Anhydrid + gulicka (podlahovby zlab) v kupeni a prechody (WC)

Profilova fotka
Ahojte, idem riesit izolaciu podlahy + podlahovku (skladba podlahy 20cm) a nasledne zaliatie anhydridom chcem sa opytat, ako ste riesili presne nastavenie vysky podlahoveho zlabu tak aby po zaliati anhydridom a polozeni dlazby presne licoval a netrcal nad podlahu? tiez ako ste riesili prechody pre WC cez foliu pod poterom? len vyrezat okolo rur a zalepit paskou? Hlavne ta vyska tej gulicky ma "kvari", ze ako to trafit a hlavne zafixovat "nulu" , aby sa to nepohlo pri davani folie alebo ukladani polystyrenu? dakujem za rady a aj foto ak dakto mate by bodlo.
Odpovedať
@dorwin podlahovy zlab, ktory sme mali my bol nastavitelny na nozickach, na potrebnej vyske si ho zafixoval a nasledne nozicky ukotvil (hmozdina), cize sa to uz nepohlo. Treba sa stym vyhrat - vyska, do vodovahy dat ale spravi sa to raz a navzdy :-) K tej vyske - nulu by si si mal urcit (+1,00 nad finalnou pdlahou), takze vrch zlabu (ten falc, v pripade alcaplast apz1) by si mal mat 1,00m pod tvojou vyskou + napr. 2cm pre potreby spadu.
Odpovedať
@dorwin ja som vydlazdil vsetko, okrem par kociek dlazby kde bola gulicka... tu som potom osadil do vysky podla dlazby okolo, obetonoval, zaizoloval tekutou hydroizolaciou a potom dolepil dlazbu.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?