O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Vymena bytov
Chcela by som sa spytat ,ako je to s platenym dane ked by som vymenila Garzonku v hodnote 4000e za …
zuzuliatko18
Pred 10 rokmi
2
Striekanie interieru pistolou
Ahojte chcem sa spytat ci ma niekto skusenost so striekanim stien a stropov dik za odpovede
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
9
Kurenie drevom,alebo plynom?
dobry večer...stary plynovy kotol nam odišiel a tak musime kupit novy a preto riešime či ponechame …
blacksr
Pred 10 rokmi
1
2
41
Hypoteka pre mladych - najvyhodnejsia ponuka
Ahojte, chcem sa spytat na vyhodnost hypoteky pre mladych. Najvyhodnejsie ju poskytuju momentaln…
laky18
Pred 10 rokmi
5
Rekonštrukcia starej strechy cena
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, prípadne poradiť ohľadom rekonštrukcie strechy. Chceli by s…
macko_1
Pred 10 rokmi
12
Strojové omietky okolie popradu
Poraďte prosím šikovných a spoľahlivých omietkárov na vnútorné strojové sádrové alebo vápenno-cemen…
bellevue
Pred 10 rokmi
1
Dvojumývadlo so skrinkou
Prosím, viete poradiť dvojumývadlo so skrinkou (biele alebo orech), podľa možnosti nie push systém,…
momice
Pred 10 rokmi
5
Vyrovnanie betonovej podlahy
Dobry vecer, Kupili sme byt kde boli parkety dali sme ich prec, pod parketami boli vrstvy asi gu…
drogba1919
Pred 10 rokmi
5
sponzor fóra
Je tento poter OK?
Ahojte. Robili nám cementový poter a vyzerá to po 2 dňoch takto. Je to OK? Hrúbka je 6cm.
gashtaan
Pred 10 rokmi
5
Dvojtarifny elektromer ano - nie ?
prosim je vyhodne zmenit jednotarifny elektromer za dvojtarifny pri rocnej spotrebe elektriny cca 2…
black1no
Pred 10 rokmi
6
Hľadám firmu na realizáciu strechy Bramac 7°
Hľadám firmu na realizáciu strechy Bramac 7° pri Bratislave v Miloslavove - časť Alžbetin dvor. Re…
marioff
Pred 10 rokmi
7
Moj dalsi project tak prosim okometovat
Dnes som dokoncila moj dalsi project. Myslim ze je to finalny. Ma 2 kupelne, satnik v hlavnej spaln…
svadbaba
Pred 10 rokmi
1
2
37
Názor na projekt poschodového domčeka
Ahojte , prosím o názor na projekt podpivničeného domu s podkrovím. Sedlová strecha 30 st. s vikie…
matomaska
Pred 10 rokmi
10
Potrebujem povolenie na nadstavbu na rodinnom dome?
Ahojte, riešime naše možnosti bývania a jedna z nich je nadstavať dve-tri izby v podkroví. Problem …
draik
Pred 10 rokmi
1
2
36
Poraďte projekt domu
Ahojte, prosim Vas poradte mi projekt domu, nevieme sa rozhodnut. Mame pozemok 24 x 26m2. Poschodov…
matomaska
Pred 10 rokmi
13
Okna SLOVAKTUAL
Ak mate uz namontovane, ake mate skusenosti ? Kvalita, montaz, servis...atd . DAKUJEM
susana12
Pred 10 rokmi
6
Skúsenosti so Slovaktual
Ahojte, akurát vyberáme okná a som momentálne dosť naklonená Slovaktualu, máte skúsenosti prosím Vá…
susana12
Pred 10 rokmi
1
2
47
Nove stierky
Dobry vecer,prosim vam,neviete mi niekto poradit kolko priblizne mozu stat nove stierky aj s omietk…
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
4
Znacka elektrickeho kotla
viete poradit znacku elektrickeho kotla cca 6-9 kW
cache
Pred 10 rokmi
1
2
38
Styrodur na parapety???
Ahojte, do výšky okna mi chyba 5cm. staviam dom z ytongu, musím na parapet nalepit ytong 5cm vysoky…
dominik_boksansky
Pred 10 rokmi
4
Cena materialu na rovnu strechu
Zdravim, chcem sa spytat, kolko vas vysiel material na rovnu strechu, mam na mysli vsetky tie polys…
mimka
Pred 10 rokmi
14
Ahojte. Viete mi niekto poslať link na zápisnicu k doručeniu stav. rozhodnutia?
Aby som obehal susedov, že súhlasia a nemusel zbytočne čakať tých 15 dní. Ďakujem
kalomir
Pred 10 rokmi
1
Rekonstrukcia kuchyne-kde zacat?
Ahojte! Byvame v starom L-komvom rodinnom dome a chceme prerobyt kychynu. Praca co nas caka: znize…
majki555
Pred 10 rokmi
2
Ochorenie Tuji
Dobry den, na terase mam dvojrocne tuje v 40 litrovych nadobach avsak jedna straca farbu a zosycha…
maria123
Pred 10 rokmi
7
Poradíte pohodlnú sedačku za rozumnú cenu?
Ahojte strechaci, poradite prosim, pohodlnu sedacku za rozumnu cenu? Idealne na nozickach, jednoduc…
aquabelle
Pred 10 rokmi
4
Ako "bezpečne" vyhodiť staré železné zárubne
Dobrý deň mlí "strecháči" ! Potrebujem poradiť, kto môže prosím poraďte nám :-) Pred 4 rokmi sme …
haneska159
Pred 10 rokmi
1
Celoročný kvetináč
Chcela by som na okná do kvetináčov zasadiť také kvety- rastliny, ktoré by tam mohli byť po celý ro…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
3
Čím vyložiť jamu na sadenie Kanadskej čučoriedky?
Neviem, akú fóliu mám použiť na oddelenie zeminy od kyslého substrátu. Môže byť klasická mulčovacia…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
2
Digestor do kuchyne
Ahojte, prednedávnom sme menili kuchynskú linku a hľadali sme digestor. Nájsť kvalitný odsávač za r…
majki555
Pred 10 rokmi
3
Poznáte posteľ čo sa vysúva z kratšej strany?
ahojte, potrebujem uz obe deti ulozit do velkych posteli do detskej izby. Poschodove postele sa mi…
vankusik29
Pred 10 rokmi
20
1
2
…
2527
2528
2529
2530
2531
…