Kamenna mozaika v sprch. kute

Ahojte, chcela by som sa spytat na vas nazor a na vase skúsenosti s mozaikou pripominajucu kamienky. Chcela by som ju osadiť na 2 steny sprchovacieho kuta. Ako je to s jej udrzbou, umyvanim, sparovanim? Ďakujem
Odpovedať
ahoj, osobnú skúsenosť nemám, ale ja by som také niečo dával kdekoľvek inde ako do sprchy, kde je najviac vody. Vodný kameň, prípadne pravidelnú údržbu budeš musieť riešiť len kefkou.... Daj si to radšej za umývadlo, prípadne niekde inde. So škárovaním by ale nemal byť problém :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Súhlasím s flu5ky údržba bude komplikovanejšia, ale môžete obklad impregnovať lesklou alebo matnou impregnáciou na kameň, ktorá bude odpudzovať nečistoty a zabráni usádzaniu vodného kameňa a následným fľakom po uschnutí . Odporúčal by som výber ešte prejsť a vyhľadať prírodný kameň rezané pásy napríklad to vyzerá neporovnateľne lepšie ako obrázok kt. ste priložila. Prezrite si ponuku napr. tu: http://www.prirodnekamene.sk/
Odpovedať
joj, tohto by som sa velmi bala. Predstavit si, ze to drhnem kefkou. Je to pekne, ale velmi neprakticke
Odpovedať
Ak sa to urobi poriadne, tak nebude ziaden problem, vodny kamen je ma tom takmer neviditelny. Mal som cast sprchovacieho kuta z kamenov, co som si ponosil z tur z celeho sveta, bolo to dokladne zasparovane a naimpregnovane a aj po 10 rokoch tam nebolo vidno nic a ziadne cistenie kefkou nehrozilo.
Odpovedať
Profilova fotka
a je to mozaika alebo kamienky? :) lebo klienti co maju cierne kupelne riesia problem vodneho kamena parným čističom s trochou octu alebo dacim na vodny kamen. to sa ale samozrejme neda aplikovat na prirodny material.
Odpovedať
Presne tieto kamienky sme chceli a aj uzmali kupene, len obkladac nas odhovoril,ze to nedokahe zasparovat lebo sa dotykaju a ze sa nam to poodlepuje. Chceli sme to do sprchoveho na zem.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?