Nahla prasklina na sadrokaronovom strope

Byvam v centre mesta v starom obytnom dome a pred 10 rokmi sme robili rekonstrukciu vratane sadrokaronovych stropov. Doteraz ziadny problem a dnes rano som objavila v kuchyni metrovu prasklinu v strede plafonu, ktora stale pracuje. Pocut ako to neustale praska. V com moze byt problem? Dakujem vsetkym, co odpovedia!
Odpovedať
Profilova fotka
keby bola zle urobena konstrukcia ,polozeny a vytmeleny SDK tak by Vam to puklo asi skôr a ukazali by sa aj iné praskliny,no budovy stale pracuju a trhliny sa ukazu aj casom .Musi tam byt velky tlak na spoj ked to nevydrzal ,ja by som osobne pockal zopar dni ci sa to bude zvacsovat pokial nie ,oskrabal by som trhlinu vyplnil tmelom napr RIFINO TOP,pouzil pasku pretmelil prebrusil a premaloval.snad som to vysvetlil jednoducho
Odpovedať
Profilova fotka
Je to problém asi všetkých SDK stropov v podstae celého stavebníctva.Domy a všetky stavby sú veľké konštrukcie .Pracujú vplyvom nárastu tepla vlhkosti .Preto sú poruchové a všetko praská. Treba to otvoriť vyskúšať či nepovolila jedna zo súčastí konštrukcie ,alebo záves a opraviť tak ako radí ms.Nieje to nič mimoriadne ani nezvyklé.
Odpovedať
Dakujem, urobim tak, ako mi radite. Mna to prekvapilo, kedze sa to stalo nahle a len na jednom mieste a okrem toho, ze to stale praska. Budova je vyse strocna, su tu hrube mury, ale aj tak som sa obavala, ci nejde o nejaku poruchu statiky alebo ci to nemohlo sposobit nejake prasknute potrubie naslednou infiltraciou, ale zatial je strop suchy... Ak my mozete poradit nejakeho sikovneho odbornika, uvitam to. Som z Bratislavy.
Odpovedať
Nam sa po par rokoch objavila v sdk strope prasklina, ked v cinzaku horna suseda premiestnila doost tazky klavir na ine miesto.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?