Drevený prístrešok na betónový základ

Dobrý deň Potreboval by som pomôcť s uložením dreveného prístrešku, ktorého základ tvorí hranol - štvorec 3x3m. Na záhrade ktorú sme kúpili je betónový základ 3,1x3,1m x 0,3m hrúbka, na ktorý by sa tento prístrešok dal uložiť. Je potrebné dať pod drevenú konštrukciu nejakú izoláciu? Ak áno, akú? Videl som aj uloženie na kovových pätkách, prístrešok je však už zmontovaný, neviem kam a aké pätky uložiť. Videl som v baumaxe tie kovové "U" privarené ku kúsku roxoru, môžu sa použiť tie? Je treba vyvŕtať otvory do betónu a tieto tam nastoknúť? Koľko musia trčať od betónu? Ako ich tam uchytiť? Tie U mi však nevojdú do rohu prístrešku, keďže prístrešok ako som písal je už zmontovaný a spodok je štvorec. Čiže asi nejaké "L" skôr... Ďakujem za akúkoľvek radu. S pozdravom J.
Odpovedať
Profilova fotka
pod steny podložiť pásy živičnej izolácie ako sklobit, altánok položiť. Ak chcete kotviť tak pásovinu zboku základu a na stenu prístrešku na miestach, kde to opticky najmemej ruší, leno zvnútra tesárske uholníky.
Odpovedať
Dakujem za odpoveď, takže by postačoval ten sklobit? Nejak ho zahnúť a prilepiť na drevo alebo nie? Prikladám aj obrázky, betónový základ a altánok zatiaľ uložený u predajcu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?