O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Hladam firmu na stavbu RD na kluc N.Zamky
Ahojte, viete mi prosim doporucit niekoho overeneho. Moze byt aj do IP. Dostala som kontakt na firm…
suffo
Pred 10 rokmi
4
Hľadám firmu na výstavbu murovaného domu v Topoľčanoch
Projekt by sa mal zacat realizovat v maji 2015, bungalov cca 120m2. papierovacky, zakladová dosku …
jankazb
Pred 10 rokmi
4
Zateplenie venca s minerálnou vlnou
Zdravým chcem sa spýtať či je vhodné na zateplenie venca použiť fasádnu minerálnu vlnu hrúbky 5cm p…
matorado
Pred 10 rokmi
4
Zdravím vás priatelia, chcem sa vás opýtať, na koľko zhruba vás vyšla potravinová skriňa s výsuvom?
chcela by som si dať vyrobiiť menšiu potravinovú skriňu do kuchyne, tak by som rada vedela, aspoň p…
zarrinka
Pred 10 rokmi
2
Aké spotrebiče
Prosim o váš názor,popripade skusenosti zo vstavanymi spotrebičmi značky Beko.Ďakujem
richie653
Pred 10 rokmi
6
Vecne bremeno na inzinierske siete Bratislava
Ahojte, ma niekto skusenosti s magistratom v Bratislave ako dlho trva od ziadosti po podpisanie Zm…
yogi83
Pred 10 rokmi
4
Kuchyňa od poliakov
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť, či sa oplatí dať urobiť kuchyňu na mieru poliakom. Cenovo by t…
lucymk
Pred 10 rokmi
1
2
41
Hladam spolahlivu firmu na vyhotovenie hrubej stavby
Hladam spolahlivu stavebnu firmu na vyhotovenie hrubej stavby rodinneho domu v Trencine. Hrubu stav…
michalm84
Pred 10 rokmi
1
sponzor fóra
Stavba garáže (25m2+) na pozemku záhradky vo Sv. Jure
Dobrý deň, uvažujeme o kúpe záhradky vo Sv. Jure. Chceli by sme ju využívať na pestovanie a záhr…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Je vobec zdrave zateplit dom?
Zdravim mam otazku ci ne vobec zdrave zateplit dom hl pilystyrenom?? Skuste dat po rokoch prec poly…
portianko
Pred 10 rokmi
24
V akých cenách kupujete BUKOVÉ brikety?
Toto bude prvá zima kedy máme krb. Máme možnosť kúpiť Bukové brikety za 159Euro paletu. V akej cene…
ivetkab.
Pred 10 rokmi
1
Stavebna firma v okoli LM
Dobry den, viete mi poradit stavebnu firmu alebo partiu sikovnych zivnostnikov na kompletnu realiza…
mysky
Pred 10 rokmi
2
Primalex plastik
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci tu ma niekto z vas skusenosti s pouzivanim Primalexu Plastik ? …
mata1987
Pred 10 rokmi
1
Tapeta na sklo
Dobrý deň.chceli by sme nalepiť tapetu na sklo dverí.našiel som nejaké fólie ale všetko jednoduché …
mirixo
Pred 10 rokmi
3
Anhydrid + gulicka (podlahovby zlab) v kupeni a prechody (WC)
Ahojte, idem riesit izolaciu podlahy + podlahovku (skladba podlahy 20cm) a nasledne zaliatie anhyd…
gashtaan
Pred 10 rokmi
3
Na koho....
ahojte, sme s priatelom v zahranici, kupili sme spolu pozemok.je napisaný na oboch....ideme zacat v…
janka2652
Pred 10 rokmi
11
VODAR - ZILINA
Odporucite mi niekoho? Poprosim kontakt dakujem
spolocenskesatynela
Pred 10 rokmi
1
Spustenie narážanej studne
Ahojte. viac ako rok som na stavbe používal napojenie domácej vodárne na narážanú studňu ako je …
stefanik111
Pred 10 rokmi
2
Poznate online shop GMJ Nabytok?
Zdravim, mate niekto skusenosti s objednavanim kuchyne z online shopu GMJ Nabytok? Montovali ste si…
kejdii
Pred 10 rokmi
1
Vnutorne rohy
pouzivate pri vnutornych omietkach (sadrovych) aj vnutorne rohy? alebo len sietka a omietka?alebo t…
vader100
Pred 10 rokmi
5
Rekonstrukcia bytoveho jadra Bratislava / Petrzalka
Dobry den, zhanam firmu na rekonstrukciu bytoveho jadra v BA / Petrzalka - iba s referenciami. Daku…
mazac
Pred 10 rokmi
1
Kde najdem na svk predajne mozaiky porcelanosa?ideal ba,moze by aj eshop
Potrebujem tuto mozaiku zohnat v lepsej cene ako som nasla v predajni http://anticcolonial.com/en/…
abeyance
Pred 10 rokmi
1
Drevený prístrešok na betónový základ
Dobrý deň Potreboval by som pomôcť s uložením dreveného prístrešku, ktorého základ tvorí hranol - …
jpx72
Pred 10 rokmi
3
Schody, schody, schody, ale ake???????
Ahojte, nevieme si poradit,ze ake schody spravit.Mame drevodom,cize budu musiet mat svoj zaklad sam…
englishivy
Pred 10 rokmi
2
Povolenie od suseda
ahoj,chcem sa spytať,či mi može sused zakazať stavat,chcem stavat dva metre od hranice ,nieje tam n…
praoteccech
Pred 10 rokmi
5
Tehlová stena
Ahojte. Mám steny murované z poctivej pálenej tehly. Chcel by som omietky obiť až na tehlu a nechať…
matko291
Pred 10 rokmi
3
Leskla alebo matná?
Čo je lepšie,čo sa týka udržby lesklá alebo matná kuchynská linka?
janka279
Pred 10 rokmi
6
Kombinované kotle na tuhé palivo
dobry den, chcem sa opytat ci ma niekto z vas skusenosti s kotlom, ktory ma ohnisko na drevo aj na …
mariank1974
Pred 10 rokmi
1
2
40
Krbová teplovodná vložka Romotop 6.6.2 TV alebo Kratki Aquario Z14 TV
Prosím o radu rozhodol som sa na víkendovej chalupe prerobiť kúrenie chcem použiť ako hlavný a je…
janko30
Pred 10 rokmi
2
Sú vliesové tapety zdravotne nezávadné?
Ahojte, neviete niekto, z akého materiálu sa vliesové tapety vyrábajú? Je to PVC, alebo niečo in…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
21
1
2
…
2551
2552
2553
2554
2555
…