O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Skusenost s ocelovedvere.sk z kezmarku????
ahojte, je tu niekto kto ma dvere od nich???? na chodbe je nas 5 susedov, takze nepotrebujeme zrovn…
zuzka_puska
Pred 10 rokmi
1
Nesprávne zateplenie podlahy - studená podlaha - čo s tým?
Ahoj strecháči. Potrebujem poradiť. Stavali sme - mladí, bez skúseností a svojpomocne a má to/ a as…
stastnyjim
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
79
Okná pred zimou ??????
Dobrý deň, dom budeme mať postavený z Ytong Lambdy 375, a na konci septembra budeme mat aj strechu.…
catscan
Pred 10 rokmi
5
Zateplenie dreveného podkrovia
Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu. Kúpili sme dom, ktorého spodná časť je murovaná a vrchná je dre…
dedo758
Pred 10 rokmi
2
Krbové kachle- čistenie
Ahojte prosím Vás neviete náhodou ako sa dá vyčistiť horná platňa kachlí? Je z liateho kovu. ( sú n…
majki555
Pred 10 rokmi
4
Farba fassady BAUMIT 358
Ahojte ma uz niekto tuto farbu fasady na svojom dome? Ako ste s nou spokojni? Ak ano nema niekto fo…
tomino84
Pred 10 rokmi
1
Bungalow - kúrenie a ohrev TÚV, izolácie vs. tepelné čerpadlo vzduch/voda a kolaudácia po 01.01.2016
Ahojte všetci, poraďte, prosím, čo s domom, aby som ho skolaudoval, keďže stavať ho plánujem po 0…
keldon
Pred 10 rokmi
26
Eko 120 do 10tis. základy?
Zvládneme do 10tis. € postavit do 1m základy (Eko 120) - svepomocně?? Prosím o radu. .
martin25
Pred 10 rokmi
19
sponzor fóra
Aký polystyrén použiť pod podlahové kúrenie?
stačí eps 100s alebo eps 150s? dakujem
catscan
Pred 10 rokmi
11
Ahojte. Prosím vas, aka farba sa podla vas hodi na jednu dlhsiu stenu v obyvacke?
Obyvacka je riadne presvetlena, co na fotke nie je vidno, ale cela stena na pravej strane je preskl…
mariasola
Pred 10 rokmi
8
Kuchyňa z hornbachu
Dobré ránko,chcem sa spýtať, máme vypočitanu cenu za kuchynskú linku v decodome,a dnes mi kolegyňa …
peta_petruska
Pred 10 rokmi
4
Cerpadlo do kopanej studne
Ahojte! Mozete nam prosim poradit, ktore ponorne cerpadlo odporucate do kopanej studne? Dakujem! …
mirec1
Pred 10 rokmi
4
Páchnuca teplá voda v kuchyni
prerábali sme rodinný dom,rodičia bývajú na prízemí,my na poschodí,tam sme si urobili aj kuchynu,č…
cyprusanka
Pred 10 rokmi
7
Pomoc pri zariadovani detskej izby
Ahojte..prosim vas, pomozte mi pri zariadovani detskej izbicky pre chlapca..je to mala izba a mame …
msdee
Pred 10 rokmi
9
Termalica - kto z nej staval?
Projektant nám navrhol či by sme namiesto ytong lambda 375 nechceli stavať z termalicy 400? Tak sa …
luk25
Pred 10 rokmi
4
Detail hydroizolácie pri HST portály a pri prechode z deky na tehly pri terase
Ahojte. Riešim problém ako spraviť poriadne hydroizoláciu pri prechode z HST portálu na terasu. …
xenna
Pred 10 rokmi
5
Nesúhlas Suseda - aké má právomoci, do kedy sa može odvolávať ked všetky papiere k povoleniu su OK!?
Náš velký problém-SUSED!!!! Prosim o radu ak mal niekto tento problem alebo podobný!!!chceme dom v …
matorado
Pred 10 rokmi
1
2
59
Ako odstranim farbu na radatory z kachliciek v kupelni?
Malovali sme radiatory farbou specialne na ne, a ostali nam skvrny po stetci na kachlickach, Skusal…
4wowa4
Pred 10 rokmi
3
Terasa na poschodí domu áno či nie?
Staviame domček a rozmýšľame,že by sme na poschodí nad obývačkou urobili terasu. Zaujímali by ma ná…
jahodka87
Pred 10 rokmi
17
Má niekto rolety na strešné okno z Mercury Market?
Dobrý deň, prosím veľmi by ma zaujímalo či máte skúsenosť s roletami na strešné okno z MERCURY MA…
misulikes
Pred 10 rokmi
1
Nemáte prosím niekto skúsenosť s gabionovými plotmi?
Veľmi sa mi to páči a rozmýšľam, žeby sme to dali aspoň z prednej strany domu. Priložená fotka je l…
anka1313
Pred 10 rokmi
23
Položenie strechy mediteran
Pekný deň, Priatelia potrebujem poradiť. Položili nám strechu a podľa mňa úplne na hovno.Chcem to…
tinika11
Pred 10 rokmi
29
Partia na zateplenie rodinneho domu-okolie DK
Poradte dobru partiu na zateplenie starsieho rodinneho domu polystyrenom v okoli Dolneho Kubina
metko
Pred 10 rokmi
1
Pivnica v blízkosti domu
Zdravím všetkých Potrebujem poradiť ohľadne vybudovania pivnice 2x3m na ne umiestnin plechovú st…
shadow39
Pred 10 rokmi
1
Obklad sadrokartónu
Chystáme sa na lepenie obkladov v kúpeľni. Všetky steny sú obložené sadrokartónom. Jeden obkladač t…
godfather
Pred 10 rokmi
31
Vyber kuchyne
Kuchynu od Decodomu alebo od malych sukromnikov stolarov, ako ste sa rozhodovali a co sa viac oplat…
matusa4b8
Pred 10 rokmi
24
Stočné zo studne
Kedže zvažujeme vlastnu vŕtanú studňu ako jediný zdroj vody zaujimalo by ma kolko platíte za stočné…
jan45
Pred 10 rokmi
2
Obklad a dlažba do kúpeľne v dekore dreva
Máte niekto kúpeľňu a wc riešené dlažbou v dekore dreva? Príp ak viete poradiť typ aký obklad skomb…
manee
Pred 10 rokmi
21
Kto by vyrobil lamelové dvere na vstavanej skrini?
Ahoj, neviete o niekom kto by také dvere dokázal vyrobiť?? Predpokladám, že takéto dvere sa dajú kú…
helena860
Pred 10 rokmi
11
Projekt záhrady a dvora
Má niekto skúsenosti s projektom záhrady a dvora? nejaký lacný projektant? alebo program cez ktorý …
lucyapaviel
Pred 10 rokmi
1
1
2
…
2530
2531
2532
2533
2534
…