Ako vyriešiť záves, záclonu, ...

Ahojte, prosim o radu. V spálni máme balkonové okno, ktoré je len kúsok od nosného trámu - viď foto (sice slaba kvalita, no snad pre predstavu pomoze) - napravo je už potom šikmina). Neviem ako vyriešiť záclony alebo závesy. Určite by šlo dať rolety, no bojím sa, že bez nejakej textílie to nebude vypadať pekne. Nejaký typ? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@teerinka preco je to problem? Dala by som kolajnicku na strop a takto je mozne mat aj zaclonu, aj zaves.
Odpovedať
neviem si predstavit ako to bude vypadat, ked to bude na pravo len taky kusocek...bolo by lepsie dat tu kolajnicku len viac menej na sirku okna.? alebo to viac natiahnut na lavo?
Odpovedať
Profilova fotka
@teerinka ja by som sa priklonila k tej sirke okna. Aby to bolo symetricke. A na lavo od okna je este aka siroka ta stena?
Odpovedať
Ja by som zatial do zavesov a zaclon nesla. Pockaj, ked bude izba hotova, zariadena, ono ti to lepsie ukaze aj so zariadenim, podlahami...mozno nakoniec predsa len postacia tie rolety - ved aj tie su textilne. Ja mam v kuchyni a obyvacke uz dva roky len plise rolety a stacia. V spalni som ale nedavno zavesila okrasne zavesy, pretoze tam mi vyslovene chybali. Daj tomu cas. :-)
Odpovedať
na lavo je este priestor necely meter. Ved to si prave hovorim, ze to nebude pekne, ked to bude asymetricke a zaroven nebude pekna ani zaclona ani zaves, ked bude taka uzka :(. Urcite to budem riesit az po zariadeni izby, no chcem uz mat aku taku predstavu, lebo ma to stve uplne od zaciatku, ze neviem ako to mam urobit:) a to nehovorim o tom, ze to mam takto podobne v oboch detskych izbach. Robime si domcek - drevodom - svojpomocne a zial nam projektantka urobila chybicku, ze sa okna trosku posunuli do strany a zistili sme to neskoro. Samozrejme pre chlapov to problem nie je, no mna ide porazit :-D
Odpovedať
My sme teraz niečo podobné riešili, dajú sa dať aj nižšie koľajnice a záves. Vhodné sme našli na 4home sk a na http://www.kuponyzdarma.sk/ máš zľavový kód na 4Home sk so zľavou 5% na celý nákup. Ak tak napíš im, tiež nám poradili čo zvoliť
Odpovedať
Profilova fotka
Rímska roleta na šírku okna
Odpovedať
suhlasim s kampor. pockaj, kym si zariadis miestnost. zaclony a zavesy su doplnkom, netreba mu podriadovat ostatne veci a urcite ho netreba riesit skor, ako hlavny nabytok
Odpovedať
@teerinka v HR aj v IT som videla priamo na dverách vytrážky /tyčky na vsunutie do tunela, ktorý je urobený na záclone alebo závese/. Pokiaľ nechceš vyslovene okno zakryť, tak aj to je možnosť. Mne osobne sa to páčilo. Bud ich necháš v "rozloženom stave" /záclonu, záves - na šírku okna/, alebo ich napr. v strede stiahneš stuhou, nejakou ozdobnou prackou a máš viac variant.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?