O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Teplovodné kúrenie v paneláku
Zdravim potreboval by som poradit byvam v panelaku dvojizbovom byte chcel by som si dat teplovodne …
peto99
Pred 10 rokmi
8
Doladenie sedacieho vaku do nudnej obýčaky
Prosím Vás, poradte mi akej farby vybrať sedací vak do obývačky. Všetko tam máme také nudné, jednof…
nostalgovicova
Pred 10 rokmi
1
2
41
Teplovzdušné vykurovanie krbom cez podlahu
mam predstavu vyriesit vykurovacie rozvody z krbu ulozenim do podlahy s tym ze prieduchy by boli do…
sifo
Pred 10 rokmi
8
Kombinacia nobasilu fkd-s, s lepidlom baumit open contact.
Prosim Vas o radu ohladom zateplenia, vybrali sme si fasadnu farbu baumit open top, a na zateplenie…
tomino84
Pred 10 rokmi
1
Zriadenie vodovodnej prípojky-postup!!
dobrý deň potrebujeme poradiť aký je postup pri zriadený vod.prípojky,, máme už stav.povolenie,,…
adius
Pred 10 rokmi
4
Základy bungalovu
Ahoj, mohl bych poprosit Váš názor na základy u našeho bungalovu? Jedná se mi o to,zda nedát …
hanluk
Pred 10 rokmi
1
Spoločnosť Familyhouse
Ahojte, máte niekto skúsenosť so spoločnosťou Familyhouse, konkrétne s výrobou a montážou montované…
dartemis
Pred 10 rokmi
1
Problem s ohrevom vody?
Zdravim. Vcera som sa sprchoval po manzelke a dosla tepla voda nie po dlhej dobe. Kotol je Attack k…
peonko
Pred 10 rokmi
7
sponzor fóra
Čistič na nerezový digestor
Ahojte, dajte prosím niekto tip na dobrý čistiaci prostriedok na nerezový digestor. Po namontovaní …
zuza225
Pred 10 rokmi
7
Okál- úprava stien
Dobrý deň, sme sa pustili do rekonstrukcie starého domu typu Okál, na stenách sa nachádzajú nees…
112711
Pred 10 rokmi
1
Pozemok vybratý
Takže už máme vybraný pozemok o rozmere 25x45 m. Chceli by sme bungalov aj s garážou, okolo tých 10…
zuzuka66
Pred 10 rokmi
4
Skladba dreveného stropu
Máme v pláne robiť drevený strop a máme viacero alternatív jeho skladby. 1. drevený záklop + kroča…
leonardom
Pred 10 rokmi
6
Co poviete na tieto zakladove pasy?
Mam projekt Bungalov 1074 od Euroline. Zacital som sa teraz do projektovej dokumentacie a udreli mi…
keldon
Pred 10 rokmi
9
Pomoc s vyberom bytu
Ahojte. chcela by som si spravit mensi prieskum, a poradit, ktory z tychto dvoch bytov vybrat. Pre …
len.petra
Pred 10 rokmi
20
Dlažba v celom byte
Aký máte názor na dlažbu (nie laminatovú alebo drevenú) v celom byte? Jedná sa o byt v paneláku. Ta…
janiiik84
Pred 10 rokmi
10
Najlepsia cena nerezoveho zabradlia na schodisko ?
zdravim, vie niekto poradit nejaku stranku alebo vyrobcu, nerezoveho zabradlia ako skladačku ??
henrieta18
Pred 10 rokmi
2
Pohladovy beton
Caute. Mam krb a chcel by som si ho oblozit pohladovym betonom. No rolky sa predavaju len v baleni …
mez171417
Pred 10 rokmi
1
Popraskané hranoly
Ahojte, prosím Vás, existuje niečo na stiahnutie hranola (nejaká objímka), aby viac nepraskal-aby s…
amater88
Pred 10 rokmi
7
Detsky kutik v obyvacej izbe - riesenie a navrhy
Ahojte, ideme zariadovat obyvaciu izbu v rodinnom dome. Chceme aby okrem relaxacnej zony mala i zon…
atlaska
Pred 10 rokmi
11
Výmena elektrických rozvodov
Zdravím! Na 4-izbovom staršom byte v Bratislave (Petržalka) by sme potrebovali kompletne vymeniť h…
volt
Pred 10 rokmi
1
2
36
Zamkova dlazba polsko
zdravim vbielsku biala v polsku je udajne zavod na vyrobu zamkovej dlazby nevedel by niekto vebovu …
ivan340
Pred 10 rokmi
4
Sieťka na popraskanú stenu
Zdravím všetkých, potreboval by som poradiť s mojou dilemou... prerabame stary dom, okrem ineho sme…
viccky
Pred 10 rokmi
18
Poznáte šikovného bágristu z okolia NR s traktorbágrom (JCB, CAT)? Potrebujem kontakty do správy. :)
Dakujem.
sushika
Pred 10 rokmi
1
Stolár z Košíc okolia
Vedel by mi niekto dať odporúčanie na dobrého stolára z Košíc-okolia ktorý by mi vedel zhotoviť aj …
sissi51
Pred 10 rokmi
1
Zateplenie železobetónového stropu rez
Prosím o radu. Budeme mať železobetónový strop, dnes projektant nám nakreslil ručne rez stropu. Mne…
livisteve
Pred 10 rokmi
4
Nábytok z masívu do obyvačky- áno alebo nie?
Prosím Vás máte skúsenosti s nábytkom z masívu v obyvačke- nie je to moc "drsné" na miesto kde ste …
clus
Pred 10 rokmi
5
Inspiracie do obyvacky :-)
ahojte, mame obyvacku 6mx4m a vobec si neviem predstavit co a ako v nej :-) Podlaha je svetlosiva. …
jantleskac
Pred 10 rokmi
18
Odstránenie zasklenia lodžie
Dobrý deň, máme taký delikátny "problém", s ktorým si úplne nevie rady ani stavebný úrad:). Kúpili…
maria123
Pred 10 rokmi
4
IKEA METOD vnutorna hlbka spodnej skrinky a zasuvky MAXIMERA 80x60
Prosim Vas, vie mi niekto povedat aka je vnutorna hlbka spodnej skrinky METOD, rozmer 80x60x80 cm …
domaro
Pred 10 rokmi
11
Skusenost s ocelovedvere.sk z kezmarku????
ahojte, je tu niekto kto ma dvere od nich???? na chodbe je nas 5 susedov, takze nepotrebujeme zrovn…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2529
2530
2531
2532
2533
…