O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Portulaka v záhrade
Ahoj, potrebujem poradiť, mám na ploche v záhrade, kde v blízkej dobe plánujem položiť trávové kobe…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
4
Posuvná brána do boku
Nemáte niekto skúsenosť s garážovou posuvnou bránou do boku steny? Zaujímalo by ma, či je to lepšie…
peter_dobias
Pred 10 rokmi
12
Darovanie nehnuteľnosti neplnoletým deťom
Darovanie nehnuteľnosti neplnoletým deťom. S manželom zvažujeme, že jednu z nehnuteľností darujeme…
draik
Pred 10 rokmi
12
Záložné zmluvy
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať , že vybavujem refinancovanie hypotéky a kedže dom je v mojom…
chrobak7
Pred 10 rokmi
2
Obvod domu z 38cm Porothermu. Zatepľovať?
,mam obvod domu z 38cm POROTHERM....a neviem sa rozhodnut,je vela nazorov ,niekto hovori ze zateplo…
stofo
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
8
9
241
Hrubka murov v montovanom dome
Dobry den. Vypracovavam si sama project na dom. Chcela by som vediet aka hrubka nosnych murov je v …
clt
Pred 10 rokmi
6
Da sa skombinovat komin schiedel uni advanced s absolutom?
Mame uni advanced ale cheme aby bol vyssi... no a nas sused ma este par tvarnic z absolutu aj vlozk…
schiedel_maros_plsko
Pred 10 rokmi
5
Stierky+sietka a kleber ?Rekonstrukcia domu
Mame starý dom chcel by som dat sietku a kleber a potom na to stierky murivo kamen, tehla,mame to v…
japil
Pred 10 rokmi
6
sponzor fóra
Kamenna mozaika v sprch. kute
Ahojte, chcela by som sa spytat na vas nazor a na vase skúsenosti s mozaikou pripominajucu kamienk…
adka912
Pred 10 rokmi
7
Odporucte firmu na realizaciu rekuperacie Spisska Nova Ves
Mate niekto skusenosti s realizatorom rekuperacie, idealne v okoli Spisskej Novej Vsi? Hladam komp…
m_artinus
Pred 10 rokmi
6
Stavebne kozy
Ahojte neviete kde by som mohla kupit stavebne kozy v okoli ziliny, cadce, martina??... Vopred daku…
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
3
K uzemnemu, k stavebnemu konaniu
Dobry den, rad by som sa opytal, nechal si poradit ohladom situacie ktora nastala. Tyka sa uzemne…
andreahrklova
Pred 10 rokmi
23
Horak , plynova flasa, hydrobit, ipa, ma niekto na predaj?
viem ze to patri do inzeratov ale aj tak skusim, nema niekto zostatky, respektive takyto material n…
duronsan
Pred 10 rokmi
1
Treba LV na vybavenie prípojok, plyn, elektrika, voda?
Kúpili sme pozemok ale ako asi vždy, vlečie sa to na katastri lebo niečo bolo zlé na geom. pláne, t…
zuzanak89
Pred 10 rokmi
5
Ohlasenie drobnej stavby garaz - pristaveny altan / potrebne stavebne povolenie ?
Ahojte, prosim o radu, ak niekto vie. Stavali sme garaz, ohalsenu na urade ako drobu stavbu, ako sa…
peto99
Pred 10 rokmi
11
Koľko kw kondezačný kotol vybrať?
Úžitková plocha 160 m2, obvodové mury HELUZ 40, zateplovať budeme 5 cm polystyrénom, pod podlahové…
mmarikahh
Pred 10 rokmi
6
Ako schovat klimatizaciu
Dobry den, kupili sme klimu , ale nepaci sa mi ta velka vonkajsia jednotka a aj tu vnutornu by som …
osky74
Pred 10 rokmi
9
Boli ste niekto na nákup interiérových dverí v Poľsku???
ahojte, no všade kde prídeme- baumax, merkury market,ako aj napríklad mnohé internetové stránky maj…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Podnájom BA
Ahojte, nevie niekto o nejakom podnájme pre 1 osobu(žena, 24rokov, prcujúca na kramároch) v BA? Lok…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Pen strom pod zakl. doskou
zdravim chcel by som sa opytat ako osetrit situaciu ked mam vpodstate medzi zakladovimi pasmi pod b…
jan45
Pred 10 rokmi
4
Pripojenie zavlazovacieho systemu na vodovodny kohutik
Ahojte, chcel by som si svojpomocne spravit zavlazovanie maleho travnika asi 35m2. Chcem to prip…
rivasvk
Pred 10 rokmi
22
Hypoteka na stavbu domu +pozemok
Ahojte/dobry den... Chceli by sme zacat riesit stavbu domceka s pozemkom. Par veci nam nieje jasny…
ajkava
Pred 10 rokmi
5
Bavlnene zaclony
Kde sa daju kupit pekne, kratke latkove/bavlnene zaclony do kuchyne?
hoblinka13
Pred 10 rokmi
1
Prac.doska -tesniaca lista
Dobry den, chcela by som poradit ci je potrebna tesniaca lista medzi pracovnou doskou a zastenou al…
stolverka
Pred 10 rokmi
14
Zaklad - nemrznuca hlbka, izolacia, EXP ??
Zdravim, este pred zimou musim hrbu stavbu zaizolovat a obsypat aby bolo dno zakladu v nemrznucej h…
pby
Pred 10 rokmi
11
Sieťka + lepidlo
Aké maximálne nerovnosti na fasáde po natiahnutí sieťka+lepidlo a druhá vrstva lepidla sú prípustné…
thorin
Pred 10 rokmi
6
Potrebujem malu radu
Ahojte, idem si sem po malu radu k vam :-) Nooo, mame obyvacku, viď fotka. 6x 3,4m. Ta stena naprav…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
3
Program na vizualizaciu
Poznate dake vhodne programi na vizualizaciu altankov zahradnych domcekou a pod ? ;-)
aquabelle
Pred 10 rokmi
5
Ako najrýchlejšie splatiť dlhy?
Ahojte, potrebovala by som poradiť. Priateľ podnikal v autodoprave a trochu mu to nevyšlo. Teraz sm…
praoteccech
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
7
8
230
Teplovodné kúrenie v paneláku
Zdravim potreboval by som poradit byvam v panelaku dvojizbovom byte chcel by som si dat teplovodne …
peto99
Pred 10 rokmi
8
1
2
…
2528
2529
2530
2531
2532
…