O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Odstranenie starych cisiel
Zdravim :) neviem, ci som to dal do vhodneho podfora, ak nie, tak sa ospravedlnujem. Potreboval b…
kirik83
Pred 10 rokmi
15
Aký je váš názor na spotrebiče značky Indesit?
Ma niekto spotrebice Indesit,ako ste s nimi spokojny???Rozhodujeme sa medzi vela znackami.Myslim sp…
dictator
Pred 10 rokmi
1
2
32
Kde by som na orave alebo v polsku kupila madlo na vchodove dvere
madlo
veja370
Pred 10 rokmi
1
Základy vo svahu pod bungalovom
Zdravím, má niekto skúsenosti alebo radu so zhotovením základov vo svahu pod bungalovom? Pozemok j…
zuzanka278
Pred 10 rokmi
3
Nábytok cez inetrnet
Aké máte skúsenosti s objednávaním nábytku cez internet? Zháňam kvalitné masážne kreslo a nejakú or…
davidkreno
Pred 10 rokmi
8
Biotop
Ahojte...chcem sa spytat kolko cca moze stat biotop na kluc...velkost tak 15x5m....jamu uz mame tak…
davidkreno
Pred 10 rokmi
6
Zmena návrhu
Potrebovala by som poradiť. Máme urobený návrh kuchyne s obývačkou, ale keďže sme limitovaný rozmer…
mimidlo
Pred 10 rokmi
2
Je lepší plynový alebo elektrický bojler na vodu?
pre 5 clennu rodinu...
andrea031
Pred 10 rokmi
8
sponzor fóra
Pripojenie IS na hranici pozemku
Ahojte, chcem sa opýtať koľko Vás stálo pripojenie IS (voda, plyn, elektrika, kanalizácia), ak boli…
lubomata
Pred 10 rokmi
3
Tuja smaragd alebo Cyprusovec leylandsky
Ahojte všetci...mám taku otázku.chceme sadit tuje na živý plot len nevieme či máme dat tuju smaragd…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
8
Zrezavanie stromov z vrcholku, poradte mi prosim.
Zdravim vas, prosim O radu ohladom zrezavania stromov. Problem je v tom ze pri dome mame tak vysoke…
rastlinky_sk
Pred 10 rokmi
5
Aká vonkajšia omietka na tehlu aj polystyrén?
Ahojte. Máme postavený dom z Porothermu, zateplovať nejdeme, ale máme na fasáde žb atiku a žb stĺpy…
mesarosanton
Pred 10 rokmi
3
Monoliticky betónový strop - rez
Prosím Vás vedel by my niekto poslať rez klasického betónového stropu? Izolácia cca. 40 cm.Zaujíma …
livisteve
Pred 10 rokmi
1
Firma s dobrými referenciami, ktorá realizuje okna aj garažové brány (Košice)
Hladame serioznu firmu, ktora nám dokaze navrhnuťa namontovať plastove okna a garazovú branu na RD …
davkoblade
Pred 10 rokmi
1
Kupili by ste samostatnu bytovu jednotku v RD?
Dobry den, mame moznost kupit samostatnu bytovu jednotku v RD. Má samostatne merace kotol vchod aj…
kaktusik007
Pred 10 rokmi
6
Montáž strešnej krytiny
Chcem sa spýtať nájdem tu niekoho z okolia nitri kto by my namontolav strešnú krytinu,koncom týždňa…
mrrsro
Pred 10 rokmi
2
Pretlak sieti Ilava
Ahojte strechaci,poradte prosim nejaku firmu na pretlak sieti pod cestu v Ilave.Dakujem
sle
Pred 10 rokmi
2
Rada
Dobrý deň, prosím poraďte mi nejakú dobrú umývačku riadu.A ak máte skúsenosti, tak ktorá značka je …
marta2610
Pred 10 rokmi
4
Ako na hypotéku keď sa nemám čím ručiť?
Prosím neviete niekto poradiť alebo nemáte niekto skúsenosť ako získať hypotéku na dom ( montovaný …
smartbrokers
Pred 10 rokmi
4
Obkladač obkladov a dlažieb
Ahojte.Prosím poradte skuseného kvalitného obkladača .Práca v Rim.Sobote .Dakujem :-)
ineeez
Pred 10 rokmi
2
Kuchynské dvierka po strop v dvoch radoch
Prosím Vás pekne nenašiel by sa niekto, kto má kuchyňu na klasické otváranie a horné dvierka s dvom…
peto99
Pred 10 rokmi
3
Máte niekto náter xyladecor smrekovec/modřín?
Ahojte, natierali ste niekto drevo týmto odtieňom? Nemáte foto? Ďakujeeeeeeeeeeeem :)
nikusssik
Pred 10 rokmi
1
Jedálenská porcelánová sada
Ahojte ľudkovia, prosím poraďte kde by som našla peknú slávnostnú sadu porcelánového riadu... ja so…
evi5888
Pred 10 rokmi
3
Prebrúsenie jedálenského stola
dobry den, najde sa stolar na prebrusenie a namorenie resp. nafarbenie jedalenskeho stola? Material…
martinkail
Pred 10 rokmi
2
Kedy rekonštruovať pivnicu
Chcem sa spýtať kedy je naj rekonštruovať pivnicu na bývanie. Teraz boli pozrieť aký nový kotol tre…
sysell
Pred 10 rokmi
2
Smart Garden Stupava
Je tu niekto, kto kupil alebo ma skusenosti s novostavbou Smart Garden v Stupave? Vopred dakujem za…
corola
Pred 10 rokmi
3
Byt na Dopravnej ulici v Rači
Prosím vás, rada by som počula skúsenosti na bývanie na tejto ulici. Aké sú tam byty, či sa býva do…
tinuska0306
Pred 10 rokmi
1
Nahla prasklina na sadrokaronovom strope
Byvam v centre mesta v starom obytnom dome a pred 10 rokmi sme robili rekonstrukciu vratane sadroka…
stowasser
Pred 10 rokmi
5
Vymena bytov
Chcela by som sa spytat ,ako je to s platenym dane ked by som vymenila Garzonku v hodnote 4000e za …
zuzuliatko18
Pred 10 rokmi
2
Striekanie interieru pistolou
Ahojte chcem sa spytat ci ma niekto skusenost so striekanim stien a stropov dik za odpovede
majsterslovenska
Pred 10 rokmi
9
1
2
…
2526
2527
2528
2529
2530
…