O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Obklad kuchyne
Pozna niekto dobreho a kvalitneho obkladaca ktory by bol ochotny oblozit obklad do kuchyne po monto…
stowasser
Pred 10 rokmi
13
Krb pri schodoch
Ahoj máte niekto takéto schodište vo vnútri domu a krb riešený pri ňom tam ako tá gitara či čo to j…
22petruska
Pred 10 rokmi
2
Pozemky Kostolište - Skusenosti so stavbou RD + a -
Ahojte chcel by som trochu diskutovat ohladom skusenosti so stavbami RD v Kostolisti pri MA. Aky ve…
mmmm009ax
Pred 10 rokmi
2
Vchodové dvere - montáž
Zdravím, kúpila som obyčajné vchodové dvere aj so zárubňou, kto robí lacno demontáž a montáž zárubn…
vierka_mala
Pred 10 rokmi
1
Má význam zateplovať, keď je strecha zateplená?
Dobrý deň Kúpili sme byt na najv. poschodí, práve dokončili rekonštrukciu strechy, strecha je z…
ajkava
Pred 10 rokmi
4
Prečo mi černie sklo na krbovej vložke a ako ho čistiť?
Ahojte, hladam odpoved preco mi sklo na krbovej vlozke pri kureni hned zcernie. Vytvori sa hnedkast…
cvoky8
Pred 10 rokmi
1
2
35
Hypotéka verzus spotrebný úver - nie je to už možné súčasne????
Ahojte, dnes nám v slovenskej sporitelni povedali, ze ak nemame uver aspon 6 mesiacov, spotrebny uv…
matejkub
Pred 10 rokmi
15
Ako vyriešiť záves, záclonu, ...
Ahojte, prosim o radu. V spálni máme balkonové okno, ktoré je len kúsok od nosného trámu - viď foto…
ajkava
Pred 10 rokmi
10
sponzor fóra
Akej farby kuchynskú linku?
Idem dať vyrobiť kuchynskú linku na chalupu (do priestoru na fotke, kde je komoda a stromček) . Nev…
illyria
Pred 10 rokmi
4
Aka farba do spálne?
Pekný večer, potrebujem poradiť aku farbu stien dať do spalne. Chcem ju mať útulnu a velmi sa mi pá…
laik6
Pred 10 rokmi
10
Šalovanie schodov - kontakt?
ahojte, mate kontakt na niekoho v okrese PK, prip. SC na zasalovanie vonkajsich schodov? Dakujem
richard71
Pred 10 rokmi
3
Co vsetko k pristavbe?
Dobry den, kupujeme dom a radi by sme pristavali 2 izby nad sebou (dve poschodia), vo vymere okolo …
jan45
Pred 10 rokmi
4
Lepenie dlazby na betonovy podklad v interieri
Poprosim Vas o radu - pre rodinneho clena ZTP sme dali spravit sikmu rampu v ramci RD na preklenuti…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Podvrtanie alebo rozkopanie cesty
ahoj.kupili sme dom v obci Kuchyna,plynova pripojka ktora je hned pri pozemku je uz vytazena,takze …
gujami
Pred 10 rokmi
3
Ceny pozemkov v Gabčíkove
Dobrý deň. Aké sú ceny pozemkov v Gabčíkove? Nebude sa meniť názov obce?
mudrastrecha
Pred 10 rokmi
1
Digestor? Prosím skúsenosti pre aj proti
Ahojte. Sme v štádiu stavby domu, kedy už budeme riešiť kuchyňu. Bývam v byte celý život a digestor…
ajkava
Pred 10 rokmi
3
Výmena kotla
Zdravím Vás, pred časom sme kúpili RD, po murárskych prácach, by bola rada na výmenu kotla ÚK. Kot…
julo9
Pred 10 rokmi
4
Nahradne diely na lupienkovu pilu PARKSIDE PDK 120
Doby den Prosim vas nevie mi niekto poradit kde by som kupila nahradny pilovy list lupienkovu pi…
danka16031
Pred 10 rokmi
1
Kde kúpiť obklady do kúpelní najlacnejšie
Ahojte, prosím Vás kde sa dá obklad kúpiť najlacnejšie. Už máme vybratý konkrétny: obklad Secret…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
5
Použité dosky
Ahojte,nemá niekto na predaj použité dosky na lavičky a šalovanie? Okres Ga a okolie.Ďakujem.
timik15
Pred 10 rokmi
1
Som tu nová - draha57
predávam starší dom v BA 2 je trochu popraskaný a preto hľadám statika narazila som na túto str…
gashtaan
Pred 10 rokmi
6
Maly cierny chrobacik nici vetvicky na tujach.
Asi pred 2tyzdnami som nasiel par suchych vetviciek na kazdej tuji. Po potiahnuti sa vetvicka velmi…
coconr
Pred 10 rokmi
1
Kuchyna vizualizacia - prosim co by ste zmenili.
Dostali sme prvu vizualizaciu nasej kuchynskej linky. Zaujima ma Vas nazor, co by ste zmenili. Rozm…
uglybetty1234
Pred 10 rokmi
1
2
35
Uzky RD projekty
Prosím Vás mate niekto RD od 6 do 7,5 metrov širka a dlžka okolo 13metrov? Chcela by som si vediet…
pr
Pred 10 rokmi
12
Liatie anhydridu na dva krat
Ahojte, Firma co leje anhydrid to robi na dva krat. raz sa zaleje podlahovka a na druhy den zvysok…
doors454
Pred 10 rokmi
7
Zameranie pozemku.
Dobrý deň, ahojte. Chceme kúpiť pozemok, všetko už máme viac-menej dohodnuté, len ja by som chcel …
blackomt
Pred 10 rokmi
2
Ktorý kotol je lepší?
Ahojte, rozhodujem sa medzi týmito dvoma kotlami: 1.Viessmann Vitodens 222 W 3,2-19k W s integrova…
gkrivanek
Pred 10 rokmi
29
Vykon klimatizacie.
Zdravym strechaci niejak som neni obraze s vykonom chladenia klimatizacie.tepelne straty domu mame …
copyandpaste
Pred 10 rokmi
5
Stavba garaze+zahradneho domceka- stavebne povolenie
Ahojte, chcem sa informovat- ideme stavat garaz. no ten, kto nam garaz bude robit nam navrhol ze kv…
paulo03
Pred 10 rokmi
13
Poradte aky rost...
Zdravim, uvazujem, ze by som dal na terasu terasove dosky z cerveneho smreku. Terasa je vyspadovana…
lubomird
Pred 10 rokmi
24
1
2
…
2549
2550
2551
2552
2553
…