Odstránenie zasklenia lodžie

Dobrý deň, máme taký delikátny "problém", s ktorým si úplne nevie rady ani stavebný úrad:). Kúpili sme byt a po predchádzajúcich majiteľoch nám zostala pamiatka v podobe zasklenej lodžie PLASTOVÝMI OKNAMI. Okrem toho, že je to hnusné, robí to aj neplechu na samotnej lodžii - plesne a pod. Chceme teda toto "plastnové" zasklenie odstrániť. Na stavebnom úrade len prevracajú oči- že všetci to robia opačne a s takýmto sa ešte nestretli:). Raz nám tvrdia, že stačí ohlásenie, potom keď prídeme už začnú rozprávať o stavebnom povolení. A pritom jediné čo robíme, že vraciame lodžiu do pôvodného stavu - ak by som to pritiahol za vlasy a urobil to cez noc, tak sa vlastne nič nestalo..keďaže predchádzajúci majitelia na to nemali povolenie. Máte s niečim podobným skúsenosť? Vďaka:)
Odpovedať
@cepis Ja by som sa nebavil s dakym uradom, dal by som to dole a hotovo.
Odpovedať
Kedze byvali majitelia to mali na cierno, nerobila by som si hlavu a odstranila to. Ved ked to nie je nikde zdokumentovane, tak to ani neexistuje,nie?
Odpovedať
pokial myslis,tie plastove rolety stahovacie,na to povolenie nie je treba a demontaz detto a navyse nevidim problem v odstraneni,ved to nie je tazke
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?