Okná pred zimou ??????

Profilova fotka
Dobrý deň, dom budeme mať postavený z Ytong Lambdy 375, a na konci septembra budeme mat aj strechu. Chcela by som si nechať poradiť či dávať na zimu okná (teda možnosť práce aj cez zimu), alebo okná dať až na jar a teda nechať stavbu prejsť mrazom. Ďakujem za rady :-)
Odpovedať
@vemi12 Minimálne sú od decembra niekedy do marca na okná dosť výrazné zimné zľavy. Keď som si dával naceniť tento rok v marci tak bola pekná zľava, ale že znovu až v decembri budú mať. A z technologického hľadiska neviem.. ale keď bude teplá zima nie je problém si myslím.
Odpovedať
Po zime, ale zadebnit otvory.
Odpovedať
@vemi12 ešte keby mi niekto dal aspoň jeden rozumný argument prečo nechať niekoľko krát zamrznúť vlhkosť v konštrukciach... Aj keď tvoja konštrukcia (bez izolačnej obálky domu) bez kúrenia pri mrazoch ako boli minulého roku premrzne aj s oknami, ale nie tak výrazne ako bez nich. Určite by som robil aj v zime (nižšia cena práce).
Odpovedať
@vemi12 davali sme pred zimou, osadzali ich v novembri a nelutujeme. Cez zimu sme si kurili v krbe a pracovali. Spravili sme odpady, vodu, elektroinstalaciu a na jar toto vsetko bolo uz nachystane na omietky :-) Jedine, ak by ste si chceli dat financnu pauzu, co - to dosetrit, tak by som vtom videl zmysel. Tot moj nazor
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?