Pomoc pri zariadovani detskej izby

Ahojte..prosim vas, pomozte mi pri zariadovani detskej izbicky pre chlapca..je to mala izba a mame v nej takyto koberec..ako izbu vymalovat, aka farba nabytku??dakujem velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Koberec sa mi zda tmavy, navyse pisete, ze je to mala izba, takze by som volila biely nabytok, ktory je nadcasovy a da sa lahko kombinovat aj v pripade, ze zmenite koberec a doplnky. Steny by som tiez dala biele a jednu by som zvyraznila nejakou ziarivejsou farbou, napriklad zltou - skvele ladi so sedou a cervenou.
Odpovedať
Profilova fotka
urcite blede steny, nič tmave ako tmavo modra či zelená ešte tá jasno žltá by šla ,ten kobec sa mi do detskej izby nehodi je moc tmavy a bude na nom vsetko vidiet a nábytok tiez svetly bud buk alebo nieco take
Odpovedať
@bibi78 @frank44 dakujem za rady..ja som rozmyslala, ze ci by sa nehodili steny jemno sede (ako tie kruhy slabej farby na koberci), biely nabytok a nejake policky cervene a modre..co poviete??
Odpovedať
Profilova fotka
osobne si myslim ze detska izba má byt plna farieb a nie len biela a seda
Odpovedať
Profilova fotka
@kareta21 Kolko ma chlapcek rokov?
Odpovedať
1 rok ma @ianitka
Odpovedať
Profilova fotka
@kareta21 Mne sa ten koberec zda strasne agresivny. Pre pubertaka ok. Asi ho nemozete vymenit, ze? Ked vravis, ze je to mala izbicka, mozno by to tak "nebolelo". Inak koncept sivobielej detskej izby ja schvalujem, - so zltou, tyrkysovou a tak.... ale ten koberec je tazky oriesok.
Odpovedať
@kareta21 Pre malého chlapčeka sa mi koberec zdá nevhodný. Skôr by som sa orientovala na jemnejšie odtiene modrej, zelenej, žltej a pod. Určite by som vynechala čiernu aj sýtu červenú. Tieto farby skôr pre tínedžera. Sivá v bledom odtieni je príjemná, ale určite v kombinácii s nejakou žiarivejšou farbou. Asi by bolo lepšie koberec odložiť, prípadne predať, presunúť do inej izby. Predsa len, staršie dieťa už má nejakú predstavu, čo sa mu páči a čo by chcelo v izbe. Do detskej izby by som sa snažila vniesť čo najviac svetla, najmä keď je malá. Čiže svetlé farby, biely nábytok a pod.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?