@majkoj no práve pod oknom mame radiator je široky a vždy som túžila po linke pod oknom neviem ako to spravit aby tam ta linka mohla byt aj ked tento radiator nepoužívame či stačí iba zakrit dlhšiou pracovnou doskou alebo ako???
Odpovedať
Profilova fotka
@kamaska501 ja som radiator zrusila, a pod oknom mam pekne linku teraz....... v tom planovaci to mas super, ze mozes pozriet z kazdej strany ako to bude vyzerat, vymienat,vymyslat........ ja som asi 100x skrinky menila, vnutorne vybavenie,.... len treba na to cas a trpezlivost
Odpovedať
Profilova fotka
@kamaska501 tak a ho nepouzivate tak najednoduchsie bude zavolat kurenanra a odmontovat ho :). Pod linkou by aj tak nefungoval.
Odpovedať
@stevko32 no možno ešte tie skrinky by som neako zvladla ale ako je to s tymi doplnkami vo vnutri myslim tie kolajničky a okrasne listy pomožu tam pri kupe trocha?alebo je to podla toho kolko je tam ludí?
Odpovedať
@jankalac ja sa prave bojím toho vnutorneho vybavenia nakolko som z Trenčína a ked kupime niečo zle nie je to až tak blízko ist tam niečo vymienat no skusim teda sama ak by som niečo nevedela možem napísat do ip ked ste už robila navrh kuchyne?
Odpovedať
Profilova fotka
@kamaska501 my sme do IKEA koli kuchyni lietali 200km :). http://www.modrastrecha.sk/blog/majko... vacsi problem ako zly nakup, je ukrutna ochota v IKEA, pri objednavani a nedostatku tovaru.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@kamaska501 aj v ikei naplanuju priamo tam v kuchyniach, staci doniest svoj navrh nejak nahrubo nacmarany na papieri a s nimi skonzultovat skrinku po skrinke, co by si chcela vnutri, ci sufliky, police,.....
Odpovedať
@jankalac ok to je super vdaka
Odpovedať
@majkoj velmi pekna máte odtial aj spotrebiče?kolko cca vas vysla?
Odpovedať
@majkoj tak sa mam pripravit že tam nepojdem iba jeden krat co?:(
Odpovedať
Profilova fotka
@kamaska501 Indukciu, ruru a mikrovlnku mame tiez z Ikea, cenu si uz presne nepamatam, ale myslim, ze to bolo medzi 3-4k. Ale nasa je naozaj velka :). A zial na jeden krat to asi nezvladnes, to by si musela mat fakt stastie.
Odpovedať
@kamaska501 Ak počkáte, každý rok majú okolo 10 teho mesiaca akciu na kuchyne :) Pri nákupe komplet spotrebičov od nich Vám vrátia 600 eur späť na kartu ikea :) Spotrebiče mám od nich všetky, 5 ročný záruka nepustí ... Zatiaľ sú všetky bez problémov :) A z TN do BA to zas nie je tak hrozné. Vymeniť / vártiť tovar môžete až 90 dní, s IKEA Family tuším až 120 dní. Takže, ak sa niečo nepoužije, máte cca 3-4 mesiace to tam zaniesť :) Radiátor jednoznačne zrušiť, v stene sa nechá vývod ... Podľa mňa je to v kuchyni aj tak zbytočnosť (myslím v takej klasickej malej bytovej) ... V tom planneri sa dá, treba trocha trpezlivosti ... Ja som sa to naučil v celku rýchlo, následne mi len panička v IKEA poradila, kde si čo mám pridať a na čo mám myslieť :)
Odpovedať
@majkoj a ešte sa spýtam či ste spokojný s indukciou lebo ja mam sporak obycajny sklokeramicky som spokojná ale tiež som rozmyslala nad indukciou v čom vidíte nevyhodu?myslim že hlavne zmenou riadu :-) a ešte?
Odpovedať
@lubk0 ok určite počkam aspon do oktobra nakolko aj tak nam chyba niečo došetrit a dufam že dovtedy to zvladnem neako zložit ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kamaska501 jedina teoreticka nevyhoda je, ze na to treba 2 fazy, len na jednej je to problem. Inak je to naozaj parada, rychle reakcie, male riziko urazu. Ked vidim ako sestrina 3 rocna dcera stale toci ovladacmi na plynovom sporaku, je tam sice spoistka, ale... :). Na indukcii, aj keby to zapla, sa nic nestane, ked sporak zisti, ze tam nie je hrniec, vypne sa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?